Ditt Bryllup-magasinet 2023 | 300 sider med uvurderlig inspirasjon og informasjon

Ditt Bryllup er Norges ledende og største bryllupsmagasin - og din ultimate bryllupsguide og -bestevenn.

Med oppklarende ekspertråd, endeløs inspirasjon og ekte bryllupshistorier (som du kan stjele magiske ideer og tips fra) - er magasinet et uvurderlig verktøy på veien til ditt drømmebryllup, fra A - «JA».

Tekst: Redaksjonen Foto: Creative Couple Studio
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Fire måter du kan få fatt på årets magasin fom. fredag 10. februar 2023

  1. Klikk magasinet hjem med et enkelt kjøp og Vipps-betaling her
  2. Magasinet finner du hos dine lokale matbutikk eller bladkiosk
  3. Du kan også kjøpe bladet gjennom Bladkiosken.no og få det levert på døren
  4. SMS-bestilling: Send kodeord BRYLLUP23 til 2205. Beløpet, 249 kr., blir ved SMS-bestilling belastet på mobilregning. Porto er inkludert.

Tips!

Ønsker du å lese magasinet digitalt kan du gjøre dette gjennom appen Flipp.

Hvis du skal gifte deg har du mest sannsynlig funnet deg selv i å lure på:

  • Hvor skal jeg begynne?
  • I hvilken rekkefølge skal jeg prioritere?
  • Hvor mye koster egentlig et bryllup?
  • Hva må jeg forvente at hver leverandør faktisk koster?
  • Hva kan jeg gjøre for å spare mest mulig penger?

Svarene på dette får du i årets magasinet.

(Leter du bare etter bestillingsknappen? Den finner du her.) ♥

Gratulerer så mye med forlovelsen! ♥ Måtte bryllupet og resten av livet som ektepar by på alt dere drømmer om.

Linn-Eva Sørlie, Redaktør i Ditt Bryllup

Ditt Bryllup-magasinet 2023

Som lidenskapelig opptatt av kjærlighet, romantikk og feiringer, er det en ære å få være redaktør i Norges ledende bryllupsmagasin, og i Skandinavias største bryllupsunivers.

For bare kort tid siden ble jeg også fridd til. Han på kne, jeg i sjokk, tårer, snufs og et hulkende “JA!”. Jeg ble fylt med en enorm glede og hadde sommerfuglkrig i magen – etterfulgt av: “Endelig skjer det, men hvor begynner vi – og i hvilken rekkefølge skal vi prioritere?”.

I årets magasin har målet vært å svare på nettopp dette. Å fylle sider med verdifull informasjon som faktisk hjelper deg og som leder deg i riktig retning. For ikke å glemme – tips til å spare penger! Fokuset har vært å svare på det du som forlovet faktisk lurer på, og å krydre det hele med vakker inspirasjon.

Det er med et stort smil og dyp stolthet at jeg ønsker deg velkommen inn i årgang 28 av Ditt Bryllup!

Årets brudekjoleguide er snekret sammen med kjærlighet og et sylskarpt øye for detaljer og trender. Fra s. 194 finner du hele 13 fortryllende kolleksjoner til enhver pris, stil og kroppsfasong, kun fra merker du finner i Norge.

I år har vi også gleden av å presentere seks ekte og eventyrlige bryllupshistorier fra norske brudepar, hver og en like unik som magisk.

Årets nydelige coverbrud, Tine Andrea, giftet seg i Toscana – med majestetiske omgivelser som et slående bakteppe. Hele bryllupshistorien finner du fra s. 90, med en «Sjel Stilen»-bonus fra s. 106.

Fra s. 56 deler tre bryllupsplanleggere sine “hemmelige” favorittlokaler til bryllup i både Norge og i utlandet – etterfulgt av en lang liste med viktige spørsmål du kommer til å få bruk for.

Rådene du får fra en bryllupsplanlegger fra s. 80, er så verdifull informasjon at det blir en mal for min egen bryllupsplanlegging.

En stor trend i 2023 er godt gjennomtenkte fargepaletter, og fra s. 122 viser brudeparet, Ingeborg og Mathias, hvordan de fikk alle detaljer i bryllupet til å harmonere.

Hvor enn du bor, ligger det også et nyttig norgeskart på s. 238, med oversikt over 50+ brudesalonger i Norge.

Jeg ønsker deg lykke og lave skuldre under all planlegging, og måtte selve bryllupsdagen bli mer enn dere begge drømmer om!

Pssst…
Hva med å gi Ditt Bryllup-magasinet i gave til en som er forlovet? Kjøp magasinet hos Bladkiosken.no og legg inn mottakerens adresse;)

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: