Catering i Drammen: 15 skreddersydde matopplevelser til selskap og fest

bryllupsbord

Vurderer dere catering i Drammen og omegn til bryllupet? Det å få profesjonelle til å lage mat i bryllupet er en genial måte å slippe ekstra jobb i sitt eget bryllup. Sitt heller ned og nyt dagen som gjest og midtpunkt.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Photos by Lanty via Unsplash
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Det bugner over av cateringleverandører i det langstrakte land, og Drammen er intet unntak. Bryllupscatering har en helt spesiell plass i cateringverdenen. Her spesialiserer aktører seg på å sømløst lage deilige retter som vil sette prikken over i-en på bryllupsdagen deres. Mange har også flotte lokasjoner man kan leie til den store dagen.

Her får dere catering i Drammen og omegn

catering i drammen

Condelica

– Vi tilbereder et bredt spekter av retter på eget kjøkken i St. Olavs gate i Drammen. Vi har cateringservice for de fleste anledninger: Fra lunsj, overtidsmat og selskapsmat, til dåp, bryllup og andre feiringer, sier Anette D. Carlson hos Condelica.

Ved siden å være kafé, restaurant og konditori tilbyr de altså også catering med populær mat som påsmurte snitter, fingermat, tapas, koldtbord, speke- og ostefat, gryteretter, fisk og skalldyr og kjøttretter, samt dessert og bryllupskaker.

– Kokkene har respekt for god matlagingskunst og alle rettene tilberedes med kjærlighet og de beste råvarene.

catering i drammen

Ligo-stua

Sentralt i Drammen ligger kjente og kjære Ligo-Stua, som både er restaurant og cateringleverandør. Her leverer de alt fra koldtbord, buffeter og speke- og ostebord til gryteretter, forretter, middagsretter, desserter, smørbrød og snitter.

– Stedet for god hjemmelaget mat, sier Asli Bogatekin hos Ligo-Stua.

borddekking

Danvik Konferanse og Catering

Danvik Konferanse og Catering er samlokalisert med Danvik Folkehøgskole. Her har de som storkjøkken og spiskammers for skolen servert folk i generasjoner. Og som cateringleverandør kan de tilby populære retter som snitter og smørbrød, koldtbord og tapas, gryteretter, tallerkenretter og desserter.

– Vi pleier å si at å kjøpe mat fra Danvik er «mat med mening». Alt overskudd går til å gi ungdom et flott skoleår på vei inn i voksenlivet, sier Hege Norøm, rektor ved Danvik Folkehøgskole.

Komplett oversikt over cateringleverandører i Drammen

Matfikseren: Drammen.

Condelica: Drammen og omegn.

Briani Catering og Selskapsmat: Drammen, Oslo, Asker og omegn.

Norgescatering: Drammen, stor-Oslo og Buskerud.

Skutebrygga: Drammen.

Ligo-Stua: Drammen.

Danvik Konferanse og Catering: Drammen og omegn.

Annes Catering: Viken.

Foodoccasion: Viken.

Follo Catering: Follo, Oslo og Viken.

Viken Mathus: Bærum, Asker, Drammen og Oslo.

Asker og Bærum Selskapsmat: Buskerud og stor-Oslo.

Akershus Catering: Bærum og Asker.

Spiskammerset: Stor-Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.

ACatering: Viken og Follo.

 1. Hvordan velge riktig catering-meny til mitt selskap?
  For å velge riktig meny for ditt arrangement bør du få på plass hvilke preferanser og behov du og dine gjester har, samt formålet med arrangementet, og deretter samarbeide med et cateringbyrå som kan tilby skreddersydde forslag basert på dette.
 2. Kan cateringbyråer tilpasse seg etter spesielle matpreferanser, som vegetar-, vegansk eller glutenfri mat?
  Ja, de fleste kan tilpasse seg ved at de i utgangspunktet tilbyr et bredt utvalg av alternativer som kan tilpasses måltidene etter gjestens preferanser og behov.
 3. Hva er noen populære mat- og drikketrender innen catering?
  Noen populære mat- og drikketrender innen catering inkluderer bærekraftig mat, plantebaserte alternativer, lokalproduserte ingredienser, unike smakskombinasjoner og interaktive matopplevelser som matvogner eller matstasjoner.
 4. Hva er fordelen med å bruke en profesjonell catering i forhold til å lage mat selv?
  Fordelene med å bruke profesjonell catering er at du sparer tid og arbeid med matlaging og forberedelser, og du reduserer i de fleste tilfeller matsvinn og derfor unødvendige kostnader. I tillegg får du et samarbeid med profesjonell ekspertise og erfaring med å håndtere store mengder mat, samt muligheten til å tilpasse menyen og få skreddersydde løsninger for arrangementet ditt.
 5. Hvordan kan jeg finne pålitelige anmeldelser og referanser av et cateringbyrå?
  Du kan finne pålitelige anmeldelser og referanser for cateringtjenester ved å sjekke anmeldelser på nett, samt be cateringbyrået om referanser fra tidligere kunder som har hatt liknende selskap som deg. Du kan enten velge å kun lese disse, eller du kan kontakte referansene for tilbakemeldinger og anbefalinger.
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: