Favoritter til bryllup fra Simone Rocha X H&M

simone rocha x h&m til bryllup

Simone Rocha X h&m til bryllup

Dersom du ønsker designerkjole til bryllup, men samtidig er budsjettorientert – ta en titt på det nye samarbeidet Simone Rocha X H&M! En kolleksjon som virkelig tilbyr et friskt pust inn i bryllupsgarderoben.

Tekst: Redaksjonen Foto: Ben Toms for H&M

H&M har gjort stor suksess med designsamarbeidene sine de siste årene, og 2021 er intet unntak. Heldigvis for oss, er kolleksjonen Simone Rocha X H&M lys, feminin og festklar, noe som gjør den ypperlig til bryllup.

Det at den egner seg til bryllup er egentlig ikke overraskende når designeren er selveste Simone Rocha. Hun er kjent for sine feminine og voluminøse sommerkjoler, som bringer tankene til vakre eventyrunivers. Ikke ulikt det man ofte selv ønsker på den store bryllupsdagen 🙂

Simone Rocha har base i London og markerer i år faktisk ti år med sitt eget merke. Dette samarbeidet er derfor en markering av nettopp hennes unike stiluttrykk. Samtidig er det en hyllest til designerens bakgrunn fra både Irland og Hong Kong.

I hope that the items in this collection will be worn and treasured for years to come. They were all informed by ideas and inspirations that have shaped me and my brand over the last 10 years, and I am so excited to see them worn out-and-about and interpreted and styled in new ways.

Simone Rocha

Designeren er glad i «layering», hvor du mikser flere plagg fra ulike stilarter i samme antrekk. Dette gjør hele uttrykket mer avslappet – og at du kan bruke kjolen også til hverdags. Til bryllup ønsker vi jo ofte den motsatte effekten. Et tips kan være å se for deg kjolene til Simone Rocha X H&M for seg, kun med enkel styling.

Ønsker du derimot et mer rocka og samtidig feminint antrekk, er det bare å herme etter kampanjebildene. Her er det nemlig merkets faste stylist – Robbie Spencer som har stått for stylingen.

Simone Rocha brudekjole

Simone Rocha x H&M til bryllup

Brudekjole fra Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M til bryllup

Simone Rocha x H&M brudekjole

Brudekjole Simone Rocha x H&M rocka med layers

Klær til brud fra Simone Rocha X H&M

Kjoler til brud

Simone Rocha x H&M til bryllup

Hårpynt for brud

Brudefavoritter fra SImone Rocha X H&M

Detaljer Simone Rocha X H&M

Tilbehør fra Simone Rocha x H&M til bryllup

Les også: Hårpynt for brud

Dresser til brudgom med en tvist

brudgom antrekk fra Simone Rocha x H&M

Dress til brudgom Simone Rocha X H&M

Antrekk til brudgom fra Simone Rocha x H&M

Tilbehør herre Simone Rocha x H&M

Les også: Dresstips til brudgom

Søte antrekk til brudepiker, brudesvenn eller ringbærere

Brudepikekjole eller ringbærer-antrekk

Tilbehør til brud fra Simone Rocha x H&M

Brudesvenn

Brudepikekjole eller ringbærer-antrekk

Barnekolleksjon Simone Rocha

Simone Rocha x H&M-kolleksjonen lanserer 11. mars i utvalgte butikker og på hm.com.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: