Catering i Stavanger: 7 skreddersydde matopplevelser til selskap og fest

borddekking

På utkikk etter lekker catering i Stavanger og omegn til bryllupet deres? Disse cateringleverandørene kan levere festmåltidet til den store dagen, så dere bare kan senke skuldrene og nyte en uforglemmelig feiring.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Silvia Mara via Unsplash
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Enten dere skal ha en stor bryllupsmiddag med hvite duker og levende lys eller et lite og avslappet bryllup hjemme hos dere selv, kan catering være med på å sette prikken over i-en på dagen deres. Tenk å bare kunne lene seg tilbake og være gjest i sitt eget bryllup, uten å stå på kjøkkenet! Det bugner over av dyktige cateringleverandører i Norge, som serverer alt fra internasjonale retter som tapas til gode, norske smaker.

Her får dere catering i Stavanger og omegn.

catering i stavanger

Farstad Catering

– I 60 år har Farstad Catering stått for tilbereding og levering av førsteklasses mat.  Store og små bryllup eller andre arrangement. Med Farstad Catering på laget er du trygg på at maten blir perfekt! Vi garanterer kvalitet i alle ledd og sørger for å holde orden på allergener og behov, sier Sven Arne Berge hos Farstad Catering.

Her har dere muligheten til å velge alt fra lekre selskapsmenyer med forretter, hovedretter og dessert, til tapas, fingermat og sjømat – for å nevne noe. Farstad Catering leverer til hele Sør-Rogaland.

catering i stavanger

Matboden

– Vi i Matboden lever av å levere matglede – og fantastisk mat til en av livets aller største begivenheter! På denne kjærlighetens store dag bør ingenting overlates til tilfeldighetene, men til noen som lager mat av hjertens lyst. Sammen kommer vi frem til den perfekte menyen for den perfekte bryllupsfesten – alt etter hva hjertet begjærer, sier Elisabeth Helleland hos Matboden.

De har flere ulike forretter, hovedretter og desserter å velge mellom i sine menyer og disker opp med både varme og kalde retter. Uansett om dere går for kjøtt, fisk eller vegetar, så er råvarene kortreiste så langt det er mulig.

deja vu

Deja Vu

Siden 2002 har Déjà Vu Delikatesser servert mat av nøye utvalgte råvarer. På menyen finner dere blant annet spansk tapas og retter inspirert av smaker og tilberedningsstiler fra Japan.

– Vårt fokus er å gi en smaksopplevelse som er helt unik ved at den er inspirert av kjøkken og tradisjoner fra flere land og kulturer i verden, sier Kjetil Skaret, grunnlegger og daglig leder i Deja Vu.

Komplett oversikt over cateringleverandører i Stavanger.

Farstad Catering: Sør-Rogaland.

Matboden: Stavanger, Sola, Sandnes, Randaberg og andre steder ved avtale.

Kokken i Logen: Stavanger og omegn.

Deja Vu: Stavanger-regionen.

Madla Handelslag Catering: Stavanger.

Cateringpartner: Haugalandet.

Lura Turistheim: Sandnes og Sola.

Catering i Norge

Catering i Oslo
Catering i Drammen
Catering i Stavanger

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: