Hårpynt til brud

max mara hårpynt til brud

Ah, fryd deg kommende brud, det er så mye fint innen hårpynt nå, som kommer til å løfte antrekket ditt til nye høyder! Her er noen av våre favoritter når det kommer til hårpynt til brud.

Tekst: Redaksjonen Foto: Max Mara og produsentene

Brudesløret ligger bokstavelig talt som et slør over oss fremdeles – og det mangler liksom noe dersom man som ikke har hårpynt i bryllup. Heldigvis er det nå også på radaren til fest og hverdags å pynte toppen av hodet med glitter. Det gjør både at vi alle er hakket mer komfortable med å bære noe på hodet stilmessig, og ikke minst at butikkene bugner over av muligheter.

Vi har latt oss inspirere av noen Instagram-kontoer i jakten etter noe nytt og gøy på hårpynt-fronten til bryllup.

Glitrende hårbøyle

Gi bryllupsantrekket en urban vibbe med en oversized hårbøyle i stedenfor slør!

prada hårbøyle til brud

Fluffy hårbøyle fra Prada

Matches Fashion Kjøp her

Pssst...
En hårbøyle kan også være en fin pynt dersom du skal ha en "kjole nr. 2" til kvelden, eller når du ønsker å ta av deg sløret.

Hårpynt av spenner med strass

En klassiker når det kommer til hårpynt for brud – strass! Det løfter antrekket og er nydelig på bilder. Finn noe som harmonerer med uttrykket i kjolen din og hør gjerne med frisøren din i forhold til hvilken frisyre du skal ha.

vintage hårpynt til brud

Stor spenne med strass fra Alexa Corona

White One Bridal Kjøp her

Perler til brudefrisyren

Perler i håret har tatt helt av og spås som en av de store trendene innen hårpynt til brud 2022. Mye kan nok tyde på at det var den franske influenceren Camille Charriere som startet bølgen da hun ble fotografert i taxien under bryllupet sitt med et perlebelagt hår.

Annonse
perler

Perler til oppsats

Etsy Kjøp her

Vintage-inspirerte hårbøyler til brud

Skal du ha en bohemsk tone i bryllupet ditt? Da er vintage-inspirert hårpynt en fin måte å komplimentere det på. Velg et bånd eller bøyle med matte finisher og gjerne noe «krims-krams» over seg.

Tips!
Fest et sløyfebånd i enden av en hårbøyle med strass. Det vil umiddelbart gi det et vintage-preg.

hårpynt til brud

Bånd til å feste rundt hodet

Max Mara Kjøp her

Psst..

Brudeslør er også et alternativ til hårpynt. Få ekspertenes beste tips til valg av slør her og se vår store shoppingguide over slør i alle varianter her.

 

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: