Ditt bryllupshoroskop: Dette kan astrologi fortelle deg om bryllupsdagen og ekteskapets fremtid

Et brudepar under stjernehimmelen

Hva kan du gjøre for å maksimere ditt vakreste “Ja!”-øyeblikk? Kan det være at planetene og stjernene spiller en stor rolle?

Astrologi gir deg verktøy som kan sikre deg at planetene står i linje på himmelen over deg, som et kosmisk kor som synger mens dere danser dere inn i ekteskapet, panne til panne, kinn til kinn.

Tekst: Nina Skjemstad, Astrolog - www.inspiravisjon.no Foto: Getty

I følge astrologien er det avgjørende å arrangere et bryllup i en tid når Merkur, Venus og Mars ikke går retrograd (bakover i forhold til oss). Det kan påvirke negativt, forteller Nina Skjemstad, profesjonell astrolog.

Ingen energi er på vei i riktig eller ønsket retning når planetene Merker, Venus og Mars er retrograde.

— Nina Skjemstad

Merkur retrograd

Merkur beveger seg på vei bakover i ca. 3 uker – 3 ganger per år. Merkur forbindes med kommunikasjon, formidling, planlegging, organisering og tid.

I perioder Merkur beveger seg bakover i forhold til oss, kan dere oppleve dårlig kommunikasjon, misforståelser, tilbakeskritt, forsinkelser, revurderinger og usikkerhet. Bryllup holdt i slike perioden kan oppleve at kommunikasjonen og tidsplanene ikke fungerer som ønskelig. Kommunikasjonen i ekteskapet kan også være forvirrende og preges av misforståelser og usikkerhet.

Når Merkus beveger seg bakover kan dere kan ende opp med å ombestemme dere og å legge om planene. Det kan være nødvendig for å innhente flere opplysninger, muligheter og alternativer. Når retrograd-perioden er over kan mye nytt være oppklart og dere kan ha kommet frem til en bedre løsning enn før Merkur begynte sin ferd på vei bakover.

Venus retrograd

Venus beveger seg bakover ca. 6 uker annet hvert år.

Venus forbindes med kjærlighet, romantikk, balanse, fred og harmoni, økonomi, verdier og ikke minst kreativitet. Planeten forbindes med skjønnhet og det vakre og det balanserte.

Når Venus beveger seg bakover kan dere oppleve at ikke alle verdier eller investeringer er så verdifulle som forventet. Kjærligheten mellom dere kan også bli mer kjølig. Dagene kan inneholde misforståelser og disharmoni, og selve bryllupet kan bli dyrere enn forventet. Eiendeler, bolig og andre verdier kan også vise seg mindre verdt enn dere trodde. Brudepar som gifter seg i slike perioder kan oppleve at budsjettet sprekker, eller at dere går inn i bryllupet med ulike verdisyn som ikke nødvendigvis er forenlig og fikset på kort tid. Dere kan ende opp med å trenge mer tid til å forene ulike prinsipper for verdier, kostnader og investeringer.

Når den retrograde perioden er over, kan dere oppleve å styrke verdiene deres betydelig, fordi dere har blitt oppmerksomme på hva dere ikke ønsker å tiltrekke dere eller være en del av.

Mars retrograd

Mars beveger seg bakover ca. 8 uker annethvert år.

Mars forbindes med krigeren, viljestyrke, handlekraft og retning. Mars knyttes også til lidenskap, seksuell utfoldelse, energi og engasjement. Når Mars beveger seg bakover kan man oppleve at entusiasmen og lidenskapen mangler, eller at man «kjører i feil retning». Noen kan handle før de rekker å tenke seg om og dette kan føre til anger i etterkant. Noen kan også velge å gjøre noe de innerst inne egentlig ikke ønsker. Mars knyttes også til utålmodighet, rastløshet og at noe kan gå i raskeste laget. I motsatt fall kan noen oppleve mangel på handlekraft og at det blir liten fremgang, men at man trenger å ta to skritt tilbake for å få overblikket.

Bryllup holdt i slike perioder kan føre til at man ombestemmer seg under eller etter vielsen, eller innen det første året. Noen kan ha forhastet seg og kan ha handlet i øyeblikkets hete og kan dermed få kalde føtter i etterkant. Er dere allikevel på rett sted og til rett tid, kan dette føre til at dere endelig får noe dere lenge har lengtet etter.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: