Dress og tilbehør til bryllupsgjesten

dress bryllup

Lurer du på hvordan du skal style dressen i bryllupet i sommer? Få tips til pene dresser og hvordan du kan style dem her!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Skal du enten være gjest eller være så heldig å være forlover i et bryllup denne våren eller sommeren? Da er det viktig å komme i gang med jakten på den perfekte dressen og ikke minst tilbehøret.

Det finnes faktisk en rekke alternativer for valg av dress til herre. Enten kan man velge å gå den klassiske veien, med en enkel, sort eller mørkeblå dress. Et annet alternativ er en dress med ruter eller dresser som har dobbeltspent dressjakke – disse dressene er fine.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Dress herre bryllup

Hvilken farge man burde velge på dressen avhenger ofte litt av været også, da lysere dresser ofte er et lekkert og lettere alternativ i et sommerbryllup. Velourdresser derimot er et godt alternativ på høsten og vinteren da fargepalettene i disse dressene ofte er litt mørkere.

Når du skal velge dress, ha gjerne i bakhodet at du skal kunne bruke dressen til andre fine anledninger også. Tenk snitt, passform og farge, da vil du ende opp med en dress du føler deg vel og komfortabel i.

Klassiske dresser

De klassiske dressene er som oftest det gjestene velger. Dresser fra Ferner Jacobsen, Oscar Jacobsen og Mond of Copenhagen har fine alternativer til den klassiske dressen. Vi synes dressene som er dobbeltspent er så fine – de gjør litt ekstra ut av seg.

Dette er våre favoritter.

Dress brudgom bryllup

Mørkeblå dress fra Oscar Jacobsen

Follestad Kjøp her

Dress herre bryllup: Tilbehør

Tilbehør kan virkelig løfte en dress enten man velger det klassisk eller mer fargerikt. Husk at fargen på belte og sko bør matche og ved valg av sko kan man velge mellom fine loafers eller klassiske dressko.

Et par loafers oser litt ekstra sommerstemning, synes vi. De er også fine å style til et par chinos og en blazer på dagen før dagen-festen. Man kan også ha et par stilige solbriller i sidelommen, det er alltid godt å ha.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Annonse
Dress herre bryllup

Sløyfe fra Tom Ford

Mrporter Kjøp her

Dress med farger

Ønsker man en dress med farger er både grønt, blått og brunt fine farger. Style de sammen med ensfargede skjorter for å dempe det litt og sammen med fint tilbehør. Tilbehør som er lekkert til disse dressene er et klassisk belte, et pent slips og et lommetørkle.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Dress med ruter

Rutete dresser finnes i ulike fargepaletter, hvor både beige, mørk blå og blå er populære farger. Hvorfor ikke style den beige, rutete dressen til en hvit skjorte og et par bukseseler? Det er kult!

Vi synes også sko som har dobbel monkstrap tilfører antrekket det lille ekstra.

Annonse
Dress herre bryllup

Slips i lin

Oscar Jacobsen Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: