Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Er du vår nye innholdsprodusent?

internship i ditt bryllup
internship i ditt bryllup

Drømmer du om å lage fantastisk innhold til engasjerte følgere? Er du driftig på sosiale medier, SEO og har en god penn? Nå har du muligheten til å bli innholdsprodusent i Ditt Bryllup!

Ja, for vi søker nå en innholdsprodusent i 50% stilling til et seks måneders engasjement fra aug/september og utover høsten 2021. Som innholdsprodusent hos oss får du jobbet på tvers av kompetanseområder innen digital kommunikasjon, merkevarebygging, innholdsproduksjon og innovasjon.

Vi søker deg som brenner for digital kommunikasjon og er dyktig på sosiale medier. Du tar initiativ og er oppdatert på trender, samtidig er du en god merkevarebygger som tenker kontinuitet i arbeidet og jobber innsiktsbasert. SEO er en selvfølge for deg når du skriver for nett, og du har erfaring med bruk av publiseringsverktøyer. 

Du er visuelt sterk og evner å fange essensen av merkevaren visuelt både på nettsiden og sosiale medier. Dette mestrer du og ta ut i form av stories, collager og annet innhold med formål om å inspirere og informere leserne.

Noe for deg eller noen du kjenner? Les mer om stillingen og søk her.