24 favoritter til deg som ønsker en enkel brudekjole

Enkel brudekjole
Artikkelen inneholder annonselenker

En enkel, minimalistisk brudekjole er blitt mer populært de siste årene og vi har plukket et knippe av de fineste kjolene.

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Er drømmen å gå opp midtgangen med et par unike sko som gjør litt ut av seg, et langt slør og en større brudebukett? Da er kanskje en enkel brudekjole noe for deg. Den minimalistiske brudekjolen er nemlig både den mest klassiske, men også den mest allsidige.

Tendensen for de enkle brudekjolene er ofte at de har spagettistropper, bare ermer og lekre silhuetter. Men de siste årene, i takt med trendene i motebildet, har voluminøse ermer, skulderputer og tettsittende ermer blitt et karakteristisk trekk ved de enkle brudekjolene. Kjolene er ofte laget med unike detaljer, hvor flere har åpen rygg, knapper, knyting rundt halsen, V-hals og lange skjørt.

Vi vil si at det alltid er et sikkert valg å gå for en enkel brudekjole. Enten om du skal ha et sommerbryllup eller vinterbryllup.

For de som liker perler, diamanter og tilbehør som popper, er det akkurat det man kan pynte opp den enkle brudekjolen med, nettopp på grunn av valget av en ren og minimalistisk kjole.

Vi har plukket ut 24 enkle og unike brudekjoler til deg som er på brudekjolejakt. Nederst i saken finner du også lekre vesker og øredobber til inspirasjon.

Enkel brudekjole: 16 favoritter

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Gjør som den London-baserte influenceren Rikke Krefting og style den nydelige, minimalistiske kjolen til en bukett hvite orkidéer, sko fra Manolo Blahnik og oppsatt hår.

En minimalistisk brudekjole kan enten være lang eller kort. Denne kjolen med lange ermer kan pyntes opp med lekre, hvite sko og en nydelig brudebukett så klart.

Hva med disse skoene fra Saint Laurent?…

Se dette innlegget på Instagram

Tips!
Perler og røde lepper er superelegant tilbehør til den enkle brudekjolen.

Minimalistiske brudekjoler

En minimalistisk brudekjole med V-rygg er et perfekt valg til bruden som ønsker å skinne litt ekstra. Legger du til perler i ryggen, enkle detaljer på skuldrene og figurnær passform får du en favoritt.

Se dette innlegget på Instagram

Brudekjole med spagettistropper er selvsagt en klassiker innenfor enkle brudekjoler. Hvor lekker er ikke denne silkekjolen med spagettistropper og ekstra langt skjørt?

Tilbehør til brud

15 mest leste saker om brudekjoler
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: