Her finner du brudekjole i Bergen

brudekjoler i bergen

Er du på jakt etter brudekjole i Bergen? Her har vi samlet alle brudesalongene som finnes i Bergen-by, slik at du enkelt kan finne drømmekjolen til den store dagen din.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Instagram/@jennypackhambridal

Bor du på Vestlandet og er på jakt etter brudekjole i Bergen? Byen har flere salonger å by på, både godt etablerte aktører som har over 30 års erfaring, og nyere som satser med blant annet redesign. Vi har samlet salongene som finnes i byen for deg.

Her er fire fine brudesalonger i Bergen.

Belle Amie

Bergens eldste brudesalong må være Belle Amie. Den ble grunnlagt av Marie Louise Kraakenes i 1988. I dag drives salongen av datteren hennes, Ellen Kristine Kraakenes, som tok over driften i 2003. Salongen finner du i Villa Belle Amie, rundt 15 minutter fra Bergen sentrum. I en lekker villa finner du det reneste bryllupsparadiset med merker som blant annet Herve Paris, Abby Waits, White One og Modeca, og high end-brudekjolemerker som La Sposa og Randy Fenoli. Salongen har i tillegg tilbehør som sko og slør og brudepikekjoler til barn.

Langebakken 31, 5355 Knarrevik.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Atelier V

Hos Atelier V finner du brudekjoler fra kjente merker som Novia D’Art og Fara Sposa i tillegg til Unity Bride, designet på huset av Vibecke Sletten Nygård. Med bakgrunn fra blant annet moteskolen Esmod, startet hun opp salongen i 1998. Atelier V skal også være den eneste i Norge som har det britiske merket Jenny Packham, som lager nydelige kjoler inspirert av 20- og 30-tallet. Salongen tilbyr i tillegg spesialdesign for brudene som har vært på jakt etter drømmekjolen lenge og ønsker å få den sydd.

Kolstien 2, 2. etg, 5097 Bergen.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Brudehuset

Brudehuset finner du midt i Bergen sentrum. Salongen har mange års erfaring med kjente brudekjolemerker som Pronovias, San Patrick, Atelier Pronovias, Rosa Clara og Aire Barcelona. Brudehuset har i tillegg tilbehørsmerket Alma Novia, som lager alt fra slør, diadem og hårpynt til sko og underskjørt. Alt på ett sted!

Jonsvollsgate 7, 5019 Bergen.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kika Weddings

Bak Kika Weddings står Sheilyn Aguilar, som etter at hun kom til Norge for 20 år siden har jobbet som designer i mote- og interiørbransjen i fjorten år. I 2009 kjøpte hun brudesalongen Mary Hals i Molde, men endret navnet på salongen da hun flyttet den til Bergen i 2014. Navnet ble hennes costaricanske kallenavn: Kika. Hun driver i tillegg Kika Re-Design, hvor hun redesigner eldre, umoderne og ubrukte kjoler til moderne og vakre brudekjoler – til en god pris.

Nesttunveien 115, 5221 Nesttun.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Psst:
Har du flere tips til lokale brudesalonger i Bergen? Send oss et vink på dittbryllup@egmont.com.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: