Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Her finner du bryllupsdekorasjonen du drømmer om

Realiser drømmen – vi har samlet det beste innen bryllupsdekorasjon for deg og ditt bryllup!

ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Palmesus

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av DIRECTORY FOR ITALY WEDDING (@italyweddingbride)


Aldri før har vel lengselen etter palmesus vært sterkere som nå – så hvorfor ikke ta med surfevibben inn i bryllupsdekorasjonen? Det er enklere enn du tror; Litt bambus, pasteller og bohemske detaljer gjør nemlig susen i så stor grad at vi neeesten hører palmen suse litt også:)

Capri

Sterke blånyanser og sitrus er i trendbildet som aldri før. Tenk Dolce & Gabbana som har tatt en tur til Capri. Klar blå som møter på en sitron, med kvisten hengende på såklart:) Et servise i blått og hvitt, gjerne med klassiske mønster, er et must her. Det samme er sitrus som pynt – gjerne ekte! Hent også inn gul- og oransjenyansene i annet tilbehør, som invitasjoner, lys, servietter eller tekstiler. 

Len deg tilbake og nyt la dolce vita…

Glamping i bryllupsstil

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Rustic Wedding Vibe (@rusticweddingvibe)

Partyteltet er en hit når det kommer til utendørsbryllup i Norge – og er også et godt valg med tanke på pandemien vi befinner oss i. Men hvordan få en cosy vibbe i et telt? 

Pasteller og romantisk belysning er tingen! Gå for rosa- og beigenyanser, gjerne i naturmaterialer som bomull og lin. Og husk å ta med naturen inn i teltet også i form av planter og grønne vekster. Roser og girlander setter et romantisk preg og gir akkurat den nyansen av boho chic du ønsker.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...