Her finner du brudekjole i Trondheim

brudekjole

Skal du gifte deg og leter etter brudekjole i Trondheim? Her har vi samlet de fine salongene som finnes i byen, slik at du enkelt kan orientere deg.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Instagram/@bymalinabridal
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Selv om det finnes mange fine nettsider som selger både nye og brukte brudekjoler, er det jo noe helt eget med å ta med seg en liten vennegjeng til en brudesalong og prøve kjole på kjole der, gjerne med bobler og «Yes to the dress»-skilt.

Her er fire fine brudesalonger for deg som leter etter brudekjole i Trondheim.

Tessem Brud

Tessem Brud er blant de eldre traverne og har solgt brudekjoler i Trondheim i over 25 år. Salongens ansatte er utdannet innen motedesign og søm, og kan derfor bidra med gode råd og sørge for perfekt tilpasning av brudekjolen du velger.

Salongen fører kjente merker og brudekjolefavoritter som Pronovias, Atelier Pronovias, White One, Nicole, By Malina, Ladybird og norske Sadoni.

Nordre gate 11, 7012 Trondheim.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

BOX Brud

Hos Box Brud finner du både brudesalong, frisørsalong og mulighet for make-up i ett. Box Brud har gått igjennom et par store endringer de siste årene. Salongen, som tidligere het Perlen Brud og Fest, skiftet navn til Box Brud etter at de flyttet frisørsalongen nærmere brudesalongen. Og i 2019 ble også den velkjente brudesalongen Eva Brud en del av konseptet.

Salongen fører merkene Demetrios, Mori Lee, Abby Waits, Lilly, Bianco Evento, Eva Lendel, Romantica og Herve Paris.

Ferjemannsveien 10, 7042 Trondheim.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Something Old brudesalong

Gjenbruk er i vinden som aldri før, og Something Old brudesalong kan sees på som en pioner innen brudesegmentet når det gjelder akkurat dette. Salongen har gjort business ut av å videreselge brukte brudekjoler, men har også et sortiment med nye kjoler i tillegg til tilbehør til brud. Salongen ligger i hjertet av Stjørdal, kort vei fra Trondheim og Steinkjer.

J.P Holans gate 8, 7506 Stjørdal.

Les mer her.

hos Something Old brudesalong får du brudekjole i Trondheim

Something Old brudesalong

Denne brudesalongen i hjertet av Stjørdal videreselger brukte brudekjoler.

Jannickes Atelier

Har du arvet en gammel brudekjole fra mor eller bestemor og drømmer om å gifte deg i den? Jannicke hos Jannickes Atelier har valgt å spesialisere seg på nettopp tilpasning og omsøm av brudekjoler i Trondheim. Hos Jannickes Atelier kan hun også redesigne gamle brudekjoler – og hun har jobbet som syerske i brudesalong siden 2007. Hun har tilpasset flere hundre brudekjoler- og selskapskjoler, i tillegg til å ha sydd egne design.

Prinsens gate 46, 7011 Trondheim.

Les mer her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Flere brudesalonger i området

EvaBrud i Heimdal

Oversikt over brudesalonger i hele Norge

15 mest leste saker om brudekjoler
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: