Horoskop uke 27. 7. – 13. juli 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop for denne uken og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om de kommende dagene?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

HOROSKOP for hele året 2023 finner du her.

Horoskop uke 27. 7. – 13. juli 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Uken starter med mange planeter i vanntegn og ingen planeter i lufttegn. Solen befinner seg i Krepsens tegn, og det indikerer økt fokus rundt relasjoner, familie, røtter og bakgrunn. Dette er en spesielt følsom periode, og det er lett å la seg rive med i emosjonelle situasjoner. Med få eller ingen planeter i lufttegn er det lett å miste perspektivet og overblikket. Mars beveger seg fra Løven til Jomfruens tegn mandag og øker engasjementet i detaljer og perfeksjon. Merkur beveger seg inn i Løvens tegn tirsdag, og det indikerer at tankene øker rundt livsglede, lek og moro. Det er ferietid for mange, men om du ikke har ferie, er det likevel viktig å øke livsgleden.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Inviter til hyggelig samvær

Energien øker rundt familie og privatliv, røtter og bakgrunn i denne perioden. Det er tid for å engasjere seg mer i foreldre og generasjoner eldre enn deg. Minner fra fortiden kan dukke opp og skape bedre samhold og fellesskap disse dagene. Nå kan du fristes til å gjøre oppussingsarbeid, utbygging, maling, reparering eller andre oppgaver som kan forbedre hjemmet eller hagen. Å investere i noe som styrke fundamentet og skaper god stemning i familien inspirerer denne uken. Dyrk det du ønsker skal vokse!

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Vær tilpasningsdyktig

I denne perioden øker fokus rundt prioriteringer, kommunikasjon og planlegging. Ditt sosiale nettverk utvides og betydningsfulle møter gir deg mye. I tiden frem til mandag betyr familie og privatliv aller mest. Fra tirsdag øker engasjementet når det gjelder kjærlighet, lidenskap, romantikk og interessen for barn og barnebarn. Svangerskap, forlovelse og bryllup er aktuelt. Sosiale møter og utveksling av informasjon inspirerer og beriker deg nå. Det involverer søsken, nettverk, naboer og kolleger.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Styrk dine kvaliteter nå

I denne perioden er det naturlig å reflektere over ens verdier og tingene en verdsetter. Både åndelige og materielle verdier belyses nå. Er du fornøyd med dine verdier eller eiendeler? Er de til nytte slik de burde være? Er du fornøyd med hvordan du bruker dine evner og egenskaper? Tiden er inne for å se på slike tema og gjøre noe med det du ønsker å endre. Dette er en svært kreativ periode hvis du tillater deg å dyrke og styrke dine evner og egenskaper. Nye jobbmuligheter er tema for dem som er åpen for det.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Du blir lagt merke til

Dette er en strålende periode for å uttrykke din personlige energi og indre kraft. Dette er også tid for å gjøre inntrykk på andre, men det er lurt å være sensitiv overfor andres følelser, for det er ikke naturlig å holde tilbake i denne perioden. Det er naturlig å fokusere mer på egne behov og ønsker. Det mest berikende er å lære mer om seg selv og hvordan du uttrykker din egen energi. Ditt sinn er skjerpet og du kan oppnå god kontakt med venner og likesinnede. Vær lyttende og vis dine beste sider.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Nye dører åpner seg

Venus og Mars befinner seg i ditt tegn og gjør at du har en karismatisk magnetisme som styrker din sjarm og utstråling. Mars’ tegnskifte mandag øker engasjementet i finansielle saker. Møter med noen som kan bidra til å styrke din økonomi og inntekt interesserer deg nå. Selv om du kan ha behov for alenetid i denne perioden, vil du også utmerke deg i møter med andre. Du liker å spille på humor til tider. Fra tirsdag skjerpes intellektet, og din skarpe tunge får utløp. Det kan lede til gevinster og nye muligheter.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Vend blikket forover

Noe tyder på at du og dine prosjekter står på vent. Dersom kontrollbehovet er for stort, kan det føre til stagnasjon. Det indikerer at du kan drømme om noe du ønsker å realisere, men at du ikke tar stegene for å gjennomføre det. Mars’ ankomst i ditt tegn mandag øker viljestyrken, gjennomføringsevnen og hastigheten på det du ønsker å få gjort. Stak ut en ny kurs og sett deg nye mål i samarbeid med dem du jobber sammen med eller deler felles målsettinger med. Nye innsikter kommer via betydningsfulle personligheter.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Fortsett å drømme

Solen belyser toppen av horoskopet, og det du gjør, blir lagt merke til. Du kan nå se resultatene av det du engasjerer deg i og bragder du har gjennomført. Hellet er med deg i finansielle saker. Muligheten til å by på deg selv og fremme dine evner og kvaliteter øker betydelig. Det nærmer seg ferietid, men din hjerne jobber likevel på høygir. Gode ideer for å synliggjøre dine prosjekter kommer til deg, og nå kan du lykkes i finansielle saker også. Publisering i sosiale medier gir belønning om du vet hva du vil påvirke med.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Tre ut av komfortsonen

I denne perioden er det klokt å utvide horisonten via studier, eller ved å gjøre noe du ikke har gjort tidligere. Spesielt via nye ukjente erfaringer, reiser eller ved å møte nye mennesker, og gjerne møter med noen med en totalt annerledes bakgrunn enn deg, som kan avdekke et nytt aspekt av livet. Forsøk å omskape de meste trivielle rutiner til å bli spennende erfaringer. Dette er den perfekte perioden for å søke nye studier, en ny retning, en hobby eller en intellektuell disiplin og tenke i nye baner.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Planlegg investeringene

møter en person som får stor betydning for deg og din utvikling i denne perioden. Det kan føre til at du tar valg som får konsekvenser for fremtiden. På det materielle plan kan dette indikere at oppmerksomheten rettes mot din partners finansielle situasjon. Det er også naturlig å ta kontakt med bank eller forsikring og søke om lån, refinansiering eller bedre betingelser. Du kan også studere ditt økonomiske forbruk i denne perioden. Tendensen til å bruke mer enn du har øker.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Vær åpen og mottagelig

I denne perioden er det naturlig å søke nær kontakt med en partner både privat og profesjonelt. For din egen del er det viktig å ha like stor betydning for din partner som din kjære har overfor deg. Dette er en periode som ikke egner seg for å fortsette alene, men for å involvere andre i ditt liv og dele erfaringer. Det er tid for å skape balanse og harmoni via utveksling. Din kjære betyr ekstra mye for deg nå. Single kan møte den rette og søt musikk oppstår. En forelskelse er i gjære og lidenskapen øker.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Pauser er berikende

Fokus dreier seg om å få unna oppgavene og studere hvordan du kan øke effektiviteten. Dette er også en strålende periode for å perfeksjonere og forbedre ditt arbeid da tankene er klare og tydelige. Blikket for å se de enkleste måtene å gjøre ting på er skjerpet. Noe tyder på at du er i en situasjon der du må bidra til å støtte noen som trenger deg. Det fører til at du tenker på andre enn deg selv en periode. Du kan være i en situasjon der du må dempe egne behov for å styrke andre nå. Lytt til kroppens signaler.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Barn øker livsgleden

I denne perioden vil du føle deg friere til å uttrykke deg selv og din kreativitet, og du motiveres av å føle deg fri til å bestemme hva du vil prioritere. Du er ikke spesielt interessert i å dominere andre, men kan være kapabel til å gjøre det. Du har ekstra energi til å flørte og leke og kan med fordel gire opp et hakk i alt du gjør. Det kan være en utfordring å holde deg selv tilbake nå. Lysten til å gjøre det som er moro, forsterkes, og det er naturlig å la deg inspirere til å føle deg lettere og gladere til sinns.

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: