Horoskop uke 11, 10. – 16. mars 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

ÅRSHOROSKOP for 2023 finner du her.

Horoskop uke 11, 10. – 16. mars 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Mange planeter i Fiskenes tegn denne uken øker energien rundt emosjonelle saker, åndelige tema, fellesskap og nestekjærlighet. Det øker behovet for å se nærmere på hva som betyr noe for fellesskapets eksistens. Solens møte med Neptun forsterker behovet for å være i paradis. Det øker energien rundt kunstneriske interesser. Merkur involveres og forsterker behovet for å kommunisere og formidle det man opplever eller tenker. Det kan være lett å idealisere noe i denne perioden. Man kan ønske at noe virker bedre enn det er i virkeligheten, og noen kan fristes til å la seg lure av dem som er dyktige til å kommunisere.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Ta deg tid til å lytte

Mange planeter i området for underbevisstheten bidrar til å øke bevisstheten rundt noe som kan ha vært undertrykt. Tiden er inne for å bli mer bevisst dette, slik at du kan gjøre noe med det du ønsker å justere. Åndelige opplevelser kan komme til deg, og du kan drømme mer enn vanlig. Dagdrømming er også vanlig, og det kan inspirere til noen gode ideer som kan lede til økt kreativitet. Venus’ gode aspekt til din planet Mars lørdag antyder hyggelige øyeblikk i sosiale nettverk. Tid i naturen er viktig nå.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Stak ut en ny kurs

I denne perioden belyses området for vennskap og sosiale nettverk. Det gjør at du kan møte betydningsfulle personligheter som kan bidra til videre vekst. Noe tyder på at avtaler og kontrakter er tema for noen. Spesielt i en gruppe eller organisasjon. Ditt sosiale nettverk betyr ekstra mye, både privat og profesjonelt i denne perioden. Det er tid for å møtes, diskutere, forhandle og planlegge fremtiden. Søker du fellesskap i forbindelse med hobbyer eller fritids­aktiviteter, er det tid for å engasjere seg mer i det.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Se utviklingsmulighetene

Dette er en spennende tid i karrieresammenheng. Nå kan du fristes til å se nye muligheter og oppnå nye meritter. Noen kan oppleve at jobbtilbud og mer ansvar dukker opp. Andre kan erfare at de ikke lenger ønsker å fortsette i jobben de har. Det kan føre til at noen ønsker å avslutte oppgaver eller arbeidsforhold de ikke ser verdien i å bevare. Nå kan du også få belønning for innsats du har gjort. Autoriteter legger merke til deg. Sjansen byr seg til å vise hva du duger til. Hellet er med deg i karrieren.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Vær åpen

I denne perioden vil du inspireres til å gjøre nye ting og søke ny kunnskap og erfaring. Å bevege seg ut av komfort­sonen og utfordre seg selv gjør godt. Ikke bare får du nye innsikter, men du får også følelsen av å mestre, vokse og ut-vikle deg. Du kan også bli opptatt av lov og rett. Det indikerer at det kan være behov for å søke ekspertise. En advokat, coach eller veileder kan gi gode innsikter. Tiden er inne for å bevege seg videre. En reise kan friste noen, mens utdanning, kurs og seminar frister andre.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Få orden i økonomien

Mange planeter i området for inntekter og verdier indikerer at det er mye på gang. Det involverer avtaler, kontrakter og engasjement, så vel som leieforhold og bankforbind­else. Du ser klarere hvor skoen trykker og hvor du nå trenger å sette grenser eller styrke rammebetingelsene. For noen kan dette føre til jobbskifte. Et ønske om å gi slipp på jobben du har, for å frigjøre tid til andre, mer betydningsfulle oppgaver, kan melde seg. Investeringer i aksjer eller fond kan skape både bekymring og gevinst.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Vær tydelig og engasjert

I denne perioden skjer det mye i nære relasjoner. Lever du alene, kan du møte den rette. Mange planeter i området for nære relasjoner indikerer at det skjer mye i den forbindelse. Det indikerer at du kan møte flere på din vei som betyr ekstra mye for deg nå. Du har hellet med deg i jobbsammenheng. Gode kolleger bidrar til vekst, og iveren til å lykkes og skape gode resul­tater driver deg fremover. Du har stort pågangsmot og er modigere enn du vanligvis er. Stol på dine evner, talent og kunnskaper. By på deg selv.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Ta kontrollen

Mange planeter i området for helse, livsstil, ambisjoner og karriere indikerer at det er naturlig å rette blikket mot sunnere helseregimer. Din planet Venus er under en god innflytelse og åpner for gode muligheter i karrieren. Møter med noen som kan bidra til din utvikling, er naturlig nå. Mange brikker faller på plass på detaljplan – enten du er opptatt av å skape noe i karrieren eller du retter blikket mot din fysiske og praktiske hverdag. Nå kan du realisere drømmer om du fokuserer på det. Detaljene utgjør forskjellen.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Elsk mer, krev mindre

Fokuset øker rundt din kreative selvutfoldelse i denne perioden. Din planet Mars’ utfordrende aspekt til Solen og Neptun indikerer at ikke alt går som du tenker det. Du må kanskje arbeide litt hardere for å oppnå det du ønsker. Du kan oppleve at noe går litt tregere enn du liker. Tiden er inne for å rette blikket mot kjærlighet, kreativitet, lek og moro. Trivselen øker. Single kan møte den rette i lidenskapens hete. Seksuell utfoldelse frister, og svangerskap er aktuelt for de mest fruktbare. Bruk tid med barn.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Legg fortiden bak deg

Familie og privatliv betyr ekstra mye for tiden. Det kan føre til at du ominnreder og investerer i nytt interiør for å skape stemningen du er i harmoni med. Optimismen øker i takt med alt det morsomme du engasjerer deg i. Har man et fundament og en familie som er i harmoni og balanse, kan man strekke seg langt. Mangler man dette, kan det by på utfordringer å forholde seg til noe som gjør at man ikke evner å rette fokus på frem­tidens resultater. Involver din kjære og få støtte i lidenskapelige, kreative ideer.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Lag en oversikt

I denne perioden er det naturlig å rette fokuset mot planlegging og organisering av timene og dagene. Hvor skal du være til enhver tid, og hvem skal du forholde deg til? Har du mange jern i ilden, kan det være lett å overse noe eller glemme et par detaljer. Du virker rask og effektiv i dine handlinger og får utrettet ekstra mye for tiden. Prioriter de viktigste oppgavene som haster mest før du beveger deg videre til neste del. La det ikke gå på bekostning av deg selv. Lytt til kroppens signaler og husk å nyte livet.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Styrk verdiene

Mange planeter i området for personlige verdier, evner og talenter øker fokuset rundt åndelige og materielle interesser. Det indikerer en tid for å analysere, sortere og eliminere hvilke verdier du ønsker å satse på, og hva du vil prioritere bort. Mars’ posisjon indikerer en sterk vilje og et målrettet fokus, samt en lidenskapelig holdning. Dens møte med Neptun tyder på at noe ikke er som forventet. La deg ikke friste, avlede eller lure til å satse på luft og kjærlighet. Sjekk at prioriteringene er realistiske og solide.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Vis hvem du er

Med hele fire planeter i ditt tegn er det naturlig å rette blikket mot deg selv og dine personlige behov. Du fristes
til å frigjøre deg fra det som hindrer din frihetstrang i å blomstre. Dine åndelige sider forsterkes, og gjør at du kan fange opp signaler du vanligvis ikke oppdager. Det gjør at du ser klarere. Behovet for å ta ansvar for deg selv, kan føre til at du ønsker å sette grenser, avslutte noe og være fri til å gjøre som du selv vil. La ikke temperamentet føre deg for langt, men utnytt det som din styrke.

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: