Gaveliste til bryllup: Disse 7 tingene bør dere ha på listen!

Det kan kjennes ut som dette er deres ene sjanse for å sikre dere tidenes flotteste gaver. For når ellers gir man så dyre og fine gaver som til et bryllup? Derfor er en kuratert gaveliste for bryllup et must! Vi har samlet de beste tipsene og fått ekspertråd fra innholdsansvarlig i Bonytt for topp 7 bryllupsgaver dere bør ha på gavelisten deres.

Tekst: Mathilde Bolette Vollebæk Jensen Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

En gaveliste til bryllup med gaver i flere ulike prisklasser er ikke bare empatisk, men også viktig. Slik gir du gjestene fleksibilitet både økonomisk og til hvordan de ønsker å sette sammen gaven til dere.

Noen gjester i bryllup forholder seg helt systematisk til en gaveliste, mens andre kanskje bruker den som inspirasjon for å finne ut av hvilken stil dere har og hva dere ser for dere å få i gave. Bryllup er jo en stor gaveanledning for dere, spesielt om dere er nyetablerte, og vi har derfor gjort litt research i hva man som brudepar bør huske å få med på gavelisten sin til bryllupet!

1. Opplevelsesgaver

En opplevelse som bryllupsgave kan både være personlig og en god ide i forhold til hvilke interesser dere selv har. Hva med en Dome Glamping på Trysil for to? Eller overnatting i en tretopphytte en vakker høstnatt? Dette er noe dere garantert vil sette pris på når hverdagens rutiner har begynt å snike seg innpå dere i etterkant av bryllupet.

Er dere glade i aktivitet? Da er bryllupet også en super anledning til å ønske dere et lite opplevelseseventyr! Hva med en tur til Via Ferrata i fantastiske Loen? Det er en klatreopplevelse i den norske naturen, som man sent vil glemme og kanskje ikke unner seg selv ellers.

Vie Ferrata er en opplevelse

2. Barglass & servise

Å ha en gaveliste til bryllup er en perfekt anledning for å kunne ønske seg et nytt servise eller bytte ut det gamle. Innholdsansvarlig hos Bonytt, Vibeke Stiansen, forteller at servise er en evig klassiker – enten til hverdags eller til mer spesielle anledninger.

– Det er noe man alltid trenger og ofte ønsker man seg et sett til 12 stk så man kan invitere til et stort selskap. Det er gaver dere som brudepar vil ha glede av i mange år fremover!

En evig klassiker her er jo et fint servise – enten til hverdags eller til mer spesielle anledninger. Det mest praktiske er jo et som kan brukes til begge deler.

Vibeke Stiansen i Bonytt

3. Vaser i alle prisklasser til et brudepar

Vaser kan man få i ulike varianter og prisklasser. Dette gir gjesten selv en mulighet til å velge hvor mye penger som skal brukes på en bryllupsgave til dere. Dette kan være den perfekte bryllupsgave til dere som brudepar som en del av innredningen i hjemmet.

4. Bryllupsgave til kjøkkenentusiaster

En god stavmikser for dere som er kjøkkenentuasiaster kan en stavmikser være et godt redskap å ønske seg hvis man er glad i å tilbringe tid på kjøkkenet. Å kjøpe nytt og godt kjøkkenutstyr kan være dyrt og noe man ikke prioriterer hvis ikke økonomien strekker til.

Vibeke har et godt tips til dere som er glad i å lage mat – en god stavmikser fra Bamix.

– For paret som elsker å lage mat, tenker jeg at stavmikserens Rolls Roys, nemlig Bamix, er et must på kjøkkenet!

For paret som elsker å lage mat, tenker jeg at stavmikserens Rolls Roys, nemlig Bamix, er et must på kjøkkenet!

Vibeke Stiansen fra Bonytt

5. Myke bryllupsgaver til brudeparet

Har dere tenkt på å ha myke bryllupsgaver på ønskelisten deres? Myke bryllupsgaver er også gode gaver å få. Alt fra sengetøy til sengeteppe kan være bryllupsgaver som dere alltids kan få bruk for.

Eller hva med litt interiør til enten soverom eller stue? Rørospledd er også en populær gave dere har bruk for, spesielt når det går mot kaldere tider. Da er det godt å sitte under et varmt pledd med en kopp te.

6. Hverdagsheltene

Innholdsansvarlig Vibeke kommer med mange gode forslag som kan være ting man faktisk trenger i hverdagen. Noe annet som kan være smart er å ønske seg er fine hverdagsglass, karaffel eller vinglass til mer festlige anledninger. Hva man foretrekker er jo så individuelt, men uansett er det noe man aldri kan få nok av!

Ifølge Innholdsansvarlig Vibeke har Ripple glassene fra Ferm Living allerede rukket blitt en klassiker, og serien utvides stadig med nye varianter.

Glassmuggen fra Royal Design har blitt veldig populær, og har også kommet i flere varianter. Denne vakre glassmuggen kan også brukes til å servere vann i et selskap i senere tid.

– Eller hva med en skikkelig fin kaffemaskin, om man ikke har det allerede? Ønsker man seg skikkelig saker, må man fort litt opp i pris, så da kan det jo være glimrende å sette dette på ønskelisten.

Eller hva med en skikkelig fin kaffemaskin, om man ikke har det allerede? Ønsker man seg skikkelig saker, må man fort litt opp i pris, så da kan det jo være glimrende å sette dette på ønskelisten.

Vibeke Stiansen fra Bonytt

7. Vinskap

Et annet godt tips fra Innholdsansvarlig Vibeke er vinskap.

– Når man første er inne på vinglass, så kan det jo være en god idé å ønske et vinskap, dersom man er opptatt av vin. Kanskje til og med med noen skikkelig gode viner i? Ikke minst er jo dette en veldig god gaveidé som mange kan gå sammen å spleise på. Vinskap er en flott investering dersom dere har en interesse for vin!

Vinskap kan være dyrt, sett dette på en gaveliste!
Vinskap Cavin fra Bygghjemme er en flott bryllupsgave for de som har interesse.

– Når man første er inne på vinglass, så kan det jo være en god idé å ønske et vinskap, dersom man er opptatt av vin. Kanskje til og med med noen skikkelig gode viner i? Ikke minst er jo dette en veldig god gaveidé som mange kan gå sammen å spleise på. Vinskap er en flott investering dersom dere har en interesse for vin!

— Vibeke Stiansen fra Bonytt
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: