Horoskop uke 24. 16. – 22. juni 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop for denne uken og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om de kommende dagene?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

HOROSKOP for hele året 2023 finner du her.

Lese horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 24. 16. – 22. juni 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Det er nymåne i Tvillingenes tegn søndag, og det er siste uke med Solen gjennom lufttegnet før den beveger seg inn i Krepsens tegn ved sommersolverv torsdag. Nymånen indikerer at en fase er over, og det åpner for en ny begynnelse. Det gjør dette til en fin tid for å sette i gang nye prosjekter, og spesielt i saker som har med sosiale nettverk å gjøre, som medier, kommunikasjon og formidling. Det er mange planeter i faste og bevegelige tegn, noe som inspirerer til å gjøre endringer, fornyelse og forbedring innenfor faste og trygge rammer. Jupiters gode aspekt til Saturn mandag indikerer en mulighet for å manifestere og realisere fremtidsvisjoner.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Nye prosjekter er i emning

Solens posisjon belyser hvordan du bruker tiden og hva du vil prioritere fremover. Nymånen kan bringe nye oppgaver og engasjement på banen i denne perioden. Dine lidenskapelige sider er ekstra sterke for tiden. Det gjør at du kan være impulsiv og rask i dine handlinger. Du er sterkere enn ellers og kan oppnå mer av det du ønsker. Du kan ha lett for å idealisere noe, men har også hellet med deg. Jupiters smarte ideer for investeringer, og Saturns gode påvirkning, kan bidra til å styrke dine finanser for tiden.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Stol på deg selv

Nymånen i området for verdier, økonomi og finanser åpner for at en ny fase kan begynne i denne arenaen. Hellet er med deg, og du kan tiltrekke deg flere verdier som har med eiendom og bolig å gjøre. Evnen til å forhandle og gjøre gode avtaler er stor for tiden. Din energi intensiveres, selv om du kan oppleve at noen ikke gjør som forventet. Behovet for å revurdere kursen forover kan dukke opp i denne perioden, om ikke tingene går den veien du ønsker det. Din iver og lidenskap øker i styrke og virker som en drivkraft.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Definer felles målsettinger

Nymånen i ditt tegn søndag åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv, til image, utseende og hvordan du fremstår. Det kan føre til investeringer i nye antrekk og endring av stil. Det kan til og med føre til at man vurderer ny jobb. Muligheten til å realisere drømmer i fellesskap med din kjære eller en nær kollega er aktuelt. Kjærligheten kan blomstre og utvikles via felles investeringer i denne perioden. Å forplikte seg til noe bidrar til å styrke fundamentet i det. Det må til for å komme i mål.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Ta makten tilbake

I denne perioden trenger du å komme i kontakt med underbevisstheten og finne ut hvordan den påvirker deler av ditt nåværende liv som du selv ikke er oppmerksom på. Forsøk å legge merke til hvordan dine handlinger harmonerer med dine bevisste intensjoner. Nå kan du bli mer bevisst hva du lengter etter og drømmer om. Har du frykter, uvaner eller hemninger som begrenser deg? Dette er en tid for å gjenkjenne slike holdninger slik at du kan gjøre noe med dem. Det er tid for å gi slipp på fortiden og åpne for fremtiden.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Stak ut en ny kurs

I denne perioden er din oppmerksomhet rettet mot grupper og organisasjoner. Det er naturlig å legge merke til deres normer og idealer og ditt forhold til disse idealene. Vennskap og andre relasjoner har større betydning enn ellers, og det er naturlig å
studere rollen de har i ditt liv. Hvilken forbindelse har du til andre, og hvordan fyller dere hverandres behov? Ingen kan leve i et vakuum. Nymånen åpner for en ny begynnelse i nære forhold. I denne perioden er det best å samarbeide med noen fremfor å jobbe alene.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Du har hell i karrieren

Dette er en strålende tid for å vende blikket mot de ytre aspekter av livet, livsmål, karriere og din rolle i det store samfunnet. Det inkluderer hvor du står og hvilket rykte du har der du er. Det er tid for å studere ditt liv nærmere og se om du opplever fremgangen du ønsker. Nymånen belyser resultatene du har oppnådd. Du og dine gjøremål kommer i søkelyset i større eller mindre skala. Du kan bli invitert til å overta en oppgave som oppmuntrer til å ta mer ansvar. Nye karrieremuligheter er i sikte.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Hellet er med deg

I denne perioden er det klokt å utvide horisonten på alle måter. Enten det er via studier, eller ved å tre ut av komfort­sonen via nye, ukjente erfaringer, reiser eller ved å møte noen med en totalt annerledes bakgrunn enn deg. Dette er en perfekt periode for å søke nye studier, ny retning, hobby eller annet som øker intellektet ditt. Jupiter åpner for nye inntektsmuligheter og investerings­muligheter i denne perioden. Det kan føre til jobbskifte for noen. Gi slipp på oppgaver som hindrer fremgang. Vær tydelig.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Forvandling er tema nå

Nye muligheter dukker opp i finansielle saker. Nymånen søndag indikerer at en ny fase begynner i forbindelse med arbeidsgiver, bank og forsikring. Nye inntekter kan komme til deg nå. Flere samarbeidspartnere kan bidra til at du oppnår målene du setter deg. Ubevisste handlinger virker uforståelig, og dette er tiden for å finne ut hvorfor. Behovet for å erfare emosjonelle sider av livet er stort, og det er nettopp det du kan ha godt av. Du kan møte en person som får stor betydning for din personlige utvikling.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Vær nær

I denne perioden lærer du mer om deg selv i en-til-en-relasjoner. Nå vil du bedre forstå effekten du har på andre. Benytt sjansen til å studere dine forhold og legg merke til hvilke behov forholdene dekker i ditt liv og motsatt. Nå kan du møte noen som kan bidra til din utvikling og vekst. Single kan møte den rette, og bryllup og samboerskap er aktuelt. En ny fase begynner i nære relasjoner. Inviter din kjære med i dine tanker og åpne for spennende aktiviteter. Du har kontroll på detaljene og får unna oppgavene i en fei.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Kreativiteten øker

Dette er tiden for å se nærmere på plikter, ansvar og alle de små tingene som må gjøres i hverdagen. Fokus dreier seg om å få unna oppgavene, være rask, effektiv og studere hvordan du kan skape bedre resultater. Dette er også en fin tid for å perfeksjonere ditt arbeid siden tankene er skjerpet. Blikket klarner for å se de enkleste måtene å gjøre ting på. Du kan befinne deg i en situasjon der du må hjelpe andre og støtte noen som trenger deg. Å bidra til andres suksess kan gi deg mye i denne perioden.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

La deg inspirere

Hellet er med deg i romantikk og kjærlighet. Lidenskap og moro inspirerer. Det er ikke noe i veien for å oppsøke moroa, så lenge du forholder deg innenfor rammer, plikter og ansvar. Nå er det naturlig å føle seg lettere og gladere til sinns. Forholdet til barn og barnebarn kan bidra til inspirasjon og glede. Svangerskap er aktuelt for dem som er lidenskapelig og emosjonelt engasjert. Dette er en spesielt god periode for å bedre for­holdet du har til din kjære. Single kan møte den rette og lidenskapen eskalerer.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Alenetid er nødvendig

I denne perioden er det størst fokus på privatlivet og familien som berører deg aller mest. Det er naturlig at du ønsker å være sentrum for trygghet i privatlivet og skape et godt fundament for alle andre aktiviteter. Det er lurt å fortsette å leve opp til kravene som stilles i omgivelsene rundt deg. Resultatene har en sammenheng med det. Dette er en perfekt tid for å vende fokus
innover og øke sjansen til å komme i kontakt med din dypeste, innerste kjerne. Røtter og bakgrunn har betydning for fremtidsplanene.

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: