Finn deres perfekte gifteringer hos Tesori Diamanter

Tesori Diamanter har gifteringer for han og henne
Kommersielt innhold

Hvilke muligheter finnes egentlig for gifteringer, og hvordan kan dere gjøre deres ekstra personlige? I samarbeid med Tesori Diamanter - Din Personlige Juvelér, tar vi deg gjennom de viktigste valgene rundt gifteringer, slik at dere kommer nærmere ringene for livet.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Tesori Diamanter
Kommersielt innhold // I samarbeid med Tesori Diamanter
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Det er mye som skal på plass i forkant av bryllupet, og viktigst av alt er er kanskje gifteringene. Muligens vet dere ikke enda at dere har noen preferanser for disse, men sannheten er at gifteringene, i motsetning til mange andre ting på den store dagen, faktisk skal vare livet ut. Akkurat som deres kjærlighet. Derfor bør man legge litt ekstra planlegging i ringvalget. Gifteringer med livstidsgaranti finner du hos Tesori Diamanter.

Hos Tesori Diamanter ønsker de at dere skal være sikre når dere velger ringer. Derfor tilbyr de personlig service på sitt showroom, hvor dere kan titte og prøve helt i ro og mak, uten forstyrrelser fra andre kunder. Med en egen gemmolog på huset, samt lang erfaring og kompetanse, får dere med sikkerhet den hjelpen dere trenger. Dette tilbudet er selvsagt gratis, og kan bookes både i Oslo og Bergen her.

Gifteringer av kvalitet hos Tesori Diamanter

Men hva skal man tenke på rundt gifteringene, tenker du kanskje? For en ring som skal vare livet ut stilles det visse krav til kvalitet og design, samtidig som det individuelle særpreget tas vare på. Gifteringer er som kjent et tradisjonelt, men romantisk, symbol på kjærlighet og samhold – og kvalitet og design bør derfor gjenspeile og komplimentere dette.

En giftering er ikke hva den en gang var, nå finnes det nemlig mange muligheter for å gjøre den personlig. Gullfarge, diamanter, gravering – her ligger alt til rette for en ring som skriker deg, men som samtidig er like fin om 30 år som i dag. Sammen med Tesori Diamanter guider vi deg gjennom mulighetene du har, og hvordan du best kan kombinere den med forlovelsesringen.

Giftering med diamanter

Det klassiske valget for gifteringer er to like ringer, noe som selvfølgelig er veldig romantisk. Men visste du at det er mer og mer vanlig at bruden ønsker en med diamanter? 8 av 10 gifteringskunder hos Tesori Diamanter velger giftering med diamanter til henne. Mannen går stort sett alltid for en klassisk, glatt ring, helst i samme farge som hennes ring.

Går man for giftering med diamanter er det mest vanlig å velge en rekkering, som er en klassisk ring med en rad diamanter. Man tar gjerne utgangspunkt i forlovelsesringen sin, og velger en rekkering som fremhever denne.

Hvitt eller gult gull?

Lenge var det mest populært med gifteringer i hvitt gull, men de siste årene har klassikeren gult gull virkelig kommet tilbake. I dag anslår Tesori Diamanter at det er omtrent 50/50 mellom hvitt og gult gull blant nordmenn. Utover fargen er det ikke mye som skiller disse fra hverandre.

Gult gull er godt egnet for en ring som bæres hver dag, og er enkel å vedlikeholde. Men, har man allerede har en forlovelsesring i hvitt gull velger de fleste en giftering i hvitt gull også. Hvitt gull komplimeneterer nemlig diamantens briljans på en enestående måte.

Personlig gravering

Inngravering av en ring er selve kronen på verket. Det er vanlig at dette gjøres på innsiden av ringene, noe som gjør de enda mer personlige og betydningsfulle for dere. Det anbefales å gjøre dette samme sted som ringene kjøpes, men det kan samtidig fint gjøres i etterkant av bryllupet også. Hos Tesori Diamanter graverer de dessuten ringene gratis.

Graveringstips!
Det mest tradisjonelle er bryllupsdato og navn, eventuelt også sammen med en liten beskjed. Eksempler på dette er «evig din», «alltid din», «elsker deg» og lignende. Det kan også være en setning fra en sang dere elsker – det viktigste er at det gjenspeiler dere.

En nydelig, liten detalj er at alle gifteringene fra Tesori Diamanter er fattet med en liten diamant på innsiden. Hvorfor? Diamant mot hud betyr evig lykke – og dette er noe de ønsker for alle kundene sine.

Og har dere ikke mulighet til å besøke et av showroomene for å finne gifteringer? Da sender de prøveringer hjem til dere! Tesori Diamanter er med andre ord stedet for et bredt utvalg av gifteringer i alle varianter – og fantastisk service.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: