14 nydelige gifteringer i gult gull | Symbolet på evig kjærlighet

Kommersielt innhold

Å velge gifteringer i gult gull er en tradisjon som har vart i flere århundrer – og det med god grunn.

Mens forlovelsesringer har prydet ringfingre som et symbol på evig kjærlighet så lenge vi kan huske, er det gifteringen som gjør ekteskapet offisielt.

Din vakre giftering er en feiring av løftet om ekteskapet du og din kjære utveksler på bryllupsdagen; løftet om å være sammen for resten av livet. Og det er nettopp det som gjør den så verdifull.

Thune står sterkt i sin rolle med å skape magiske gifteringer og har nøye valgt ut sine 10 mest populære og klassiske ringer kun for deg.

Ta en titt og bli inspirert!

Tekst: Christina Suul Foto: Thune
Kommersielt innhold // I samarbeid med Thune

Gifteringer i gult gull | symbolet på evig kjærlighet

Forlovelsesringer har en tendens til å stjele søkelyset når det kommer til ekteskapsrelaterte smykker, men gifteringen bør ikke overses. Det er noe helt eget å bære en klassisk giftering i gult gull rundt venstre finger, da den representerer det tradisjonelle evighetsbåndet mellom deg og din bedre halvdel. 

Vi har snakket med Thune som viser til sine 10 mest fortryllende gifteringer — og med hjelp av dem er vi sikker på at du vil finne de perfekte gifteringene for deg og din kommende partner.

Det er lange tradisjoner for gifteringer i gult gull, men mange velger også giftering i hvitt gull. Disse to nydelige materialene er det tydeligste og mest populære symbolet på ekteskap og evig kjærlighet.

Gult gull er definisjonen på tidløshet

  • Det har et varmt og vakkert utseende som passer de aller fleste hudtoner.
  • Det er et allsidig edelmetall som er slitesterkt og tåler daglig bruk.
  • Hardheten verner godt om diamanter og andre edelstener.

Les også: Hvordan bruke giftering og forlovelsesring sammen

Kombinasjonen av tidløst utseende, slitestyrke, allsidighet og ringens klare betydning – gjør gifteringer i gult gull til et svært populært valg. 

Thune

Thune er en aktør som står for etisk handel og responsible sourcing. Vi bruker en høy andel resirkulerte materialer som har gode sertifikater og bidrar med det vi kan for å bevare kloden.

— Thune

Varige verdier | Kjærlighet til hverandre, til kloden

Investering, bærekraft og miljø

Siden din giftering er noe du vil bære og verdsette for resten av livet, bør materialet du velger være holdbart. Hos Thune kan du være trygg på kvaliteten, opprinnelsen og bakgrunnen til produktene, da de setter bærekraft og miljø først. Thune er opptatt av varige investeringer og viktigheten av å ta vare på det du eier til neste generasjon.

Gifteringene fra Promise by Thune består av 100% resirkulert gull og er laget for å bæres hver dag gjennom et langt liv.

Gifteringer gult gull

Gifteringer med diamant | et løfte for livet

Ønsker du å legge til litt mer eleganse over gifteringen din, for å kanskje matche din personlighet enda bedre, finnes det gifteringer med de vakreste diamanter – en eller flere.

Diamanter symboliserer uendelighet, romantikk og kjærlighet. De er klassiske og tidløse, og deres holdbarhet vil vare for evigheten.

En sentimental betydning

Å ha et spesielt budskap eller et meningsfylt symbol gravert på innsiden av gifteringene deres er en fin måte å gjøre ringen til deres helt, helt egen. Du kan uttrykke deg selv på en måte som er helt unikt for deg og din kjære med en enkel setning, som for eksempel «Jeg elsker deg» eller kanskje «Me and you, just us two»? Eller et design med bryllupsdatoen deres. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Vi har flere typer gravering dere kan velge for ringene deres, og dere kan også gjøre det ekstra personlig med gravering i deres egen håndskrift. Kjøper du en giftering hos Thune er innvendig gravering inkludert i prisen.

Anne Skjefstad, Produkt Direktør
Gifteringer gult gull fra Thune

Hva du må huske på når du ser etter gifteringer

  • Kjøp ringer i god tid før bryllupet slik at det ikke blir problemer knyttet til produksjon og levering i tide.
  • Det er mange valgmuligheter, så bruk litt tid på beslutningen slik at dere finner ringene som passer deg og din utkårede perfekt.
  • Tenk gjennom i forkant hva dere ønsker som gravering. Det er viktig å være fornøyd med ringene da de skal sitte på fingeren resten av livet.
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: