Shoppingguide: 16 unike tips til forlovergave

forlovergave

Det har blitt mer og mer vanlig å gi forloverne en gave som takk for all hjelp til bryllupet. Men hva i all verden gir man i en slik forlovergave? Her kommer 16 gode forslag med noe for enhver forlover.

Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

For den sporty

Har du en sporty forlover du ønsker å gi en oppmerksomhet til – hva med en online yogakurs med tilhørende utstyr? Med en god reisebok er det også mulighet for å ta en tur sammen! En anbefaling er @helenemoo sin nye bok «Tur-retur Norge» (annonselink).

Personlig gave

Personlige gaver er nettopp dette – personlige! Det slår aldri feil med en fint smykke eller en unik beachbag, her er mulighetene mange. Kanskje du kan kjøpe matchende til deg selv og forlover? Dette gjør også at gaven vil være et supert minne fra den store dagen. 

Perfekt til goodiebag

Kanskje det passer bedre med flere småting til en stor goodiebag? Fyll opp med diverse godsaker for en forlovergave som garantert faller i smak. Her er det også mulighet for å benytte seg av den personlige bagen ovenfor.

For hun som har alt

Noen personer er det virkelig så vanskelig å finne gave til – her er likevel noen gode forslag selv til de som har alt. Kanskje du skal unne henne noe hun ikke ville kjøpt til seg selv?

Hot tip! 
Du kan også betale for styling av hår og sminke på bryllupsdagen din. Slik vil hun føle seg smashing etter den harde innsatsen:)

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: