Er det tid for å spørre: Vil du være min forlover?

vil du være min forlover
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

vil du være min forlover

Er du klar for å stille det store spørsmålet? Nei, vi snakker ikke frieri – men omtrent et like stort et – nemlig «Vil du være min forlover?». Ida Gustavson gjorde litt mer enn dette, la deg inspirere av den kreative festen hun stelte i stand da hun skulle spørre sine forlovere-to-be!

Tekst: Redaksjonen Foto: Ida Gustavson

Ida ble forlovet med Didrik i vakre Paris med et virkelig spektakulært frieri! Vi snakker Eiffeltårn, film og fiolinist – les hele saken her.

Men etter et frieri kommer det et nytt spørsmål som skal stilles – «vil du være min forlover?» Hvordan gå frem for å løse dette med en tvist?

– Det hele startet på Pinterest, innrømmer Ida.

– Jeg er en stor Pinterest-fan og får utrolig mye inspirasjon derfra! I forkant av kvelden da jeg skulle spørre venninnene mine om å bli mine forlovere, hadde jeg sittet timer og søkt der inne.

– Måten jeg valgte å spørre «vil du bli min forlover?» på er derfor kanskje ikke veldig typisk norsk, men jeg elsker å gjøre det meste ut av ting og feire det man kan. Livet er til for å leve og alt som kan markeres med litt ekstra elsker jeg!

Og feire ble det gjort! Vi falt for de små detaljene og den fine anledningen Ida gjorde ut av dette spørsmålet alle bruder jo må stille. Hvorfor ikke gjøre det til en fest i seg selv?

Venninnekvelden

– Jeg inviterte venninnene mine på en felles middag, i håp om at de ikke skulle skjønne noe. Ettersom jeg ønsket å overraske alle samtidig, og ikke en og en ettersom de kom, måtte jeg finne på noe lurt å gjøre før de kunne komme inn i huset. Jeg sa at verandadøren var ødelagt, så vi måtte gå rundt huset for å sitte litt ute.

tid for å spørre: vil du være min forlover?

– Da alle hadde kommet og vi hadde kost oss litt ute, tok jeg med meg jentene inn. Der hadde jeg pyntet hele stua med ballonger, champagne, kake og gave til hver av dem. Jeg filmet overraskelsen, noe som er veldig hyggelig å se tilbake på. Vi koste oss masse og snakket om alt vi skulle finne på.

Se reaksjonen til venninnene da de forstår hva som skjer

It’s all in the details

Hvor fikk du tak i all dekorasjonen og gavene?

– De fleste tingene kjøpte jeg på Etsy, der er det så mange flinke folk som selger personlig dekorasjon som er vanskelig å finne i fysiske butikker. Dersom du søker «Bridesmaid proposal» finner du masse fint, tipser Ida.

Vi har gjort jobben for deg, se nederst i saken for flere shoppingtips!

små sprudledrikker

Forloverplaner fremover

Bryllupet har blitt satt litt på vent på grunn av korona, men nå som det sakte men sikkert åpner igjen gleder Ida seg til all planleggingen.

– Jeg og forloverne mine skal nok en tur til Sverige for å se på stoff til kjolen min. Jeg har lyst til å designe min egen kjole så jeg får noe helt unikt.

– Jeg har sett på mange brudekjoler, men finner bare deler som jeg virkelig liker. Derfor har jeg funnet ut at det er best å designe min helt egen brudekjole! Jeg og forloverne mine skal nok en tur til Sverige for å se på stoff til kjolen min.

– I tillegg kommer vi nok til å ta noen jentedager i Oslo hvor vi ser på sko, drar på Grand Hotell og deres Afternoon tea og bare koser oss! Som sagt elsker jeg å gjøre det meste ut av ting, så jeg ser virkelig frem mot et år med masse planlegging og kos.

Stjel stilen – Stilige «vil du være min forlover»-gaver fra Etsy:

vil du være min forlover-gave fra etsy

vil du være min forlover-gave fra etsy

vil du være min forlover-gave fra etsy

fin smykkeboks til forlover fra etsy

vil du være min forlover-gave fra etsy

fin boks tilforlovere

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: