Den første dansen

bryllupsfotograf brudepar

Etter mye research fant brudepar Mathilde og Joachim endelig en perfekt bryllupsfotograf som de ønsket skulle fotografere bryllupet deres. Dette er historien bak bildet - både fra bryllupsfotograf Camilla og brudeparet selv.

Tekst: Anne Åsgaard Foto: Camilla Andersen / Millifoto.no @millifoto_wedding
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Det er ikke bare bare å finne perfekt match mellom bryllupsfotograf og brudepar. Resultatet på matchmakingen ser man ofte i bildene selv – og her forteller et brudepar om den bryllupsfotografen som sto bak deres favorittbilde.

Men først tar vi en tur bak linsen, og hører hva bryllupsfotografen Camilla selv har å si:

BRYLLUPSFOTOGRAFEN FORTELLER

bryllupsfotograf brudepar

Hvorfor valgte du akkurat dette bildet?

– Fordi det fanger et øyeblikk som viser nærheten og kjærligheten, de to imellom, samtidig som det formidler atmosfæren i rommet.

Hva definerer et godt bryllupsbilde?

– Et godt bryllupsbilde formidler hvordan det føltes, ikke bare hvordan det så ut. Dermed vil det også ta deg tilbake til dagen og minnene, hver gang du ser det. Jeg er opptatt av å dokumentere relasjonene og bruke omgivelsene, lyset og ulike komposisjoner på en interessant måte.

Hvilke tips vil du gi til brudepar som skal hyre bryllupsfotograf?

– Se på fotografering som en historiefortelling. Noen bøker elsker man, andre fenger ikke like mye. Velg en fotograf som dere synes formidler det som er viktig for dere, på en måte dere elsker. Og gå for heldagsfotografering, slik at dere får ”lest alle kapitlene”!

Hva med å ta bryllupsbildene en annen dag?

Velg en fotograf som dere synes formidler det som er viktig for dere, på en måte dere elsker.

bryllupsfotograf Camilla

BRUDEPARET FORTELLER

bryllupsfotograf brudepar

MATHILDE OG JOACIM NESSET ELIASSEN

Hvorfor valgte dere Camilla Andersen som bryllupsfotograf?

– Vi ønsket at bryllupsbildene våre skulle være så ekte og naturlige som mulig. Etter grundig research valgte vi derfor Camilla som, da hun virkelig er god på å fange øyeblikkene.

Hvor viktige har bildene Camilla tok i bryllupet, vært i etterkant av den store dagen?

– Vi har satt større pris på bildene enn vi hadde sett for oss i forkant av bryllupet. Vi sitter igjen med fantastiske bilder som gjør at vi kan gjenoppleve dagen igjen og igjen.

Gå for heldagsfotografering, da vil dere få flotte bilder allerede fra forberedelser med sommerfugler i magen, til det siste farvelet med gjestene.

Brudeparet

Hva tenker dere når dere ser dette bildet?

– Dette bildet taler for seg selv, det er vakkert og naturlig. Vi er så takknemlige for at Camilla har foreviget slike øyeblikk.

Hvilke tips vil dere gi til andre par, som nå skal velge sin bryllupsfotograf?

– Bruk god tid på å finne en som har det fotografiske uttrykket dere liker. Avtal et bli kjent-møte med de dere kan være interesserte i å bruke. Det er godt å vite at kjemien stemmer, før den store dagen. Gå for heldagsfotografering, da vil dere få flotte bilder allerede fra forberedelser med sommerfugler i magen, til det siste farvelet med gjestene.

Artikkelen var opprinnelig på trykk i Ditt Bryllup 2018

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: