13 favoritter til deg som ønsker en enkel brudekjole

enkel brudekjole
Artikkelen inneholder annonselenker

En enkel, minimalistisk brudekjole er blitt mer populært de siste årene og vi har plukket et knippe av de fineste kjolene.

Tekst: Next Content Studio Foto: Etsy og Unsplash

Er drømmen å gå opp midtgangen med et par unike sko som gjør litt ut av seg, et langt slør og en større brudebukett? Da er kanskje en enkel brudekjole noe for deg. Den minimalistiske brudekjolen er nemlig både den mest klassiske, men også den mest allsidige.

Tendensen for de enkle brudekjolene er ofte at de har spagettistropper, bare ermer og lekre silhuetter. Men de siste årene, i takt med trendene i motebildet, har voluminøse ermer, skulderputer og tettsittende ermer blitt et karakteristisk trekk ved de enkle brudekjolene. Kjolene er ofte laget med unike detaljer, hvor flere har åpen rygg, knapper, knyting rundt halsen, V-hals og lange skjørt.

Vi vil si at det alltid er et sikkert valg å gå for en enkel brudekjole. Enten om du skal ha et sommerbryllup eller vinterbryllup.

For de som liker perler, diamanter og tilbehør som popper, er det akkurat det man kan pynte opp den enkle brudekjolen med, nettopp på grunn av valget av en ren og minimalistisk kjole.

Vi har plukket ut 13 enkle og unike brudekjoler til deg som er på brudekjolejakt. Nederst i saken finner du også lekre vesker og øredobber til inspirasjon.

Enkel brudekjole: 13 favoritter

Wow!

Denne kjolen med åpen rygg, lange ermer og langt skjørt er nettopp det vi forbinder den perfekte minimalistiske brudekjolen med. En slik kjole er nydelig i seg selv og kan styles med oppsatt hår og lekre perleøredobber.

Og hva med rød leppestift i bryllupet?

Se dette innlegget på Instagram

 

Gjør som den London-baserte influenceren Rikke Krefting og style den nydelige, minimalistiske kjolen til en bukett hvite orkidéer, sko fra Manolo Blahnik og oppsatt hår.

En minimalistisk brudekjole kan enten være lang eller kort. Denne kjolen med lange ermer kan pyntes opp med lekre, hvite sko og en nydelig brudebukett så klart.

Hva med disse skoene fra Saint Laurent?…

Se dette innlegget på Instagram

Denne kjolen til bryllupsseremonien? Ja, sier vi!

Denne trend-kjolen er en nydelig satengkjole med figurnær passform og knyting rundt halsen. Det blir ikke mer elegant og rent enn dette.

Tips!
Perler og røde lepper er superelegant tilbehør til den enkle brudekjolen.

En brudekjole med åpen rygg og nydelig puffermer fra Rotate Wedding gjør en enkel brudekjole rålekker. Kjolen kan pyntes opp med perleøredobber, et nydelig slør og kanskje noen fargerike sko?

Kolleksjonen til Rotate Wedding er den perfekte basegarderoben til enkle brudekjoler. Denne kjolen i sateng med dyp rygg kan styles til et lang slør og en nydelige brudebukett med peoner. Perfekt til deg som ønsker det minimalistisk, men med en liten tvist.

Minimalistiske brudekjoler

En minimalistisk brudekjole med V-rygg er et perfekt valg til bruden som ønsker å skinne litt ekstra. Legger du til perler i ryggen, enkle detaljer på skuldrene og figurnær passform får du en favoritt.

Se dette innlegget på Instagram

Ute etter litt glam? Gå for glitter eller strass i stedet for broderier. Oh, so fresh!

Lekker brudekjole fra Bubbleroom med ermer med ballongeffekt og dyp utringning foran og bak. Så nydelig!

Denne brudekjolen fra svenske By Malina passer perfekt til deg som ønsker en enkel, men allikevel en brudekjole som er full av detaljer.

Brudekjole med spagettistropper er selvsagt en klassiker innenfor enkle brudekjoler. Hvor lekker er ikke denne silkekjolen med spagettistropper og ekstra langt skjørt?

Tilbehør til brud

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: