Horoskop uke 24. 9. – 15. juni 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop for denne uken og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om de kommende dagene?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

HOROSKOP for hele året 2023 finner du her.

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 24. 9. – 15. juni 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen beveger seg gjennom Tvillingenes tegn, og det er naturlig å være aktiv, sosial og utveksle innsikter og kunn­skap. Det er mye informasjon som passerer gjennom eteren, og sinnet utvides og krever mer av deg. Nysgjerrig­heten er ekstra stor for tiden. Merkur beveger seg inn i Tvillingenes tegn søndag 11. juni og forsterker interessen for å vite mer. Det øker interessen for å tilbringe mer tid med venner og sosiale kontakter. Mange baller i luften gjør det interessant å henge med i svingene. Pluto beveger seg tilbake på vei inn i Steinbukkens tegn mandag fra 12. juni og reduserer følelsen av spenning som noen har følt på en stund. Det er naturlig å ha tryggheten i bakhodet og tenke på å styrke fundamentet.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Skaff deg oversikt

Fokus øker rundt forvaltning av tid og ressurser. Du er en lidenskapelig person, og din planet Mars befinner seg i området for lidenskap og engasjement. Det indikerer at du kan handle på impuls, raskere enn at du rekker å tenke deg om eller planlegge. Det er smart å holde orden på hvilke ressurser du har til rådighet, og tid og penger er blant dem. Utstyr du trenger til formidling og kommunikasjon, er også et tema, så vel som transportmidlene du benytter for å komme deg fra A til B. Det krever prioritering.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Hellet er med deg

Nå krever du mer av deg selv og kan få følelsen av å være i en presset situasjon. Det må skje noe i privatlivet eller i karrieren. Interessen for finanser, verdier og inntekter øker. Nå er du tilbøyelig til å se etter mulige løsninger og engasjement som kan styrke inntekten og trygge fundamentet. Flere lukrative muligheter åpenbares og fører til at du vil prioritere det du liker aller best. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Benytt sjansen til å styrke din posisjon. Du har en uvurderlig finansiell teft for tiden.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Styrk deg selv og din kropp

Med Solen og Merkur gjennom ditt tegn er det naturlig å rette blikket mot livsstil, kropp og helse. Behovet øker for å ivareta egne ønsker og lytte til kroppens signaler. Du ser deg selv i et klarere lys, og det frister til å gjøre mer fysisk aktivitet og være mer opptatt av riktig inntak av næringsstoffer. Energinivået øker og engasjementet forsterkes i det du retter blikket mot. Du kan revurdere hvilke verdier du ønsker å ivareta eller kvitte deg med i denne perioden. Aktivitetsnivået er høyt og øker trivselen.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Unngå å være for mye alene

Dette er en fin tid for å trekke seg litt tilbake og lade bat­teriene. Nå kan du drømme mer enn ellers og kan få noen aha-opplevelser. Undertrykte følelser bevisstgjøres og kommer til overflaten. Du kan ha stor nytte av yoga, meditasjon og lytteøvelser i denne perioden. Har du vurdert å rense kroppen for avfallsstoffer, er tiden inne for å gjøre det. Du tåler mindre alkohol og tilførsel av giftstoffer i denne perioden. Endringer i nære relasjoner kan forventes, og du påvirker retningen forholdet beveger seg i selv.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Unngå å virke dominerende

Med både Venus og Mars i ditt tegn kan du virke tiltrekkende, energisk og ha en magnetisk utstråling. Viljestyrken og pågangsmotet er på topp. Det gjør at du har mot til å engasjere deg og kan tiltrekke deg mer av det du ønsker deg. Det er en fin tid for å være sosial, tilbringe tid sammen med venner og bygge nettverk. Å utveksle tanker og ideer, eller å gjøre morsomme ting og fritidsaktiviteter sammen med likesinnede, inspirerer deg nå. Du kan la deg påvirke av andres ideer og morsomme påfunn disse dagene.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Jobbsøkere er heldige nå

Med Solen og Merkur i toppen av horoskopet er det naturlig å rette blikket mot livsmål du har utrettet. Noen eldre enn deg eller autoriteter kan kreve ekstra oppmerksomhet i denne perioden. Nå kan du oppnå gode resultater, anerkjennelse og bekreftelse, og det kan påvirke dine avgjørelser. Mange tanker om hvilke resultater du ønsker å oppnå fremover, kan dukke opp. Din rolle i samfunnet er tema for nye bragder. God dialog med samarbeidspartnere kan inspirere til å vurdere avansement eller jobbskifte.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Detaljene er viktige

Nå øker fokus rundt utvidelse av kunnskap og kreativ utfoldelse. Er du blant dem som ønsker å lære noe nytt, kan studier i en eller annen form være et tema i denne perioden. Ønsker du å formidle noe via medier eller på en scene, er dette tiden for å komme i gang. Går du med en forfatter i magen, er tiden inne for å gjennomføre drømmen. Din indre motor styrkes og brikker faller på plass slik at du senere kan oppnå dine mål. Vær disiplinert, skaff deg nødvendig kunnskap og planlegg det du ønsker å gjennomføre.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

En indre styrke reiser seg

Grunnleggende verdier er et betydningsfullt tema i denne perioden. Det er naturlig å rette blikket mot inntekter, utgifter og hva du ønsker å by på i forhold til hva du mottar i retur. Mange tanker rundt hva du ønsker å dele av dine evner og kvaliteter, og hva du ønsker å motta, er naturlig nå. Behovet for å gjøre inntrykk på noen er et betydningsfullt tema. Med Mars i toppen av horoskopet virker du villig til å gjøre det som skal til for å skape resultater. Din viljestyrke er på topp, og du virker urokkelig.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Kjenn din kunnskap

Med Solen og Merkur i området for nære relasjoner er det naturlig å rette blikket mot interessante møter. Du ser dine relasjoner i et klarere lys, og det er tid for å tilpasse seg andres behov. Plutos tegnskifte retter interessen mot personlige verdier. Behovet for
å skape noe som kan styrke verdiene, øker. Det du har jobbet lenge for, kan bli en realitet, men trenger en ekstra perfeksjonering eller justering. Gode forhandlinger kan gi eksepsjonelle resultater både privat og profesjonelt. Hvilke kort utspiller du?

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Usikkerheten fordufter

Solens posisjon belyser plikter, ansvar og daglige rutiner. Det indikerer en tid for å se nærmere på hvordan du løser oppgavene. Behovet for å øke effektiviteten og forbedre kvaliteten på det du gjør, øker interessen for detaljer og perfeksjon. Dette er en fin tid for å skape orden i sakene enten det dreier seg om papirer, regnskap, rydding i hus og hjem, eller å reparere noe som er i stykker. Du ser klarere i mange ting, og flere oppgaver kommer. Mestringsevnen er stor og suksess er i gjære. Du har kontroll.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Vær mer leken

Spenningen du har stått i en stund, løsner nå. Behovet for å engasjere seg i alt som inspirerer lekenheten og humoren, forsterkes. Solen og Merkurs posisjon i området for romantikk, kjærlighet og lidenskap indikerer en tid for flørting og romantikk. Nå kan du bli truffet av Amors piler om du ikke allerede er involvert i forhold. Svangerskap er aktuelt for de fruktbare, mens forlovelse og bryllup er tema for dem som drømmer om å forenes med sin kjære. Å skape noe kreativt sammen – eller å tilbringe tid med barn – inspirerer.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Vit hva du vil dyrke

Nå er det naturlig å rette blikket innover mot bolig, eiendom, familie og privatliv. Driver du med oppussing, utvidelse eller å reparere noe som er i stykker, er det et naturlig engasjement. Behovet for å reparere og forbedre saker som trenger det, eller å rydde i skuffer og skap, garasje eller kjeller og loft, er også naturlig nå. Å finpusse hagen og plante og dyrke noe er aktuelt for noen, mens fokus på dyr, som hund eller hest, er aktuelt for andre. Uansett tar alle disse aktivitetene mye tid og energi.

 

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: