Horoskop uke 24, 10. – 16. juni 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i stjernene for deg og din kjære? Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 24, 10. – 16. juni 2022

Kjære leser!

Venus’ møte med Uranus i Tyrens tegn kan bringe overraskelser i forbindelse med åndelige og materielle verdier. Nye innsikter om hva som er mest verdifullt
for deg, kan bli tydeligere. Merkurs ankomst i Tvillingenes tegn mandag klarner blikket og skjerper tankene. Solen befinner seg i samme tegn og øker interessen for å sosialisere og utveksle ideer, informasjon og kunnskap. Fullmånen i Skyttens tegn tirsdag 14. juni belyser noe som er fullført. Du ser klarere og får overblikk over situasjonen, noe som gjør at det er enklere å vite hva du kan legge bak deg og gi slipp på. Detaljene blir tydeligere.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Takknemlighet beriker deg

Lørdag kan du oppleve positive og uventede overraskelser i forbindelse med verdier og inntekter. En venn eller betydningsfull person kan bidra til økte inntekter eller fremgang i jobben. Det kan føre til nye prosjekter og flere baller i
luften. Det blir mer å gjøre, og det gjelder å holde tungen rett i munnen. Solens posisjon viser at kommunikasjon og formidling er et betydningsfullt tema. Gi slipp på urealistiske eller altfor optimistiske forventninger. Vær fornøyd med det du faktisk rekker over og det du allerede har.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Rebellen i deg våkner

Med din planet Venus’ kontakt med Uranus i ditt tegn kan du overraske deg selv og andre med dine avgjørelser nå. Behovet for endringer eller å frigjøre deg fra en jobbsituasjon, kan føre til impulsive beslutninger. Fullmånen tirsdag bidrar til å synliggjøre hvilke verdier som betyr aller mest for deg, hva du ønsker å beholde og hva du vil gi slipp på. Det innebærer også salg av bolig, eiendom, fritidsbolig og andre materielle verdier du ønsker å legge bak deg. Du er klar for å eliminere noe du har holdt fast på.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Lytt til ditt indre

Solen befinner seg i ditt tegn, og din planet Merkur ankommer tegnet. Det viser at dette er en periode som gir deg ekstra styrke, pågangsmot, klarhet i tanke og kommunikasjon. Du virker vital, energisk og sjarmerende og kan lokke til deg dem som kan gi deg fordeler nå. Det du gjør, blir lagt merke til, og din kjære er villig til å støtte deg. Du er ikke særlig villig til å gi slipp på dine planer til andres fordel nå, men har et sterkt konkurranseinstinkt som driver deg fremover, og det inspirerer til å øke spenningen.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Alt handler om valg

Dine fremtidsplaner vedrøende privatlivet og investering i bolig eller eiendom kan ta en ny vending. Nye ideer kan dukke opp og lede deg inn på spor du ikke har tenkt på. Fullmånen tirsdag belyser livsstil og arbeidsoppgaver. Da ser du klarere hvilke plikter og oppgaver du ikke lenger ønsker å vedlikeholde. Det gir større grunnlag for å stake ut en ny kurs for veien forover. Gi slipp på plikter og ansvar du ikke lenger vil bruke tid på, og rett blikket mot investeringer i tid og penger du vil prioritere og dyrke.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Du blir lagt merke til

Vennskap og sosiale nettverk betyr ekstra mye nå. Driver du med publiseringer eller kommunikasjon i medier, er dette en fin periode for å legge planer for hva du vil formidle og hvordan du skal oppnå ambisjonene. Via eksperter og likesinnede kan du oppnå målene du setter deg. Om du ikke har fått til det du har forventet i karrieren, er tiden inne for å aksjonere. Ta roret, sett deg nye mål, og stak ut en kurs for veien videre. Ta kontakt med betydningsfulle personligheter som kan bidra til vekst og utvikling.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Åpne for endringer

Solen belyser toppen av horoskopet, og din planet Merkur ankommer tirsdag samme område. Det gjør at du ser tydeligere resultatene av innsatsen og prestasjonene du har levert. Din finansplanet Venus’ møte med Uranus, din planet for rutiner og arbeids[1]metoder, antyder at det er endringer i gjære i arbeidsmetoder, vaner og rutiner. Det kan føre til analysering, perfeksjonering og et ønske om å arbeide på en annen måte eller på et helt annet sted. Det er mulig å oppnå anerkjennelse, bekreftelse og ros i denne perioden.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Prioriteringene belyses

Dine mentale sider er ekstra sterke, og det øker interessen for å lære mer. Behovet for å formidle noe fører til at du skriver mer enn ellers. Formidling av informasjon i sosiale medier er aktuelt. Din planet Venus’ kontakt med Uranus antyder en positiv begivenhet i finansielle saker og investeringer privat eller profesjonelt. En ny, spennen[1]de utvikling hos arbeidsgiver kan lede til nye jobbtilbud. Dine kreative sider kommer til sin rett. Du virker disiplinert, seriøs, skarp og målrettet for tiden.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Relasjoner beriker deg

Solens posisjon belyser dine inntekter uansett hvor de kommer fra. Du ser tydeligere hva du gir i forhold til hva du mottar. Fullmånen tirsdag retter lyset mot verdier du ikke lenger ønsker å beholde. Det er tid for å definere hva som betyr mest for deg og hva du ikke lenger ønsker å vedlikeholde. Å gi bort eller selge noe av det du eier og har, er aktuelt. Slik gir du rom og ressurser for nye verdier eller utstyr som er mer nyttig fremover. En positiv overraskelse venter deg i parforhold og i forhold generelt.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Vær lidenskapelig

Nære relasjoner, livsstil og helse har innflytelse på utviklingen. Din karismatiske utstråling forsterkes og viser at du har stor påvirkningskraft for tiden. Du virker vital, kraftfull, rask og effektiv og får utført mye på kort tid. Fullmånen i ditt tegn viser at en fase er over og en ny begynner i livsstil, image, utseende og i hvordan du fremstår overfor andre. Du er i ferd med å vokse ut av ditt gamle jeg, og ditt nye jeg trer frem. Du søker mot en bedre utgave av deg selv. Tydelige mål kan lettere oppnås.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

La lidenskapen vise vei

Solen belyser helse, livsstil og daglige rutiner. Det er naturlig å legge merke til detaljene som bidrar til å skape perfeksjon i alt som foregår i hverdagen. Det er tid for å analysere, evaluere og eliminere det du ikke lenger ønsker å samle på. Din karriereplanet Venus møte med din finansplanet Uranus åpner for uventede endringer i hvordan du utfører dine engasjement. Mange kreative ideer kan dukke opp. Å investere i lidenskap og kreativ utfoldelse kan vise seg lønnsomt. Øk effektiviteten og skap resultater.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

La romantikken blomstre

Venus’ møte med din planet Uranus i området for privatliv og familie indikerer at uventede endringer og positive overraskelser kan oppstå. Det er tid for å fokusere på de nære tingene som familiemedlemmer, søsken, kjærlighet og romantikk. Single kan møte sin utkårede og bryllup er aktuelt. I iveren etter å oppleve kjærlighet, kan du flørte og sverme med livet selv. Lidenskapen er fremtredende, og det kan bli kjedelig uten noen spennende engasjement. Svangerskap er aktuelt for de fruktbare i denne perioden.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Vær til stede i nuet

Solen belyser privatlivet i denne perioden. Det indikerer at du har behov for å tilbringe mer tid på hjemmebanen og sammen med dine nære og kjære. Å skape stemningen du ønsker i hjemmet og i familien, er naturlig nå. Fullmånen i toppen av horoskopet viser at en fase er fullført i ambisjoner og karriere, og det er naturlig å fullføre oppgaver og legge fortiden bak seg. Å bruke det du har, styrke verdiene dine, og få det du allerede eier til å skinne, kan inspirere. Du har mer enn du tror og kan gi mer enn du tenker.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: