Horoskop uke 17, 21. – 27. april 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

ÅRSHOROSKOP for 2023 finner du her.

Horoskop uke 17, 21. – 27. april 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Mange planeter i Tyrens tegn øker interessen for åndelige og materielle verdier. Det er naturlig å rette fokus mot alt som kan dyrkes. Gode ideer og frø du har plantet, trenger næring. Det er tid for å bruke sansene i så stor grad som mulig og kjenne hva man bør dyrke og hva man bør eliminere. Merkur beveger seg bakover i Tyrens tegn fra 21. april til 16. mai, og det indikerer at man kan ombestemme seg i avgjørelser som involverer verdier, investeringer eller inntekter på en eller annen måte. Solens møte med Saturn retter oppmerksomheten mot gode resultater. Det gjelder å sette seg mål og gjøre innsatsen som må til for å oppnå dem.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Stol på dine evner og talent

I denne perioden øker fokus rundt økonomi, verdier og inntekter. Mange tanker rundt hvordan du kan styrke dine verdier og kvaliteter kommer på banen. Via praktisk gjennomføring, synliggjøring og forbedring kan du styrke dine verdier nå. Månens møte med Uranus i begynnelsen av uken kan føre til uventede endringer i økonomiske anliggender eller når det gjelder eiendom og andre større verdier. Betydningsfulle innsikter gir aha-opplevelser. Du ligger foran andre, er forutseende og trygg på dine prestasjoner.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Blir det jobbskifte nå?

Solen har ankommet ditt tegn, og det er den beste perioden i året for deg. Dette er en spennende periode. Uken starter med Månens møte med Uranus fredag. Det kan føre til uventede endringer i livsmål. For noen kan det føre til jobbskifte. Din finansplanet Merkur
beveger seg på vei bakover i denne perioden. Det indikerer at du reflekterer mer og kan ombestemme deg i avgjørelser som vedrører jobbsituasjonen, inntekten eller forbruket. En forvandling i systemet du er en del av, kan påvirke dine avgjørelser nå.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Du kan oppnå det du vil

I denne perioden kan du legge merke til detaljer du tid­ligere ikke har oppdaget. Din planet Merkur begynner sin ferd på vei bakover fra fredag 21. april til 15. mai. Det indikerer en tid for å redusere tempoet og vie oppmerksomhet til å lade batteriene. Det er tid for å kvitte seg med avfallsstoffer, avslutte opp­gaver du ikke ønsker å fortsette med, og rydde i skuffer og skap og i saker du trenger å skape orden i. Nå kan du bli påvirket av noe du ikke har tenkt på. Unngå å la deg av­lede av andres behov.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Sjekk all informasjon

Solens posisjon belyser dine sosiale nettverk, vennskap og fremtidsplaner. Det indikerer en tid for å involvere dem som kan bidra til å realisere drømmer. Nå kan du drømme mer enn du har mulighet til å virkeliggjøre eller gjennomføre. Månens møte med Uranus kan bringe overraskelser på banen. Merkurs vending bakover indikerer at misforståelser kan oppstå mellom deg og en annen. Det indikerer en tid for å innhente informasjon og avklare uklarheter. Du kan ombestemme deg i avgjørelser som er tatt.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Anerkjenn din innsats

Med mange planeter i toppen av horoskopet er det naturlig å rette blikket mot veien videre i ambisjoner og karriere. Nå kan du se resultatene av tidligere innsats og kan bli ekstra oppmerksom på hvilke detaljer som kan forbedres. Din status og posisjon belyses, og rela­sjoner knyttet til din fremgang har innflytelse på det som skjer nå. Betydningsfulle samarbeidspartnere og kolleger har innflytelse på utvik­lingen nå. En solid innsats gir gode resultater, og belønningen kommer deretter. Nå kan du oppnå ros og bekreftelse.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Konsentrasjon er viktig

Du er både på vei bort fra noe og på vei til noe. Nysgjerrigheten øker når det gjelder kunnskap og innsikter som kan være nyttig for å oppnå målene du har satt deg. Gode råd kan komme fra eksperter, lærere, veiledere eller noen du ser opp til. De du jobber sammen med, kan bidra med gode innsikter. Dette er en fin tid for å være en god lytter. Perspektivet utvides og mulighetene åpenbares. Det er ikke tid for å ta valg, men for å revurdere. Eliminer krevende tidstyver som kan hindre deg i å oppnå kontrollen du ønsker.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Det er fremgang i sikte

Mange planeter i området for økonomi og inntekter øker interessen for nettopp det. Det inkluderer dine evner og kvaliteter, hva du bruker tid og energi på og hva du engasjerer deg i. Nå kan du knytte tettere bånd til noen som kan bidra til å styrke din posisjon. Merkurs vending bakover tre uker fremover indikerer at brikkene faller på plass og kunnskapen synliggjøres. Behovet for perfeksjon forsterkes. Ta kontakt med eksperter som kan bidra med det du trenger. Tiden er inne for å få detaljene til å falle på plass.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Vær en god lytter nå

Det er en betydningsfull utvikling i samarbeidsforhold for tiden. Uventede reaksjoner fra din partner eller samarbeidspartnere kan oppstå. Merkurs vending bakover i samme område indikerer at du har lett for å holde fast på noe som har behov for endring. Holdninger, forventninger eller ideer kan være annerledes enn dem du omgås, og det kan føre til uenighet. Kontrollbehovet er ekstra stort, og du har en styrke som andre ikke kan ignorere. Men tiden er inne for å være mer fleksibel, mottagelig og tilpasningsdyktig.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Unngå å la deg avlede

Helse, livsstil og daglige rutiner er i fokus. Nå kan du fristes til å endre livsstil. Det er tid for å innhente opplysninger om detaljer du trenger for å perfeksjonere og forbedre dine vaner og rutiner. Nye innsikter om kostholds- eller treningsregimer er aktuelt. Behovet for å gi slipp på noe som kan føre til at du frigjør økonomiske midler, tid eller plass, er aktuelt. Å rydde i saker og ting du ikke lenger trenger, eller å perfeksjonere døgnrytme og rutiner, er noe som kan berike deg. Disiplin er nødvendig.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

La kjærligheten råde

I denne perioden er det kjærlighet og forholdet til barn og barnebarn som teller. Single kan møte den rette, bryllup er tema for noen mens svangerskap er aktuelt for dem som er i den fruktbare sonen. Nå kan du fristes til å aksjonere uten å tenke på konsekvenser. Du kan ha lett for å fokusere mer på nytelse enn på plikter og ansvar. Ta kontroll på økonomi og personlige ressurser. Det har stor betydning for resultatene du oppnår. Lidenskapen øker, og behovet for seksuell utfoldelse, lek og moro forsterkes.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Du oppnår det du ønsker

Det er mye som skjer i privatlivet for tiden. Månens møte med Uranus indikerer uventede overraskelser i hjemmet og i detaljer som påvirker dagliglivet. Noe som kan føre til at du blir ekstra emosjonell. Merkurs vending bakover indikerer at du kan ende med å tenke på fortiden, familie, røtter og bakgrunn. Inkluder din kjære i det du føler. Tro ikke at vedkommende kan lese tankene dine. Du har en betydningsfull rolle i familien, og om uenigheter oppstår, er det lurt at du tar ansvar for din egen økonomi og forbruk.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Lytt til kroppens signaler

Solen belyser tidsklemma og øker fokuset rundt prioriteringer. Nysgjerrigheten er stor, og du kan ha lett for å la deg avlede om det dukker opp noe spennende. Nå kan du se tydeligere hva du virkelig ønsker å oppnå. Det øker interessen for å lære det som skal til for å komme nærmere målet – og ikke minst prioritere det som må gjøres først og sist. Saturn ankommer ditt tegn tirsdag, og det indikerer en tid for å sette en grense og ta ansvar for deg selv. Det er tid for å ta hensyn til livsstil, kropp og helse.

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: