Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Gaver til bryllup

gaver til brudepar
gaver til brudepar

Lurer du på hva du skal gi brudeparet? Her er noen smarte gaver til bryllup som tar utgangspunkt i brudeparets hobbyer og interesser. Har du å gjøre med et sporty, romantisk, friluftsorientert eller kanskje et festglad brudepar? Dette er gavene som vil bringe frem smil og klemmer ved gavebordet!

Tekst: Redaksjonen Foto: Getty
ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Treningsparet

 
Er brudeparet de som lever og ånder for treningsstudioet? Hvorfor ikke gi dem noe treningselementer de kan bruke sammen hjemme? Slik kan de som ektepar fortsette å dyrke interessen sin – men kanskje få inn noen nye, felles vaner? Matter, vekter og bånd er alltid velkomment til de som elsker trening – og noen sterke farger gjør det jo også stilfullt i treningsrommet. 
Har de alt dette? Da er det bare å inspirere med nye treningsformer – og vi elsker konseptet til det norske treningsstudioet Naardic (annonselenke). Hva med å gi brudeparet et medlemskap her begge to – så kan de sammen finne frem til nye favorittimer og -treningsformer!? 

 

Ut i naturen!

 
Hvem har vel ikke (måttet) fått sansen for norsk natur det siste året!? Og en turorientert gave er derfor noe som ikke lenger kun passer for skogselskerne. Alle kan virkelig få bruk for godt turtøy, tursekk, termos eller hengekøyer nå. 
Hva med å sette sammen en gavepakke bestående av ulike turelementer? Vi elsker mattermosen i gull fra Kitchen Time (annonselink) som har et nostalgisk uttrykk. Det samme har de klassiske turgenserne til Devold (annonselink)- som blir en ultraromantisk gave om dere gir samme modellen til paret! 

 

Ut i naturen – med glam-faktor

 
Ønsker du hakket mer glamfaktor over gaven, men allikevel en turvibbe? Her er våre absolutte favoritter! Like fine på kjøkkenbenken som på vidda.

Yoga-paret

Kanskje er det flere jenter enn gutter som elsker yoga – men er venninnen din skikkelig yoga-fan, er det jo på sin plass at også hennes kommende mann skal i det minste ha utstyret til å henge med i positurene! 

Casall har nylig lasert et yogasett i naturmaterialet kork (annonselink) – som gjør at man ikke trenger å ligge på plast mens man dyrker den bærekraftorienterte treningsformen. Elsk! 

Har brudeparet allerede godt opp med yogautstyr er det kanskje velkomment med ny inspirasjon i form av yogaøkter! Onlineyoga.no tilbyr medlemskap og en rekke ulike timer – for en kickstart på både kropp, sinn og parforholdet! (annonselink)

Partyparet

Gjør overgangen fra «fri og frank» til gift så smidig som mulig med en drink! I tillegg er det jo bryllup en festlig anledning i i seg selv – så hvorfor ikke feire med en festlig gave?

Champagneglass er en romantisk og vakker bryllupsgave da brudeparet alltid vil skåle i dem og tenke på den mest romantiske dagen i sitt liv:)

Er du redd for at brudeparet allerede har alt? Velg designkolleksjonene til kjente merkenavn – de blir garantert glad for noe skikkelig tidløst og eksklusivt.For den virkelige partyglade – hvorfor ikke gi en gaveeske med en shaker, alkohol og blandevann, noen pene glass og et drinkmiksingskurs

 

Très Romantique

Alle brudepar MÅ bli glade for romantiske gaver på bryllupsdagen, så denne er bankers! 

En romantisk gaveeske er en sikker vinner – og kan jo også være noe du kan overraske dem med helgen før bryllupet for eksempel. Sett sammen din egen med brudeparets favoritter, en flaske spruddel, ballonger og noe godt å spise, bestill en ferdig laget boks (annonselink) eller hva med Morgenlevering? Vi elsker deres pakke med Raw Cakes som du finner her.

Interiørelskerne

 

Interiørting er alltid en slager i bryllup. Nå er naturelementer i vinden som aldri før – og organiske former og elementer som mørkt tre er sikre vinnere for de trendbevisste brudeparene. Er du i tvil – gå for klassiske og luksuriøse merker. Røros Tweed er luksus til sofakosen, det samme er Missoni-produkter (dån etter matchende morgenkåper!) eller spill på det humoristiske med gøyale designelementer fra Joathan Adler.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...