16 fine dresser til gjesten og brudgommen

Dress til bryllup

Er du invitert i bryllup eller skal gifte deg denne sommeren? Vi har funnet 16 dresser som passer til både gjesten og brudgommen!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Unsplash

Sommeren nærmer seg med stormskritt og kanskje skal du gjeste et bryllup, være forlover eller faktisk gifte deg om bare noen måneder? Det er ikke lenge til sommeren melder sin ankomst og det kan være lurt å få antrekket i boks.

I letingen etter dressen til bryllupet er det mye man skal tenke på. Nøkkelord for å finne den perfekte dressen er ofte snitt, passform, farge, detaljer og materialer. I disse dager er det kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for dress, nettopp fordi det ikke er så mange regler lenger. Det er ikke lenger kun den sorte dressen som trumfer gjennom.

Dress til bryllup

På jakten etter den perfekte dressen kan det være fint å høre med venner eller brudeparet selv om hva de skal ha på seg? Uansett tenker vi at det aller meste er innenfor, bortsett fra hvit dress som gjest i bryllup.

Ønsker man en klassisk look og velger å gå for en sort, blå eller mørkeblå dress har vi funnet flere gode alternativer. Ikke tenk at en dress i disse fargepalettene er begrensende. Det er like fint å style dressen til en hvit skjorte og sort slips, som en mønstrete, blå skjorte, blått slips og et hvitt tørkle i lommen.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Dress brudgom bryllup

Mørkeblå dress fra Oscar Jacobsen

Follestad Kjøp her

Style opp dressen med noen lekre, sommerlige mokkasiner eller dressko med matchende belte!

Ønsker man å gå litt utenom det klassiske finnes det mange fine alternativer til det også. De siste årene og spesielt i motebildet har dresser med en mer oversized look blitt mer populært. Dressene fra Tiger Of Sweden har disse tendensene, og de er super freshe.

Fargepalettene man kan velge mellom i sommerbryllup er kanskje enda fler enn på høsten og vinteren. Farger som passer godt på dressen i vår- og sommerbryllup er beige, lys grønn og lyseblå.

Er du opptatt av detaljer og vil gå i en annen retning? Da kan den rutete dressen være noe for deg. De dressene som gjør litt mer ut av seg, som nettopp disse dressene, er det fint å style til rene skjorter og slips.

Denne dressen gir oss skikkelig Harry Styles-vibber. Helt rå!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: