10 pene dresser til brudgom i 2023

dress brudgom
Artikkelen inneholder annonselenker

Skal du gifte deg i år og er på jakt etter dress? Vi har plukket ut 10 dresser til brudgom som sørger for at du blir en stilfull brudgom i 2023.

Tekst: Next Content Studio Foto: Unsplash
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Skal du gifte deg i år og tenker å kjøpe dressen din på nett? Da har vi plukket ut en knippe sorte, blå, beige og rutete dresser som passer perfekt til den store dagen. I tillegg tipser vi om ulike skjorter som passer til dressene.

Dresser til brudgom

I fjord oppdaterte vi våre lesere på trendene som gjaldt for dresser til brudgom i 2022. Noen av trendene som er dresser med ruter, i fløyel, romantiske rødtoner, hvite dresser, dresser med en statement-vest og blomstrende detaljer – og trendene blir med over i 2023.

Før var det som regel den sorte dressen brudgommen gikk for, men i dag er det vanligere å velge blant trendene nevnt ovenfor. Er du usikker på hva du skal velge så er det helt sikkert at en sort dress aldri slår feil.

Skal man bestille seg dress på nett er det viktig å vite sine mål i forkant. Mange må ofte, uansett om man kjøper i butikk eller på nett, gjøre siste finpuss hos skredder og dermed er det å bestille dress på nett også enklere nå.

10 pene dresser til brudgommen i 2023

Hvilken dress-stil man skal velge henger ofte sammen med valg av bryllupslokasjon og når på året bryllupet skal være. Skal bryllupet være på sommeren kan en dress i lysere toner som beige, hvit og lys grønn passe godt, men dresser i sort og mørk blå er også klassiske alternativer.

Ønsker man å gå for en litt mer fargerik eller mønster-rik look, kan man helt klart pynte opp dressen man velger med slips og sløyfer i mønster og ulike farger, et tørkle eller en fargerik skjorte. Vil man gå for noe enkelt og klassisk er det sort slips, eller sort sløyfe som gjelder.

På jakten etter den perfekte dressen vil vi tipse om at dressjakke og dressbukse ikke trenger å være like. Ønsker man å mikse og trikse litt er det super stylish å style en mørkeblå dressbukse til en blå dressjakke i tweed eller med striper. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Dress i farger

Liker du farger og ønsker å gå for en ensfarget dress på den store dagen, er dette én av årets store trender. Farger som beige, lyseblå og lysegrønn er lekre farger i både vår-, sommer- og høstbryllup. For å tone de ned kan de styles til klassiske hvite skjorter, eller man kan gjøre de enda mer sommerlig å bruke skjorter med print.

Holder man et bryllup som går over flere dager, kanskje kan det perfekte antrekket til bli kjent-festen være en beige dress med et tørkle og en kul hatt?

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Er fresht stylingtips er å bruke en hvit dressjakke til en sort dressbukse, pyntet opp med en sløyfe og hvit skjorte.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Rutete dresser

Er bryllupet på høsten eller vinteren er dresser med ruter, i jordtoner eller mørkeblå og sort gode alternativer. Også her er det kult å enten sprite opp antrekket med mønstrede slips eller skjorter og et tørkle i dressjakken. Ved de rutete dressene kan man også velge et ensfarget slips eller sløyfe for å tone det litt ned.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Klassiske dresser

Den klassiske dressen er alltid et sikkert valg for brudgommen på bryllupsdagen. Denne dressen kan enten styles på den mest vanlige måten, nemlig med hvit skjorte og et sort slips eller sløyfe og et tørkle eller en blomst i lommen. Ønsker man en annen look, kan dressen fint styles med mønstrede skjorter eller slips.

Farger som blå, mørkeblå og sort er vanlige alternativer på den klassiske dressen.

Skjorter

Går man for en rutete, sort, lyseblå eller mørkeblå dress er det mest naturlige og rene valget en hvit skjorte.

Velger man å gå for en lysere dress som grønn, beige eller hvit kan man velge skjorter med blant annet blomsterprint eller i andre pastellfarger.

Dress brudgom bryllup

Signaturskjorte fra Eton

Eton Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: