Horoskop uke 13, 24. – 30. mars 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

ÅRSHOROSKOP for 2023 finner du her.

Horoskop uke 13, 24. – 30. mars 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Denne uken møtes Solen, Merkur og Jupiter i Værens tegn, og det indikerer positive overraskelser og nye muligheter for innovasjon, nye prosjekter og ønske om å sette seg mål. Møtet mellom Venus og Uranus åpner for plutselige endringer, nye innsikter og opplysninger som kan bringe fremgang og mulighet for suksess. Det er også et harmonisk aspekt mellom Mars og Saturn. Det gjelder å definere hvilke mål man ønsker å jakte på, og bane vei for å oppnå det man ønsker. Å få brikkene til å falle på plass, krever planlegging, disiplin og mål­rettet innsats. Solen gjennom Værens tegn indikerer en tid for å så frøene man ønsker å gi næring til fremover.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Hastverk er lastverk

Du har hellet med deg i denne perioden. Arbeidet du har engasjert det i den siste tiden, bærer frukter. Geniale ideer for hvordan du kan prioritere lønnsomt, og hva du vil satse på fremover, kommer til deg i denne perioden. Overraskende positive jobbtilbud virker forlokkende og bidrar til fremgang. Kunsten er å sette de rette ordene på det du ønsker å fremelske, og være varsom i kommunikasjonen i kontakten med andre. Organisering og planlegging er et tema å være oppmerksom på. Ord er viktige og sterke verktøy.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Lure løsninger dukker opp

I denne perioden kan du bli ekstra oppmerksom på det som surrer i underbevisstheten. Følelser du har undertrykt, kommer til overflaten og gir en bevissthet rundt det du ønsker å utvikle. Behovet for å gi slipp på noe og gjøre en utrenskning, kan melde seg. Mot slutten av uken kan du overraske deg selv og andre med nye avgjørelser i livsmål. Mars’ tegnskifte etter flere måneder i samme tegn indikerer et skifte i finansielle saker der du beveger deg videre til neste nivå. Tirsdag kan du få glimrende innsikter.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Stol på deg selv

En ny fase begynner i området for venner, kontakter og sosiale nettverk. Møter med interessante og betydningsfulle personligheter kan lede til nye engasjement. En gruppe med likesinnede kan lede deg inn i en ny retning, eller du kan møte en person som løfter deg og åpner blikket. Du kan også  få noen aha-opplevelser i romantiske anliggender. Mars har passert ditt tegn de siste månedene, og det gjør at din selvtillit har økt betydelig. Lørdag beveger Mars seg over i Krepsens tegn og øker behovet for å skape noe eget.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Vis hva du duger til

Dette er en strålende periode som kan bringe fremgang i livsmål, ambisjoner og karriere. Din viljestyrke og ditt pågangsmot eskalerer og bidrar til fremgang og vekst. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Noen ønsker å hjelpe deg fremover og bidrar til suksess. Søk kontakt med noen som kjenner dine kvaliteter og som ønsker å støtte dine målsettinger. Solens posisjon belyser karrieren i denne perioden. Det gjør at du blir lagt merke til. På bakgrunn av egne prestasjoner kan du få interessante jobbtilbud.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Gode venner styrker deg

Nysgjerrigheten og eventyrlysten øker. Du inspireres til å oppdage nye sannheter og utforske mer av det som gir mening. Å søke informasjon via møter med betydningsfulle personligheter som har ekspertisen, kan vise seg å være nyttig. Det kan dreie seg om en jurist, advokat, en lærer eller veileder, så vel som en prest eller instruktør. Å søke kunnskapen du er ute etter fra en ekspert, inspirerer og motiverer. Interessante kontakter gir innsikter som kan bidra til å sette nye fremtidsplaner med din kjære.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

La verdiene komme

Solens posisjon belyser området for verdier og ressurser du deler med andre. Merkurs møte med Jupiter i samme område retter lyset mot verdier generelt. Det kan dreie seg om inntekter, arbeidsforhold, gevinster, gaver eller arv. Verdier kommer til deg, og hellet er med deg i finansielle saker og inntektsbringende aktiviteter. Du fristes til å by på flere av dine eminente evner og egenskaper nå. Å investere i verdier som eiendom, bolig, bil, aksjer, fond eller andre større saker, kan friste i denne perioden.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Hellet er med deg

Solen belyser området for nære relasjoner i denne perioden. Merkur møter Jupiter, og Chiron er involvert. Det er ikke til å unngå et nært møte med en potensiell partner eller samarbeidspartner. Det er tid for å helbrede og utvikle nære forhold i denne perioden. Det er også en tid for å involvere noen som kan bidra til din vekst. Din planet Venus’ møte med din kjærlighetsplanet Uranus bringer positive og verdifulle overraskelser i nære forhold. Det kan involvere ny jobb, inntekt, verdier og ressurser du deler med noen.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Vær åpen for en romanse

Daglige arbeidsoppgaver, vaner og rutiner er tema i denne perioden. Det er mange detaljer å forholde seg til og oppgaver å løse. Nå kommer flere arbeidsoppgaver din vei, og arbeidsmengden øker. Nye jobbmuligheter vil også dukke opp. Har du gode og effektive arbeidsmetoder, kan du lykkes i å få unna mye på kort tid. Venus, din planet for nære relasjoner, møter Uranus i slutten av uken og byr på overraskende møte med en potensiell partner eller en eks. Nå kan du bli rammet av Amors piler. En forelskelse er i gjære.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Legg merke til detaljene

Solen og din planet Jupiters posisjon belyser området for romantikk, lidenskap og seksuell utfoldelse. Single kan møte den rette, og det er tid for flørt, moro og festligheter. Dette er en strålende periode i parforhold om du inviterer din kjære med på spennende stunt. Svangerskap og bryllup er tema for noen. Barn og barnebarn er i fokus og inspirerer til å leke og le mer. Kreativ utfoldelse er også et viktig tema for noen. Det er mye spennende på gang for dem som er aktive, modige og har sterk viljestyrke.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Inviter familien til samvær

Nå er det på hjemmebanen og i privatlivet det skjer aller mest. Samtidig skjer det også inni deg. Rett fokus rundt det som skal til for å skape balanse, fred og harmoni både på innsiden og utsiden. Kontakt med familiemedlemmer du vanligvis ikke møter, kan være et viktig tema. Solens møte med Jupiter indikerer at du ønsker å utvide eller forbedre hjemmet. Det kan føre til at du vurderer å gå til innkjøp av en større eller bedre bolig. Å samle familien gir en følelse av tilhørighet, nærhet og fellesskap.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Vær nysgjerrig

Mange tanker og gode ideer kommer til deg i denne perioden. Behovet for å sosialisere og utveksle opplevelser med søsken, naboer eller andre nære forsterkes. Nyheter f anger oppmerksomheten og sprer seg raskt til nærmiljøet og vennekretsen. Å dele erfaringer, kunnskap og innsikter er et viktig tema. Venus’ kontakt med Uranus kan bringe overraskelser på hjemmebanen og spesielt med familiemedlemmer. Sørg for at du har informasjonen du trenger for å ta avgjørelsene du står overfor. Nye innsikter åpner sinnet.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Vit hva som betyr mest

Mange planeter i området for personlig økonomi og verdier indikerer et økt fokus rundt disse tingene. Hellet er med deg i finansielle saker, og verdier kommer lett til deg nå. Du kan få spennende arbeidsoppgaver om du ønsker det. Ny jobb er i sikte for dem som er åpen for det. Å starte egen bedrift og drive for seg selv kan være et alternativ. Nye inntektsmuligheter kan dukke opp via investeringer du har gjort. Du fristes til å investere i nye verdier som bolig, eiendom, fond, aksjer eller andre større eiendeler.

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: