Horoskop uke 28, 8. – 14. juli 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i stjernene for deg og din kjære? Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 28, 8. – 14. juli

Kjære leser!

Det er fullmåne i Steinbukkens tegn onsdag. Det betyr at Solen befinner seg i Krepsens tegn og månen i Steinbukken. Ved fullmåne er det naturlig å se seg selv og relasjoner i et klarere lys. Det gjør at man kan opp­leve å bli ekstra emosjonell i dagene rundt fullmåne. En fase er fullført og en ny begynner. Det er en tid for å gi slipp på ambisjoner, plikter og ansvar og rette blikket mot familiebånd. Arbeidsoppgavene kan vente og sommerferien kan begynne. Venus og Uranus er involvert i gode aspekter til Solen, Merkur og Saturn i denne perioden. Det indikerer positive overraskelser, mer nytelse, hyggelige beskjeder og berikende, åndelige verdier og opplevelser i en eller annen form.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

La pliktene ligge nå

Solen retter sitt lys mot privatlivet, familie og hjemmet også denne uken. Det har innflyt­else på ditt indre fundament. Behovet for å skape stemningen du ønsker i omgivelsene rundt deg, forsterkes. Du er fremdeles ivrig på å øke inntektene og er på jakt etter smarte løsninger for å kunne oppnå det. Investeringer i hagemøbler, planter og alt som kan berike uteområdet er også et tema. Å invitere familiemedlemmer til hyggelige sosiale samlinger øker livsgleden. Å reise for å møte familiemedlemmer gir også berikelse.

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Ditt sinn er skjerpet

Solen belyser området for avtaler, kontrakter, kjøp og salg. Det er tid for å rette blikket mot informasjonen du trenger for å gjennomføre en handel. Shopping er drømmen for noen. Du kan overraske deg selv ved å gi slipp på noe du ikke ville ha vurdert tidligere. Planlegging og prioriteringer er et must. For å kunne gjøre det må man også ha et mål med det man ønsker gjennomført. Fullmånen i slutten av uken belyser forventninger du med fordel kan gi slipp på. Det er de nære tingene som betyr noe i denne perioden.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Vær i den kreative sonen

Det er tid for å rette blikket mot dine personlige verdier, kvaliteter og eiendeler. Du ser tydeligere hva dine sterke sider er og har mulighet til å gjøre mer av det du er god på. En venn kan inspirere deg til å gjøre mer ut av det du ønsker å presentere. Fullmånen i slutten av uken belyser verdier og oppgaver du har behov for å gi slipp på. Det kan føre til at du vil selge eiendom, bolig eller andre større verdier. Å avslutte arbeidsforhold eller oppgaver fordi du ønsker å åpne for noe nytt, er aktuelt.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Ikke la stolthet hindre deg

Dette er den beste perioden i året for deg siden Solen befinner seg i ditt tegn. Nå kan du gjøre mer ut av det. Du gløder og har en fantastisk utstråling for tiden. Stoltheten er din største drivkraft, og det kan føre til at du handler på bakgrunn av at du ikke ønsker å ydmyke deg selv. Venner og kontakter betyr mye nå. Å invitere eller å bli invitert til hyggelige samlinger inspirerer deg. Fullmånen i slutten av uken gjør at du ser nære og kjære i et klarere lys. En fase er fullført og en ny begynner.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Lev i nuet

Behovet for åndelige opplevelser øker engasjementet i eventyr som kan åpne porten inn til hjertet. I iveren etter å kjenne på lidenskapelige opplevelser har du ekstra energi som kan benyttes til å oppnå personlige mål. Du legger nå merke til detaljer du vanligvis ikke bryr deg om. Du er vanligvis en perfeksjonist, men nå strekker du deg enda lenger i jakten på perfeksjon. Noen kan inspireres til å gjøre en fysisk utrenskning ved å investere i et sunnere kosthold, mer fysisk aktivitet eller inntak av helsebringende drikker.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Vær åpen for muligheter

Solen belyser området for vennskap, grupper og like­sinnede. Du virker klar for å bevege deg utenfor komfort­sonen, og det åpner for spennende ekspedisjoner og eventyrlige reiser. Geniale ideer kommer på banen via likesinnede, og det gjør at personlige begrensninger med fordel kan fordufte. Fullmånen belyser lidenskapen i deg nå. Behovet for å leke, leve og elske mer forsterkes. Du trenger ikke lenger å konkurrere med deg selv, men frigjøre deg fra din egen rigide, strenge og kritiske dømmekraft. Vær mer leken.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Utnytt dine gode ideer

Solen befinner seg i toppen av horoskopet og belyser resultatene du har skapt. Uranus’ posisjon åpner for positive overraskelser i finansielle sammenheng. Behovet for å skape noe som andre legger merke til, forsterkes. Møtet med kreative personligheter kan bidra til å skape fremgang og vekst i denne perioden. Hellet er med deg i ambisjoner og finansielle saker. Kreativ selvutfoldelse kan lede til en potensiell romanse. Det er mye å glede seg til. Gi slipp på fortiden og vend blikket forover. Det er tid for å skape.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Legg planer for opplevelser

Dine visjoner er ekstra tyde­lige nå. Det øker behovet for å styrke dine kunnskaper. Det kan friste til å reise i både sinn og skinn for å skaffe deg praktiske og fysiske erfaringer. En reise til fjerne strøk tar deg ut av hverdagens dont. Det gjør deg friere og mer åpen for det som skjer i nuet. I jakten på en partner virker du villig til å søke flere steder enn du vanligvis gjør. Du kan virke litt intens på noen som har sterk frihetstrang. Vær tilbakeholden, men allikevel engasjert i din kjæres interesser.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Ha god oversikt

Nå er du villig til å gi det lille ekstra i det du er engasjert i. Fullmånen i slutten av uken viser at du ser hvilke verdier det er tid for å avslutte og legge bak deg. Behovet for å frigjøre deg fra noe for deretter å engasjere deg i noe nytt eller annet er stort. Du er i en forvandlingsprosess, og det øker behovet for fornyelse. Når du blir bevisst hva du ikke trenger av saker og ting, eller av vaner og oppgaver, er det enklere å gjøre noe med det. Ta deg tid til å dykke inn i følelsenes dyp.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Inkluder dine kjære

Med Solen i tegnet overfor ditt er det naturlig å rette blikket mot nære relasjoner. Du ser klarere hva dine forhold betyr for deg og virker villig til å gi ekstra energi og oppmerksomhet til dine nærmeste. Med fullmånen i ditt tegn kan du se tydeligere hva du selv ønsker å gi slipp på av begrensende holdninger, vaner og forventninger. Selv om du søker nytelse, er det ikke tid for å tenke på det nå. Savnet etter oppmerksomhet fra din kjære eller andre er en drivkraft. Men unngå avhengighet og tenk på egne behov.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Konsentrasjon gir styrke

Solens posisjon belyser livsstil, plikter og ansvar. Det øker interessen for å analysere og studere detaljene i alle ting. Det er tid for å sortere og eliminere. Det inkluderer både tidstyver og energityver. Denne perioden åpner for nytelse, kjærlighet og hyggelige stunder med din kjære og med barn og barnebarn. Har du ferie, er tiden inne for å gjøre det beste ut av fritiden du har. Med Saturn i ditt tegn inviteres du til å ta ansvar for deg selv og dine relasjoner. Det du gir oppmerksomhet til, ekspanderer.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Gi slipp

Solen belyser din kreative selvutfoldelse og øker vitaliteten, tiltrekningskraften og energinivået. Din sjarm og utstråling er optimal, og det er en fin tid for å bygge på humor og skape mer livsglede. Lek og moro inspirerer og motiverer deg nå. Gjør mer av det som styrker kjærligheten og livsgleden. En forelskelse er i gjære, om det så er å være forelsket i livet. Fullmånen i slutten av uken belyser målene du har satt deg. Behovet for å fullføre og gi slipp på mål for å kunne skape noe nytt er aktuelt.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: