Enkle sjokolademakroner med ganache og bringebær

Du kan enkelt piffe opp ferdigkjøpte sjokolademakroner med litt ganache og bær.

Tekst: Via Hjemmet Foto: Oppskrift, styling og foto: Nadin Elizabeth Martinuzzi og Hanne Stensvold / Sentralen
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Oppskrift på enkle sjokolademakroner – 12 stk.

12 sjokolademakroner
12 bringebær

Ganache:
0,5 dl kremfløte
75 gr smør
100 gr mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  1. Varm fløte og smør på lav varme til smøret smelter.
  2. Tilsett hakket sjokolade og rør til alt er smeltet. Du skal ha en jevn og blank røre.
  3. Avkjøl så den får en fast kremkonsistens.
  4. Ha over i en topping-sprøyte og lag en topp på hver makron.
  5. Pynt med bringebær.
Flere vakre dessertkaker
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: