Her finner du brudekjoler i Stavanger

brudekjole stavanger

På utkikk etter brudekjole i Stavanger? Vi har samlet de fineste brudesalongene for deg - så du slipper å lete.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Instagram/@raraavis_group
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Bor du i Stavanger eller omegn og er på utkikk etter drømmekjolen til den store dagen din? Eller kanskje trenger du noe fint tilbehør som virkelig setter prikken over i-en?

Her er fire fine salonger hvor du kan finne brudekjole i Stavanger og omegn.

Bruden

Hos Bruden i Stavanger sentrum er sjansen stor for at du finner drømmekjolen. Brudesalongen har et stort utvalg av brudekjoler fra merker som Abby Waits og Jesus Peiro, i tillegg til trendy og tidløse todelte kjoler. Salongen satser på kjoler for «den moderne brud som ønsker en naturlig look og et personlig uttrykk».

Bruden har også tilbehør som sko, clutcher, romantiske hårkammer og nydelig ørepynt med Swarovskikrystaller, og selger også festkjoler til både forlover og gjester. Prisklassene varierer fra 12.000 til 20. 000 kroner – og prøvetimene er gratis.

Kongsgata 26, 4006 Stavanger.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Eventyrbruden

I samme gate som Bruden ligger brudesalongen Eventyrbruden. Her finner du brudekjoler fra merker som Pollardi, Monica Loretti, Angela Bianca og Bianco Evento. Alle kjolene, enten de er trendy og on-point eller mer tradisjonelle, har det lille ekstra som gjør de helt unike.

Brudesalongen selger også flotte selskapskjoler i nydelige farger og spennende fasonger, perfekt til forlovere og gjester.

Kongsgata 38, 4005 Stavanger.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Agape

Så ligger ikke denne brudesalongen akkurat i Stavanger, men i Sandnes rett utenfor byen. Agape med Tove-Rudi og Inger Johanne i spissen har holdt det gående helt siden 1985, og har et mangfold av stiler og størrelser. Selv mener de at enhver brud skal kunne finne sin kjole hos dem. Størrelsene spenner fra 28 til 64, og prisene starter på 2490 kroner.

Salongen startet på Madla i Stavanger, før de etter hvert flyttet den til en nydelig bygård i Sandnes. Her selger de både brudekjoler, selskapskjoler og dresser, i tillegg til nydelig hårpynt og smykker.

Langgata 28, 4306 Sandnes.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Lill Janne’s Brudesalong

Heller ikke denne brudesalongen ligger midt i Stavanger, men på Revheim i bydelen Madla. Lill Janne’s Brudesalong har gjort business ut av å videreselge pent brukte brudekjoler- og tilbehør til hyggelige, reduserte priser. Det treffer midt i tidsånden med fokus på gjenbruk, vintage og ikke minst redesign – kanskje du finner en kjole du kan sy om til drømmekjolen?

Kjolene er renset – noen er til og med ubrukte – og kommer fra kjente og kjære brudekjolemerker som eksempelvis Pronovias og Ladybird.

Varheistien 5, 4070 Randaberg

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Flere brudesalonger i området

Maria Schei Brudesalong i Bryne

Systue Margarita i Ålesund

A. Oksnes i Ålesund

Oversikt over brudesalonger i hele Norge

15 mest leste saker om brudekjoler
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: