Horoskop uke 22, 26. mai – 1. juni 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

ÅRSHOROSKOP for 2023 finner du her.

Les horoskopet for inneværende uke her.

Horoskop uke 22. 26. mai – 1. juni 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen befinner seg i Tvillingenes tegn og hele seks planeter er i faste tegn. Det indikerer et behov for forandring og fornyelse innenfor faste rammer. Det er tid for å sosialisere og utveksle informasjon. Detaljene får ekstra fokus i tiden fra søndag til tirsdag, og du legger merke til de små tingene som må organiseres for å oppnå fremgang. Det er ikke tid for å gjøre de store endringene eller å ta de store beslutningene nå, men viktig å få på plass detaljene som får helheten til å bli optimal. Venus’ gode aspekt til Uranus i begynnelsen av uken indikerer positive overraskelser i verdispørsmål. Begivenheter i samfunnet som kan ha innflytelse på finansielle prioriteringer, er noe å følge med på som grunnlag for senere avgjørelser.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Vit hva du vil oppnå

I denne perioden øker fokus rundt forvaltning av tid og penger. Hvordan du bruker midlene du har tjent, og hvordan du prioriterer tiden, har innflytelse på resultatene du oppnår. Din planet Mars’ posisjon øker kreativiteten, viriliteten og lidenskapen i dine gjøremål. Du kan fristes til å være impulsiv og ta raske avgjørelser. Mange gode ideer kommer til deg nå. Du kan ende med å forhaste deg i avgjørelser om du ikke har en konkret plan. Husk å ta hensyn til andre på veien til suksess.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Verdiene øker

Solen belyser personlige verdier og finanser i denne perioden. Tiden er inne for å ta ansvar for dine økonomiske prioriteringer. Du kan fristes til å investere og handle noe du i realiteten ikke trenger. Ditt syn på verdier er i endring, og det er naturlig å fristes til å avslutte prosjekt eller oppgaver så vel som planer du ikke lenger ønsker å engasjere deg i. Du fristes til å investere i langsiktige prosjekter og verdier som styrker dine vennskap. Ny jobb er i sikte, og investeringer i større verdier er tema for noen.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Perspektivet utvides

Med Solen i ditt tegn er det naturlig å se deg selv i et nytt lys. Det er naturlig å se klarere hvordan du fremstår, hvordan du ser ut og hva du ønsker å representere. Det øker interessen for image, utseende, kropp og livsstil. Ny jobb er i sikte, og du kan oppnå mer ansvar
i ambisjoner og karriere. Saturns posisjon representerer innhøstingen av det du tid­ligere har sådd i løpet av de siste årene. Hvis du har gjort en god jobb, vil resultatene bli meget bra, men det du ikke har fullført, kan nå skape uventet motstand.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Søk mer informasjon

Hvis du ser på deg selv som den som vet alt, kan du plutselig overse verdifull innsikt. Det hender man ønsker å oppleve noe nytt og spennende i denne perioden, nettopp fordi behovet for å øke innsikten og utvide perspektivet er sterkere enn ellers. Lange reiser kan gi nye innsikter og øke kunnskapen om din egen personlighet. Det er naturlig å bli tiltrukket av høyere tenkning, meta­fysikk, filosofi og religion i denne perioden. De kunn­skaper du erverver deg nå, fremmer resultatene i det som manifesterer seg fremover.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Innsikt gir åpenbaringer

Du gjennomgår en viktig forvandling som har innflytelse på finansiell tilknytning. Det er ikke nok å vite hvem du er og hvordan du relaterer. Du må også være bevisst andres verdi. Det er viktig å leve og tilpasse seg andre uten at det forringer din livskvalitet og individualitet. Saturns posisjon gjør deg oppmerksom på det, kanskje gjennom konflikter med noens verdier og holdninger. Andres verdier kan bli utilgjengelig fordi du ikke har forholdt deg til deres verdi-normer. Løft blikket og sosialiser.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Erkjenn din rolle

Solen befinner seg i toppen av horoskopet og belyser resultatene av dine handlinger de siste ukene. Du blir lagt merke til og kan gjøre deg bemerket. Du kan oppnå ros, anerkjennelse og kan styrke ditt renommé. Behovet for å bevege seg ut av komfortsonen og justere daglige vaner og rutiner, forsterkes. Behovet for å erfare hvem du er via én-til-én-møter, partnerskap og intime forbindelser øker. Du kan oppleve at nære relasjoner blir testet, og noen kan virke mer krevende enn ellers.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Blikket klarner

Et eksisterende forhold kan i denne perioden intensiveres for å transformeres til noe annet. Er du i et turbulent forhold og relasjonen overlever denne fasen, kan det vare livet ut. Du vil raskt merke tegn om noe ikke er som det skal være, og ta konsekvensen. Det er naturlig å tiltrekkes aktiviteter som involverer kreativ selv­utfoldelse og skaperkraft nå. Du ønsker å oppleve intense følelser og kan derfor enga­sjere deg i saker som intensiverer følelsene. Denne fasen inviterer til en ny begynnelse i din selvutfoldelse.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Detaljene blir tydeligere

Det er naturlig å vie oppmerksomhet til underbevisstheten og til psykologiske interesser i denne perioden. Det kan føre til at du oppdager hva du driver med i hverdagen og innser at du trenger mer tid til deg selv. Ubevisste handlinger kan virke uforståelige, og dette er tiden for å finne ut hvorfor. I denne perioden vil du lære mye om deg selv og om hvordan du uttrykker deg på beste mulige måte. Men du må arbeide for å kunne se resultater. Det skjer ikke av seg selv. Vær hengiven, sjenerøs og gi av deg selv.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Ansvarsfølelsen styrkes

Nå oppdager du flere sider av deg selv i én-til-én-relasjoner. Det er naturlig å forme relasjoner av ulike grunner, og gjennom disse vil du bedre forstå effekten du selv har på andre. Du vil også bli bevisst hvilken påvirkning du har på dem. Benytt sjansen til å
studere ditt forhold og bli oppmerksom på hvilke behov dette forholdet dekker i ditt liv og motsatt. Single kan møte sin utkårede i denne perioden. Det er naturlig å se sin kjære i et klarere lys. Det er tid for å være til stede og gi mer av seg selv.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Vær støttende

Tiden er inne for å se nær­mere på plikter, ansvar og de små tingene som må gjøres i hverdagen. Fokus dreier seg om å få unna oppgavene, å være rask og effektiv og studere hvordan du kan øke effektiviteten. Dette er en fin periode for å perfeksjonere ditt arbeid, da blikket for å se de enkleste måtene å gjøre ting på er skjerpet. Noe tyder på at du er i en situasjon der du må hjelpe andre og bidra til å støtte noen som trenger deg. Det fører til at det er naturlig å tenke på andre enn seg selv en periode.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

La romantikken blomstre

I denne perioden vil du føle deg friere til å uttrykke deg selv og din kreativitet. Du motiveres av å føle deg fri til å bestemme hva du vil prioritere. Du er ikke spesielt interessert i å dominere andre, men kan være kapabel til å gjøre det. Du kan oppleve at inn­tekten eller verdiene minker hvis du er svært opptatt av materielle ting. Behovet for å dyrke og styrke langsiktige verdier øker. Du kan ha føl­elsen av å miste kontrollen fordi du er i ferd med å bygge et nytt verdisystem. Dette kan ta litt tid.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Kjenn deg selv

Nå har du sjansen til å bli bevisst nøyaktig hvor du selv befinner deg emosjonelt, og med respekt for verden rundt vil du klare å komme i kontakt med din innerste kjerne. Benytt sjansen til å tilbringe tid alene, og gjerne benytt meditasjon. På den måten kan du bli mer oppmerksom på egne emosjonelle sider. Du vil oppdage hvem du er for egen del, uavhengig av hva andre synes. Du har lært mye om deg selv de siste årene. Jo mer du kommer i kontakt med deg selv, desto mer suksess vil du også kunne oppnå fremover.

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: