Antrekk til forlovelsesfest til han og henne | 29 dreamy kjoler og dresser – i hvitt og i farger

Forlovelsesfest

Det er virkelig i vinden å forlenge forlovelsesbobla med en forlovelsesfest. Det er like koselig å invitere til som det er å motta invitasjonen, og det setter stemningen for bryllupet som kommer.

Mange leter etter hvite kjoler til en fest som dette, men du trenger ikke nødvendigvis å gå for helhvitt på forlovelsesfesten.

Her er 29 nydelige antrekk til forlovelsesfest, og alle antrekk i farger funker til både brudeparet og gjestene.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Antrekk til forlovelsesfest

Både brudeparet og gjestene er frie til å gå med akkurat hva dere vil – med mindre det er satt en spesifikk dresskode.

Se an settingen og velg antrekk deretter, mener Brides.

Inviterer dere til forlovelsesfest i en bakgård eller i en hage, velger dere ikke lang gallakjole og smoking. Strandkjole og chinos er heller ikke riktig antrekk i en elegant middag med hvite duker og levende lys.

Er du gjest, er det viktig å ikke pynte deg altfor mye. Det er aldri gøy å ankomme en forlovelsesfest og se at du overgår brudeparet, så er du i tvil om antrekket du vil ha på deg – spør bruden eller brudgommen om hva de tenker.

Her er 29 dreamy antrekk til forlovelsesfest

Som brud kan du pynte deg akkurat som du vil.

Det blir garantert tatt mange bilder av dere denne kvelden, så gå for noe som er spesielt nok til at du føler deg som en stjerne, men som ikke kan sammenliknes eller overgå antrekket du skal ha på bryllupsdagen din,  tipser The Knot.

Hvit kjole til forlovelsesfesten

På tross av dette kun er en feiring av forlovelsen, er det alltid passende (kanskje også forventet) å være «hvit kommende brud» på forlovelsesfesten.

Fargerike kjoler til forlovelsesfest

Ønsker du derimot ikke å bruke hvitt, men heller spare dette til bryllupsdagen, finnes det mange vakre kjoler i både duse og sterke farger.

Sarte pastelltoner i sukkerspinnrosa, mintgrønt eller lysegult er også helt dreamy, gjerne med blomstermønster. Eller kanskje du skal ta det litt lenger i en iøynefallende og romantisk juvelfarge som sjokkrosa eller turkis? Mye av dette passer perfekt hvis dere skal gå for en litt mer formell type forlovelsesfest.

Omslagskjole

H&M Kjøp her

Det kan være kult å gå for en hvit kjole siden du faktisk skal gifte deg, og den må gjerne være litt mer edgy enn brudekjolen din. Tenk bare på Camille i Emily in Paris sin nydelige hvite kjole på sin fest! Vil du spare på hvit kjole til selve bryllupsdagen, kan et kult antrekk med en spesiell bluse, gjerne et helhvitt antrekk ton-i-ton være akkurat det du er på utkikk etter. Perfekt til en lowkey forlovelsesfest på en vinbar eller utendørs!

Vi kommer faktisk heller ikke på en bedre anledning til å bruke den lille sorte, som er en tidløs klassiker som aldri blir feil. Det finnes utallige kjoler å velge mellom, enten du vil ha en kort eller lang kjole, med ermer eller uten. Gå gjerne for vakre detaljer som rysjer, puffermer eller splitt.

Annonse

Kjole med splitt

Cos Kjøp her

Til brudgommen

Skal vi gi et tips til brudgommen, må det være: Sørg for å ikke overgå bruden, men ikke pynt deg for lite heller. Så dropp jeansen – den hører hverdagen til. Du kommer langt med en pen, langermet skjorte. Og blazer – gjerne med en pen t-skjorte eller turtleneck under.

Lys blazer

Jack and Jones Kjøp her

Går du for dress, må den gjerne være i blått, grått eller en annen lys farge, og skjorten kan godt være oppkneppet uten slips. Husk å spare noe av kruttet til bryllupsdagen, du også. Match gjerne din utkårende, om så med bare en ørliten detalj.

Lys dress

Dressmann Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: