Gull ring: Den klassiske og tradisjonelle gifteringen

Gull ring
Artikkelen inneholder annonselenker

Den enkle gullringen, kan det bli mer klassisk og tradisjonelt? Vi deler inspirasjon til hvilke gullringer man kan velge og hvordan du kan bruke den sammen med forlovelsesringen!

Tekst: Next Content Studio Foto: Next Content Studio
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Det aller første vi tenker på når vi tenker på gullring er gifteringene våre foreldre, besteforeldre og oldefedre hadde. Den enkle ringen i gull som symboliserte ekteskapet. De fleste var også merket med dato og navn inni.

Som regel er det vanligere at forlovelsesringen enten har èn eller flere diamanter. Derfor er det både enkelt og fint når gifteringen er en klassisk gullring som kan brukes sammen med forlovelsesringen. Du kan lese mer om hvordan du bruker ringene sammen her.

Gull ring

Man vil jo velge en giftering man er stolt av og som er tidløs. Den enkle gullringen er tidløs og den kan også fås matchende, slik at du og din partner har lik.

Formen på ringene kan være ulik. Den kan være bred, tynnere, ha en liten diamant eller ingen diamanter. Den kan være helt rund eller flat på toppen. I tillegg kan den være merket med navn og dato inni eller på utsiden.

Men la oss være ærlige her – gull er svindyrt. Men også en svært god investering. Det er imidlertid liten vits i å ha smykkeskrinet fullt av gamle skatter som aldri blir brukt. Hva med å smelte dem om til en ny giftering som vil bli satt pris på lenge? Les mer om hvordan du kan gjøre det her.

Her er litt inspirasjon og noen forslag til gifteringer fra Gullfunn til det kommende brudeparet!

Inspirasjon

Shopping

Annonse
Gull ring

Kaja & Fredrik giftering i 375 gult gull | 3 mm bredde

Gullfunn Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: