Gaver til bryllupsgjester – 23 budsjett- og DIY-ideer

gaver til bryllupsgjestene
Artikkelen inneholder annonselenker

Ønsker du å virkelig gjøre inntrykk på bryllupsgjester fra fjern og nær - vel, da er gaver tingen! Gaver til bryllupsgjester er virkelig prikken over y-en i en bryllupsfest, men trenger verken koste mye eller ta opp mye energi.

Tekst: Redaksjonen Foto: Canva
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Ingenting er så hyggelig som å gi bort noe! Og selvom man i et bryllup gir bort både deilig mat, drikke og opplevelse, er det alikevel blitt en trend at man gir gaver til bryllupsgjester også.

Oftest gir man dette i en liten goodiebag med produkter som på en måte representerer dere som brudepar. Har dere mange tilreisende til bryllupet er en god idé å sette sammen en gavepose med lokale produkter fra der dere arrangerer bryllupet eller bor. Det vil gi gode minner til gjestene når de vender snuten hjemover igjen.

Skal du feire i utlandet, kan gavene til bryllupsgjestene kobles opp mot dette – som øyemasker til reisen, et kart over stedet, lokal vin, ost osv. Dette er noe dere kan gjøre når dere kommer ned til stedet, hvor dere for eksempel har kjøpt inn poser, klistremerker og bånd i forkant – og baserer resten på de lokale råvarene.

Her er våre beste tips til gaver til bryllupsgjester – men listen er «levende» og har du noen egne forslag, ikke nøl med å dele de med oss på Instagram @dittbryllup eller #dittbryllup – så skal vi sørge for å dele de med resten av gjengen:)

 

Omtenksomhet på flaske

I koronatider – hva er vel bedre enn litt antibac? Jo, håndsprit med personifisering! Vi elsker disse miniflaskene hvor du kan få bildet fra forlovelsesfotograferingen sammen med navn og dato. Romantisk!

DIY-gaver til bryllupsgjester

 

Syltetøy

Dette er superenkelt og rimelig – og krever bare litt kjærlighet og tid: Hva med å sette sammen deres eget syltetøy?

Har dere hage med bær eller frukttrær er jo dette nesten et must, men hvis ikke, er det jo fullt mulig å kjøpe frosne bær, tilsette valgfri søtning og kanskje miks av to ulike bær? Deres egen lille kjærlighetskompott <3

Kjøp små glasskrukker, eller begynn å spare opp små krukker fra det dere har hjemme. Fest litt bivoks på toppen eller et tøystykke, en snor og klistremerke med logoen deres (se lenger ned i artikkelen for tips), og vips er den gaven i boks!

Fotoforeviget

Alle elsker å se bilder av seg selv – og hvorfor ikke gi alle gjestene et bilde av seg selv fra kvelden? Det kan tas i en fotobooth, eller du kan investere i en liten fotoprinter. Sett en person ansvarlig for å fotografere alle gjestene gjennom kvelden – for så å printe ut bilder av dem underveis. Bildene overrekkes så utover kvelden – sammen med for eksempel en ballong eller drink.

Printeren Insta X fra Fujifilm foreviger bildene i retro rammer. Husk å kjøp mye film!

 

Partytime!

Festfløyeter er enkelt og effektivt – og kult på bilder!

Et touch av lyx

Hvem elsker ikke håndkremen fra & Other Stories? Denne vil bli en superhit i goodiebagen, og kommer også godt med sammen med all håndspriten;)

Søtnonser

Sweets! Miks din egen lille kakao og fest på søte lapper. Eller kjøp ferdigmiksede glass med kakao til bryllupsgjester her på Etsy – perfekte gaver til bryllupsgjester!

En dash rødt

Man kan aldri få for mange neglelakker – og hva med å gi dem din favorittfarge? PS: Velger du en fargenyanse fra fargetemaet deres, vil lakkene også inngå som en del av dekorasjonen.

Oppfordre til lek gjennom gavene

Hva med å putte et spørrekort i hver av gaveposene med en oppfordring om å stille en annen gjest spørsmålet? Den som har samlet flest spørrekort under kvelden, vinner – hva? En gave? Et kyss? Hele spillet?

Personifiserte klistremerker – et must!

Klistremerker med deres egen logo, navn og dato – kan klistres på det meste for personifisering, men i det minste på posene:)

 

 

Lazy days

Dårlig tid? Hvorfor ikke kjøpe gaver til bryllupsgjester ferdig innpakket? Disse pakkene fra Etsy inneholder søte sjokoladebiter og tyrkisk kaffe – perfekt for å holde natten lang, eller komme seg opp dagen derpå!

The perfect blend

Noe så søtt! En egen temiks har dere her blitt – som gjestene kan få med seg hjem.

Deres egen øl!

Oh yes! Hva med en egendesignet øl til bryllupet? Kanskje lager dere allerede øl selv, eller vil ha et lite prosjekt opp mot dagen? En slik gave vil garantert falle i god smak – bokstavelig talt – hos bryllupsgjestene.

Du kan også gjøre det samme med vinflasker – hvor du for eksempel sparer opp gamle flasker, vasker av etiketten og setter på en ny, personifisert en;)

Du finner personifiserte øl-, vin- og mat-labels hos Zazzle.com.

 

Flaskeholder

Ønsker du å bruke ølen eller flaskene som en del av borddekorasjonen i bryllupet, er det fint å samle noen av dem i esker eller kasser. Sjekk om du finner noen bruktkasser på Finn for rustikk feeeling, eller kjøp de ferdige. Husk flaskeåpner!

Luksusgaven

Mange kvinnelige bryllupsgjester ender ofte med bare skuldre gjennom hele bryllupet. Et sjal er elegant og noe de vil få glede av både denne kvelden og mange andre anledninger.

Sjokokyss

Hersey-sjokoladekyss med personifisering under. Romantisk og søtt i en<3

På alles lepper

Perfekt til dine nærmeste venninner – som forlover, brudepiker og andre som hjelper til.

Lekre lys

Lys er populært å putte i gaveposen til gjestene. Vi liker disse elegante lysene hvor du kan pute på logoen og dato på lokket. Superfesht!

Ny favoritt te!

En annen supersøt teposefavoritt! Elsker påskriften «Thank you» – noe å vurdere å ta med på en av gavene. Et takk til gjestene for at de kom, sitt gode humør og gaver <3

 

Konfettipoppers

Konfettipoppers er gøy – og kan feks ligge i posene til de du ønsker skal få frem festløven i seg – eller hos barna:)

Grønt, skjønt og gratis!

Helt gratis og alltid vakkert – en blomsterbukett! Plukk noen markblomster og knyt på et lite bånd. Du kan også tørke blomster i forkant, og bruke det til både dekor og lage små buketter av det til bryllupsgjestene. Les mer om tørkede blomsterbuketter her.

Blomsterkranser er også veldig lekkert både til hår og som dekor. Har du tid og lyst – bli inspirert av blomsterkrans til bryllup her.

Gjør deg klar

Og til sist: Noe å ha det hele i! Kjøp papirposer, sløyfeband og noen kort. Se så fresht de har knytt på navne-/takkelappene på disse gaveposene! Skal du operere med ulike gaver til ulike bryllupsgjester – Skill posene med ulike farger på båndene!

 

 

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: