15 grønne kjoler til både brudepike og gjest

Grønn kjole til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Grønt er skjønt! En av årets og fjorårets hotteste farger er grønt - her er 15 vakre kjoler til brudepike og gjest.

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Produsentene

Grønn kjole til bryllup er et alternativ som aldri kan slå feil. Fargepaletten har skilt seg ut i motebildet i noen år på rad nå og kommer stadig tilbake. Tilbake er den ikke bare når det gjelder kjoler, men også på tilbehør. Ingen har vel glemt favorittvesken «The mini Jodie» fra Bottega Veneta som tok motebildet med storm for et par år siden? Den er like aktuell enda!

Vi skulle gjerne hatt veskegarderoben til moteprofil Tine Andrea denne sommeren(!).

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Grønn kjole til bryllup: 15 favoritter

Grønne kjoler passer ypperlig både til gjesten og til brudepikene. Hvor lekkert er ikke den grønne fargepaletten til brudens hvite kjole? Se for deg dette med nydelige brudepikebuketter i hånden.

Til brudepikene ønsker man kanskje midi- eller maxilengde på kjolen og da passer den mørkegrønne kjolen fra Goddiva perfekt til – så elegant og pen. Den kan også styles på ulike måter – hvor genialt? Et annet alternativ til brudepikene er den blomstrete kjolen fra Whitestory & Friends, eller kjolene fra By Timo.

Se på vakre Alexandra Hoang som stråler i en grønn kjole fra Aje under årets Costume Awards. Og er ikke dette håret bare helt stunning? Tips til bruden i 2022 eller 2023!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Grønn kjole til bryllup

Maxikjole

By Timo Kjøp her

Gjesten derimot kan leke seg litt mer med lengde og type kjole. Mer og mer blir lov når det gjelder antrekk til bryllup, men et godt tips er å sjekke dresscode for bryllupet (den står som oftest i invitasjonen). Er du usikker, da spør du bruden.

Faithfull The Brand er et merke med mye søte kjoler som passer godt til bryllup. Årets kolleksjon er blomstrete, har detaljer som sløyfer og åpen rygg og kan pyntes opp og ned med Espadrillos og søte vesker.

Altså, hvor skjønt er ikke grønt på Matilda Djerf?

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Grønn kjole til bryllup

Kjole med åpen rygg fra Faithfull the Brand

Moniker Kjøp her

Ønsker man å leke seg litt mer kan korte kjoler med knyting i livet, med fjær eller med blonder passe til denne romantiske begivenheten. Gjør kjolen litt mer ut av seg kan det være fint å style kjolene til sko i vinyl, eller enkle hvite pumps og en enkel clutch.

Grønn kjole til bryllup

Omslagskjole fra Love Lolita

You & I Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: