Ditt Bryllup-magasinet

Ditt Bryllup magasinet 2022

Endelig ny utgave av Ditt Bryllup-magasinet! Sikre deg 2022-utgaven som på over 280 glossy sider gir deg tidenes inspirasjonsboost om alt innen bryllup!

Hurra! Det er noe eget med print, er det ikke? Glossy sider, vakre bilder og tiden din dedikert kun til å nyte akkurat denne stunden.

Ditt Bryllup-magasinet er et must for alle som skal gifte seg, eller bare elsker bryllup og amoreee <3 Magasinet er proppfull av bryllupsinspirasjon, rørende – og informative – bryllupshistorier, stor kjoleguide, gaveliste og masse DIY-tips!

I tillegg får du selvfølgelig årets store kjoleguide (elsk!) og leverandørguiden – som faktisk viser deg hele Norges mangfold av bryllupslokaler.

Magasinet finner du hos dine lokale matbutikk eller bladkiosk fra og med 11. februar og i 12 uker til 149 kr. Du kan også kjøpe bladet gjennom Bladkiosken.no og få det levert på døren, eller velge SMS-bestilling: Send kodeord BRYLLUP22 til 2205. Beløpet, 149 kr., blir ved SMS-bestilling belastet på mobilregning. Porto er inkludert.

Tips!

Ønsker du å lese magasinet digitalt kan du gjøre dette gjennom appen Flipp.

 

Pssst...
Hva med å gi Ditt Bryllup-magasinet i gave til en som er forlovet? Kjøp magasinet hos Bladkiosken.no og legg inn mottakerens adresse;)

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: