Design din egen dress til bryllupet

Kommersielt innhold

Nå er det på tide at brudgommen legger mer kjærlighet i dressen sin! Bruden bruker gjerne månedsvis på å finne den perfekte brudekjolen, og mange designer den i tillegg selv. I samarbeid med dressleverandøren Mond of Copenhagen tar vi deg gjennom hvordan du designer din egen dress til bryllup, og hvorfor dette er en løsning du vil elske.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Mond of Copenhagen
Kommersielt innhold
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Utvalget av dresser er enormt. De varierer i materialer, farger, fit, kvalitet og pris. Hos Mond Of Copenhagen mener de at det å designe sin egen dress er fremtiden innen klassisk herremote. Ved å velge dette ender du opp med et bedre produkt, da du er garantert at dressen er laget av de beste materialer.

I tillegg sys den basert på dine mål og preferanser, noe som også gjør dette til en mer miljøbevisst tilnærming til klær. Dressen produseres først etter din bestilling er mottatt, og dette reduserer naturlig nok enorme mengder svinn.

Argumentene for å designe sin egen dress er med andre ord gode og mange. Spørsmålet er bare hvordan man skal gå frem i denne prosessen – hvor starter man egentlig? Look no further! Etter å ha lest denne artikkelen har vil du ha full koll på dette.

Mond Of Copenhagen sin butikk i Oslo

Veien til den perfekte dressen

Når du skal designe din egen dress til bryllup, starter du med å bestille en avtale med en av Monds eksperter. Dette sikrer at du har en hel time, og får hjelp til alt du trenger. Timen finner sted i Mond Of Copenhagen sin flotte butikk i Prinsens gate 14 i Oslo. Bestill din avtale her.

Aller først begynner dere med å få oversikt over dine preferanser, ønsker og tidligere erfaringer. Slik kan du få råd tilpasset nettopp deg, om passform, materialets fall, veving, farger og kutt. Basert på dine behov presenteres du for et utvalg stoffer som oppfyller dine kriterier, av de mer enn 11 000 ulike stoffene man kan velge mellom.

Mond Of Copenhagen jobber med fabrikker i Italia og England som faktisk er blant de beste i verden innen veving av tekstiler til dresser, skjorter osv. Når du har har tatt en endelig avgjørelse om hvilket stoff du skal gå for, kan selve designprosessen begynne.

Egendesignet dress til bryllup

Det er mange ulike designalternativer for å gjøre de nye klærne dine personlige og unike. Gode råd vil være ved din side hele veien, men du står likevel selv helt fritt til å velge hva enn ditt hjerte begjærer. Designvalgene består blant annet av jakkeslag, lommer, knapper, fôr, åpninger, broderte initialer og farger.

I tillegg til alle detaljer på selve dressen, har din dress til bryllup behov for den perfekte skjorten. Dersom du også ønsker å designe denne selv, har du mulighet til å velge krage, mansjett, farge, front, knapper og initialer. Uavhengig av om du ønsker en klassisk eller mer utradisjonell stil – valgene er dine!

I tillegg til alle detaljer på selve dressen, har din dress til bryllup behov for den perfekte skjorten. Dersom du også ønsker å designe denne selv, har du mulighet til å velge krage, mansjett, farge, front, knapper og initialer. Uavhengig av om du ønsker en klassisk eller mer utradisjonell stil – valgene er dine!

Mond Of Copenhagen tilbyr 3D kroppsskanning, for en dress som sitter perfekt

Passform i fokus

For å lage en dress som sitter som et skudd, benytter Mond Of Copenhagen seg av en 3D-kroppsskanner. Ved å ta i bruk denne innovative kartleggingen av kroppen din, kan de trekke ut over hele 400 ulike målinger på bare 30 sekunder. Dette gir en presisjon selv den mest erfarne skredder sliter med å holde tritt med, og en fullstendig fremstilling av dine kroppsmål og holdning.

Videre kombineres målingene fra 3D-skanningen med klærne du er ute etter og det klassiske målebåndet, for å sikre at ønsket fit blir perfekt for akkurat din kropp. Med andre ord slipper du å måtte prøve og justere dressen hos en skredder flere ganger før den sitter riktig. Her får du de nødvendige målene på et halvt minutt og dermed også skreddersydd passform på rekordtid.

Denne metoden kaller Mond derimot ikke skreddersøm, men målsøm, da de kombinerer teknologi med muligheten for å tilpasse etter egne ønsker. Ved bruk av denne formen for «custom tailoring» tas det hensyn til hva slags stil du foretrekker, og klærne utformes deretter. På den måten sitter dressen som støpt, samtidig som meget god komfort også er ivaretatt.

Brudgom i en perfekt dress til bryllup, kyssende med sin brud

Garantert perfekt resultat

Når bestillingen endelig er plassert, blir du kontinuerlig oppdatert frem til bestillingen fra Portugal lander i butikken. Ved henting prøver du de ferdige plaggene, for å sikre at alt passer slik det skal. Dersom noe likevel mot formodning må justeres, gjøres dette av Mond Of Copenhagens sine skreddere uten ekstra kostnad.

Disse endringene har en 30-dagers «monteringsgaranti», slik at du med sikkerhet vil ha dressen klar til den store dagen. Det anbefales nemlig uansett å starte jakten på den perfekte dressen en stund i forveien av bryllupet, akkurat slik som med brudekjolen, så det er tid til eventuelle uforutsette forsinkelser og endringer. God tid er alltid en god idé!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: