Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

10 favoritter til deg som ønsker en enkel brudekjole

Enkel brudekjole

En enkel, minimalistisk brudekjole er blitt mer populært de siste årene og vi har plukket et knippe av de fineste kjolene.

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Etsy og Unsplash
ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Er drømmen å gå opp midtgangen med et par unike sko som gjør litt ut av seg, et langt slør og en større brudebukett? Da er kanskje en enkel brudekjole noe for deg. Den minimalistiske brudekjolen er nemlig både den mest klassiske, men også den mest allsidige.

Tendensen for de enkle brudekjolene er ofte at de har spagettistropper, bare ermer og lekre silhuetter. Men de siste årene, i takt med trendene i motebildet, har voluminøse ermer, skulderputer og tettsittende ermer blitt et karakteristisk trekk ved de enkle brudekjolene. Kjolene er ofte laget med unike detaljer, hvor flere har åpen rygg, knapper, knyting rundt halsen, V-hals og lange skjørt.

Vi vil si at det alltid er et sikkert valg å gå for en enkel brudekjole. Enten om du skal ha et sommerbryllup eller vinterbryllup.

For de som liker perler, diamanter og tilbehør som popper, er det akkurat det man kan pynte opp den enkle brudekjolen med, nettopp på grunn av valget av en ren og minimalistisk kjole.

Vi har plukket ut 10 enkle og unike brudekjoler til deg som er på brudekjolejakt.

Enkel brudekjole: 10 favoritter

Wow!

Denne kjolen med åpen rygg, lange ermer og langt skjørt er nettopp det vi forbinder den perfekte minimalistiske brudekjolen med. En slik kjole er nydelig i seg selv og kan styles med oppsatt hår og lekre perleøredobber.

Og hva med rød leppestift i bryllupet?

Gjør som den London-baserte influenceren Rikke Krefting og style den nydelige, minimalistiske kjolen til en bukett hvite orkidéer, sko fra Manolo Blahnik og oppsatt hår.

En minimalistisk brudekjole kan enten være lang eller kort og denne kjolen med lange ermer kan pyntes opp med lekre, hvite sko og en nydelig brudebukett så klart.

Hva med disse skoene fra Saint Laurent?…

Denne kjolen til bryllupsseremonien? Ja, sier vi!

Denne trend-kjolen er en nydelig satengkjole med figurnær passform og knyting rundt halsen. Det blir ikke mer elegant og rent enn dette.

En brudekjole med åpen rygg og som er helt ren foran er så nydelig. Denne kjolen med lange ermer er en av våre favoritter og den kan pyntes med perleøredobber og et nydelig slør.

Denne kjolen passer like godt til et sommerbryllup som et vinterbryllup.

Perler og bryllup er lik sant – enig? Vi kan i hvert fall ikke få nok av perler. Denne enkle brudekjolen med lange, gjennomsiktige ermer med perler og knapper på ryggen, er perfekt til deg som ønsker det minimalistisk, men med en liten tvist.

Minimalistiske brudekjoler

Denne minimalistiske kjolen med V-rygg og som er dekket i perler er et perfekt valg til bruden som ønsker å skinne litt ekstra. Med enkle detaljer på skuldrene og figurnær passform er denne en favoritt.

Lekker brudekjole fra Bubbleroom med ermer med ballong-effekt og dyp utringing foran og bak – så nydelig.

Minimalistisk brudekjole med en nydelig silhuett og splitt bak. Vi vil style kjolen akkurat som denne bruden med nydelige pumps og en stor, bohemsk brudebukett.

Denne nydelige kjolen fra By Malina passer perfekt til deg som ønsker en enkel, men allikevel en kjole som er full av detaljer. Med lekre broderier på ryggen og langt skjørt er denne kjolen perfekt.

Brudekjole med spagettistropper fra Etsy (annonselenke).

Brudekjole med spagettistropper er selvsagt en klassiker innenfor enkle brudekjoler. Hvor lekker er ikke denne silkekjolen med spagettistropper og ekstra langt skjørt?

Tenk å style denne til et slør dekket av perler…

Les også: Trend alert: Brudekjoleinspirasjon fra Sex And The City.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...