Grønn kjole til bryllup | 25 pene kjoler til både brudepike og gjest

Grønn kjole til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Grønt er skjønt - spesielt til bryllup. Grønn kjole til bryllup er en klassiker og går igjen år etter år, men det er spesielt én type grønnfarge du bør unngå når du skal velge kjole til bryllup.

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene og unsplash
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Grønn kjole til bryllup

Grønn kjole til bryllup passer ypperlig til både brudens mor, gjester, forlover(e) og brudepiker.

Grønne kjoler er i de aller fleste tilfeller et helt sikkert valg av farge til et bryllup, med noen få unntak.

Hovedregel nummer 1 som gjest er å være 100% på at ditt antrekk ikke kan konkurrere med brudens antrekk. Unngå derfor kjoler og grønnfarger som kan stjele for mye oppmerksomhet, som f.eks. lysende neongrønn med tyll og store paljetter. Det betyr ikke at du ikke kan velge fargesterke kjoler. En dyp og lekker limegrønn, i delikat design, er absolutt en vakker og passende farge til f.eks. et sommerbryllup.

En annen ting som kan være lurt å sjekke ut er om forlovere, brudepiker eller brudens mor skal bruke grønt i bryllupet, noe som er vanlig dersom grønt er i bryllupets tema og fargepalett. Om noen av bryllupets nøkkelpersoner skal bære grønt under bryllupet, er det en hyggelig gest å unngå å bruke identisk grønnfarge.

KJOLER TIL BRYLLUP I 2023
Selskapskjole til bryllup

Blomsterkjole i sateng

Reformation Kjøp her

Lek deg med det grønne

Som gjest kan du leke deg litt med lengde og type kjole. Mer og mer blir lov når det gjelder antrekk til bryllup.

Den minst formelle kleskoden er «Dress» og «Pent». Her står du veldig fri til å leke deg med både lengde, form og farge. Kleskoden «Galla», «Smoking» og «Mørk Dress» er av de mer formelle kleskodene. Er du usikker på hva som passer seg til kleskoden i bryllupet du er invitert i, kan du lese alt om kleskoder her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: