Favoritter fra Francesco Russo til bryllup

sko til bryllup fra francesco russo

Trend alert! Det er nemlig et nytt skomerke "in town"! Bli kjent med det franske merket Francesco Russo - som oser av eleganse og femininitet - perfekt som sko til sommerens bryllup, både som gjest og brud.

Tekst: Redaksjonen Foto: Francesco Russo Instagram
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Jimmy Choo og Manholo Blahnik har lenge dominert skobildet for «den perfekte sko til bryllup» – og det er derfor gledelig å se en ny designer på banen som Francesco Russo. Designet er like stilfullt – og i tillegg inneholder kolleksjonen mange ulik design i hvitt, beige, metallisk og blått.

Mye lover på at dette blir det neste store skomerket da det allerede er plukket opp på flere store trendsider og nå også hos vår norske Camilla Pihl Magazine:

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Leter du etter sko til bryllup som brud er dette våre absolutte favoritter til deg. Som gjest står du jo fritt i fargevalget og kan jo gå bananas i nettbutikken deres (hvis lommeboken tillater..).

Kule bilder har de også på Instagrammen sin – kanskje en stil å kopiere til bryllupsbildene? Litt 70-talls glamour skader aldri, det mener nå i allefall vi:)

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Francesco Russo er mannen bak skomerket. Han er opprinnelig italiensk, men er bosatt i Frankrike. Etter flere år hos andre motehus, startet han sitt eget merke i 2013. Nå er det altså på «alles lepper» – og kanskje snart også på alles ben!? Prisen er noe høy, men har du plass i budsjettet skal det også være sko som er komfortable å gå med – til tross for den høye helen på mange av modellene.

Til Forbes Magazine har han nemlig uttalt:

– The pillar of my brand is sexiness expressed through timeless pieces with a strong attention to comfort in order to highlight the natural beauty and elegance of the female body and posture.

Og er det noe man ønsker til bryllupsdagen er det jo nettopp det!

FR: The pillar of my brand is sexiness expressed through timeless pieces with a strong attention to comfort in order to highlight the natural beauty and elegance of the female body and posture.

Francesco Russo

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Er du på jakt etter brudesko kan vi også anbefale deg denne guiden som gir gode tips til hva du bør se etter når det kommer til valg av sko til bryllup og brudekjole. Videre venter vårens favoritter blant brudesko i alle prisklasser på deg her i denne shoppingguiden.

Håper du finner akkurat din favoritt!

 

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: