Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Full rapport: Kjendiser du bør følge med på for bryllupsinspo i 2022

Kjendiser som skal gifte seg i 2022
Kjendiser som skal gifte seg

Ingenting overgår kjendisers frieri, forlovelse og oh lala – bryllup! Lurer du på hvem du skal følge med på neste år? Her er oversikten over hvilke kjendiser som skal ha bryllup i 2022.

Tekst: Mathilde Bolette Vollebæk Jensen Foto: Getty/Instagram

Dette året virker som det kommer til å bli kjærlighetens år for mange, som kanskje har utsatt bryllupet til tross for koronapandemien.

De internasjonale bryllupene, som Paris Hilton sitt, har allerede før bryllupet har funnet sted, skapt overskrifter både nasjonalt og internasjonalt. I Hiltons bryllup er det å forvente at det er flere store stjerner på gjestelisten med massiv presse og oppmøtte folkemengder tilstede. Eller kanskje hun velger å ha et hemmelig bryllup? Les saken vår om Paris Hiltons frieri, forlovelsesfester og veien mot bryllup.

De internasjonale kjendisenes bryllup for 2022

Kourtney Kardashian & Travis Barker

Dette er nok årets forlovelse! Etter å ha vært i søstrenes bryllup er det endelig Kourtney Kardashian sin tur til å gifte seg. Den kjente trommeslageren Travis Barker gikk ned på kne i et hjerte montert av røde roser på et strandhotell i Montecito, California!

Diamantringen som til Kourtney ble ikke valgt ved en tilfeldighet. Travis hadde i mange måneder jobbet tett med gullsmed Lorraine Schwartz, for å lage den perfekte ringen til sin kommende forlovede. Schwartz er en gullsmed som hele Kardashian familien har benyttet seg av i årrekke. Det var dermed ingen tilfeldighet ved gullsmed valget til Travis.

En bryllupsdato er foreløpig ikke satt, men at det blir et hav med kjendiser i et bryllup i 2022 tar vi høyde for!

Britney Spears og Sam Ashgari

Artisten Britney Spears annonserte på sin Instagram i midten av september at hun var forlovet med den personlige treneren og modell Sam Ashgari. De møttes på settet og har vært sammen i fem år. Så glade vi er for å endelig se Britney fri og lykkelig – og ikke minst forlovet!

Negin Mirsalehi & Maurits Stibbe

Negin Mirsalehi er en stor nederlandsk moteinfluenser, modell og Youtuber. I fjor sommer la hun ut en video hvor hun ikke la skjul på at hun ønsket å forlove seg. Hun gikk ned på kne og fridde til grunnleggeren Maurits Stibbe. En måned senere var det faktisk han som gikk ned på kne på dagen de hadde vært sammen i 15 år! Romantisk <3

Les også: Kreative frieri: Fjellfrieriet som tok pusten fra Norge

Tiffany Trump og Michael Boulos

Tiffany Trump er den forrige presidentens datter og annonserte 19. januar 2021 at hun er forlovet og skal gifte seg med Michael Boulos. Hennes forlovede er ikke kjent i like stor grad som henne selv og familien, men kjærlighet er kjærlighet uansett!

Ute i Rose Garden i Det hvite hus fridde Michael til Tiffany. Forlovelsesringen hadde en svimende sum på hele 1,2 millioner dollar! Ikke rart hun sa ja;) Vi håper å få et innblikk av et kjendisbryllup som dette i 2022!

Norske kjendiser som skal ha bryllup i 2022

Emilie Nereng og Torgeir Johansen

Ernæringsfysiolog og matinfluenser Emilie Nereng forlovet seg med Torgeir Johansen i Spania i 2019. Grunnet pandemien ble bryllupet utsatt hele to ganger! Vi krysser fingrene for dere at bryllupet kan gjennomføres i 2022!

Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann

P3-paret Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann ble forlovet på sommerferie i Sogn og Fjordane i 2019. De måtte utsette bryllupet av personlige årsaker, også kom pandemien i 2020. Nå satser de på å få gjennomført sitt drømmebryllup i 2022 og vi gleder oss til å følge med.

Amalie Snøløs & Ole Emil Frikstad Urstad

Ole Emil Frikstad Urstad, som er teknisk leder i Proveny Venture, satt seg på kne og fridde til skuespiller og influenser Amalie Snøløs i sommer. Åh, sjekk den diamanten! Bryllupet skal være sommeren 2022, gratulerer så mye!

Ragnhild Margrethe & Erlend Grodal

Makeup-artisten og influenser Ragnhild Margrethe har selv pyntet bruder til bryllup i mange år, og nå er det endelig hennes tur til å stå brud. Sommeren 2022 skal hun nemlig gi sitt ja i vakre omgivelser i Italia til Erlend Grodal. Amore!

Listen kommer til å bli oppdatert jevnlig – send oss gjerne et vink dersom du plukker opp en spennende forlovelse – @dittbryllup!

Les også: Med kjendisbryllup som inspirasjon

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...