Gaver til bryllup

gaver til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Lurer du på hva du skal gi brudeparet i gave? Med vår store gaveguide vil vi alltid forsikre deg om at du er oppdatert på det nyeste og får de beste gavetipsene til brudeparet. Har du å gjøre med et sporty, romantisk, friluftsorientert eller kanskje et festglad brudepar? Dette er gavene som vil bringe frem smil og klemmer ved gavebordet!

Tekst: Redaksjonen Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Sommeren er her og bryllupet du skal gjeste nærmer seg kanskje med stormskritt? Da er det på tide å finne gave!

Å finne den rette gaven kan ta litt tid når man skal i bryllup. Enten om du skal kjøpe en ting alene, sammen med din bedre halvdel eller om man går flere vennepar sammen og spleiser på en gave, da har du kommet til riktig sted!

I vår gaveguide har vi til en hver tid oppdaterte gavetips til paret som elsker å lage mat, til interiørentusiastene, de treningsglade, festglade og mange fler!

Interiørelskerne

Interiørting er alltid en slager i bryllup. Nå er naturelementer i vinden som aldri før – og organiske former og elementer som mørkt tre er sikre vinnere for de trendbevisste brudeparene. Er du i tvil – gå for klassiske og luksuriøse merker. Røros Tweed er luksus til sofakosen, det samme er Missoni-produkter (dån etter matchende morgenkåper!) eller spill på det humoristiske med gøyale designelementer fra Jonathan Adler.

Treningsparet

Er brudeparet de som lever og ånder for treningsstudioet? Hvorfor ikke gi dem noe treningselementer de kan bruke sammen hjemme? Slik kan de som ektepar fortsette å dyrke interessen sin – men kanskje få inn noen nye, felles vaner? Matter, vekter og bånd er alltid velkomment til de som elsker trening – og noen sterke farger gjør det jo også stilfullt i treningsrommet.
Har de alt dette? Da er det bare å inspirere med nye treningsformer – og vi elsker konseptet til det norske treningsstudioet Naardic. Hva med å gi brudeparet et medlemskap her begge to – så kan de sammen finne frem til nye favorittimer og -treningsformer!?

Ut i naturen!

Hvem har vel ikke (måttet) fått sansen for norsk natur det siste året!? Og en turorientert gave er derfor noe som ikke lenger kun passer for skogselskerne. Alle kan virkelig få bruk for godt turtøy, tursekk, termos eller hengekøyer nå.
Hva med å sette sammen en gavepakke bestående av ulike turelementer? Vi elsker mattermosen i gull fra Kitchen Time (annonselink) som har et nostalgisk uttrykk. Det samme har de klassiske turgenserne til Devold (annonselink)- som blir en ultraromantisk gave om dere gir samme modellen til paret!

Yoga-paret

Kanskje er det flere jenter enn gutter som elsker yoga – men er venninnen din skikkelig yoga-fan, er det jo på sin plass at også hennes kommende mann skal i det minste ha utstyret til å henge med i positurene!

Casall har nylig lasert et yogasett i naturmaterialet kork (Annonselenke) – som gjør at man ikke trenger å ligge på plast mens man dyrker den bærekraftorienterte treningsformen. Elsk!

Har brudeparet allerede godt opp med yogautstyr er det kanskje velkomment med ny inspirasjon i form av yogaøkter! Onlineyoga.no tilbyr medlemskap og en rekke ulike timer – for en kickstart på både kropp, sinn og parforholdet! (Annonselenke)

Partyparet

Gjør overgangen fra «fri og frank» til gift så smidig som mulig med en drink! I tillegg er det jo bryllup en festlig anledning i i seg selv – så hvorfor ikke feire med en festlig gave?

Champagneglass er en romantisk og vakker bryllupsgave da brudeparet alltid vil skåle i dem og tenke på den mest romantiske dagen i sitt liv:)

Er du redd for at brudeparet allerede har alt? Velg designkolleksjonene til kjente merkenavn – de blir garantert glad for noe skikkelig tidløst og eksklusivt.For den virkelige partyglade – hvorfor ikke gi en gaveeske med en shaker, alkohol og blandevann, noen pene glass og et drinkmiksingskurs?

Les også: Opplevelsesbaserte gaver til brudeparet

Matentusiastene

For brudeparet som elsker å lage mat og lage til fest vil det aller meste innenfor kategorien kjøkken og servise falle i smak. Kanskje kan dere kjøpe noen nye deler til serviset de sparer på, eller kanskje trenger de en ny kjøkkenmaskin eller en fresh kaffetrakter? Det er så mye som både er gøy og nødvendig på kjøkkenet og vi har funnet frem gavetips til både te- og kaffeelskeren.

Til paret som har sans for freshe «gadgets»

Hvem blir ikke glad for såkalte «duppeditter» som er like freshe å ha fremme som de sparer oss for tid i hverdagen? Til paret som liker musikk tilbyr Sonos god lyd, men også høyttalere som blender godt inn i et hvert hjem. En robotstøvsuger kan heller ikke slå feil – hvem ønsker vel ikke å kunne støvsuge litt mindre i en hektisk hverdag? Er brudeparet mye på farten eller liker å ha kontroll i klesskapet? Da kan en steamer være den perfekte gaven.

Til de hjemmekjære

Er brudeparet som skal gifte seg glad i å kose seg og bruke mye tid i eget hjem? Da er det hyggelig å gi en personlig gave som et deilig pledd, sengetøy eller noen nye luksus-håndklær.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: