Horoskop uke 29, 15. – 21. juli 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i stjernene for deg og din kjære? Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop for 29, 15. – 21. juli

Kjære leser!

Dette er en begivenhetsrik uke med store kontraster. Det er siste uken med Solen gjennom Krepsens tegn. Nå er det ferietid og familietid for mange, og det er tid for å jakte på de morsomme opplevelsene. Merkur beveger seg inn i Løvens tegn og Venus inn i Krepsens tegn. Det er to tegnskifter som har innflytelse på kommunikasjon og kjærlighet. Nå blir uttrykket mer temperamentsfullt og lidenskapelig i familiære sammenheng. Unngå å skape konflikter. Medfølelse og ubetinget kjærlighet vinner alltid frem. Solen og Merkurs opposisjon til Pluto kan merkes i møter med noen. Enten det er i form av uenighet eller at noen skifter mening eller retning, vil det kunne oppstå endring i planene dine.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Styrk ditt indre fundament

Noe tyder på at du kan ende med å arbeide hjemmefra i denne perioden. I din iver etter å oppnå resultater øker interes­sen for å klekke ut noen gode ideer og bearbeide dem med det samme. Det kan dreie seg om din yrkeskarriere, beplant­ning i hagen, eller oppussing av privat bolig eller fritidsbo­lig. Behovet for å søke innsikt fra faglig dyktige eksperter forsterkes. Det er tid for å knytte langsiktige og seriøse kontakter som kan styrke ditt nettverk i denne perioden. Sørg for å skape trivsel rundt deg der du er.

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Viktige beslutninger tas

Solens posisjon belyser dine prioriteringer. Det er tid for å organisere og planlegge dine daglige aktiviteter, finansielle investeringer og ferieplaner. Kommunikasjon har også stor betydning for utviklingen videre nå. Tenker du på å skrive avtaler eller kontrakter, vil du se detaljene i et tydeli­gere lys. Forholdet til søsken, naboer og andre du deler informasjon med, kan bli ekstra betydningsfullt i denne perioden. Din finansplanet Merkurs posisjon og din planet Venus’ tegnskifte tyde­liggjør fremtidsmålene.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Dine verdier øker

Solen belyser området for ver­dier og personlige ressurser. Det øker behovet for å vise hvem du er og hva du kan pre­stere. Det er tid for å bruke fle­re sider av deg selv og prestere ditt beste i det du driver med. Dine kreative sider eskalerer og trenger et utløp. Ta deg tid til å prioritere å skape noe eget. Investering i utstyr og tekniske saker som bidrar til at du kan gjennomføre, er naturlig. Det kan bidra til å utvikle dine kvaliteter, evner og talent. By på deg selv og dine sterke sider. Suksess er i gjære.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Utnytt din styrke nå

Solen og Merkur befinner seg i ditt tegn denne uken. Venus ankommer også tegnet man­dag. Det øker livsenergien og energinivået, engasjementet og lidenskapen. Fokuset rundt image, utseende og din per­sonlige stil eskalerer. Behovet for å ta deg bra ut forsterkes betydelig. Din utstråling er upåklagelig, og jobbtilbud kan komme ut av det. De du møter, vil tilpasse seg deg og dine ønsker i denne perioden. Du kan oppnå det du vil. Venus’ ankomst i ditt tegn styrker din utstråling, og hellet er med deg i målsettinger.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Det er en tid for alt

Du er vanligvis styrt av ilden som representer lidenskap, pågangsmot og engasjement. Nå kan du oppleve at du ønsker å lade batteriene, slappe av og nyte mer enn å prestere. Et ordtak sier: «Opp som en løve og ned som en skinnfell.» Det er på tide å nyte late dager og lade batteriene i en tilbake­trukket tilværelse og komme sterkere tilbake. Detaljene i vaner og rutiner har betydning for det du opplever. Sett grenser for deg selv, bevar din integritet og stolthet, og søk perfeksjon i det du gjør.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Vær bevisst tidsforbruket

Tiden er inne for å ta roret og stake ut en ny kurs forover. For å kunne gjøre det er det smart å innhente all informa­sjon og flere opplysninger om det du ønsker å utvikle. For­holdet til likesinnede, venn­skap og sosiale nettverk bidrar til dine avgjørelser i denne omgang. Reduser ditt behov for å analysere og kontrollere alle detaljene. Vær hengiven, åpen og stol på at intuisjonen og magefølelsen viser vei. Det øker muligheten for å lykkes. Fremgang krever også klar målsetting. Delmål må være inkludert.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Vær den du er

Solen belyser toppen av horo­skopet sammen med Merkur og gjør deg oppmerksom på dine prestasjoner. Responsen fra omgivelsene rundt deg bekrefter resultatene du har levert. Saturns posisjon viser at du er disiplinert og målret­tet, utholdende og tålmodig i denne perioden. Det gir de beste resultatene på sikt. Din planet Venus ankommer top­pen av horoskopet mandag og styrker ditt renomme og din posisjon. Det du gjør kan bli lagt merke til av autoriteter. Din utstråling gir gode tilba­kemeldinger og anerkjennelse.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Planlegging gir resultater

Eventyrlige opplevelser kan friste deg til å reise til utlandet eller til å oppleve mer via indre reiser og meditasjon. Inspirasjon kan komme via bøker, kurs eller utdanning. Driver du selv med skribent­virksomhet, eller drømmer om podkast eller blogg, er tiden inne for å notere det du har på hjertet og publisere det overfor ditt publikum. Behovet for å utforske er sterkt, og nysgjer­righeten driver deg lenger enn du vanligvis strekker deg. Gode ideer dukker opp, og en ekspert på sitt felt kan gi smarte innsikter.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Hellet er med deg

Solen belyser området for inntekter, utgifter og forholdet til bank, forsikring og arbeids­giver. Det gjør at du ser tyde­ligere hvilke verdier og opp­gaver du vil investere i. Ta kontakt med den institusjonen eller dem du trenger å utveksle med for å styrke dine verdier. Når Venus ankommer samme område, kan du oppleve å motta verdier på en eller annen måte. Det kan komme via arv, gevinster eller at lykken er med deg i karrieren. Ny jobb er i sikte for dem som ønsker seg det. Nå kan du styrke dine verdier generelt.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Kjærligheten seirer

Med Solen og Merkur i områ­det for parforhold og nære relasjoner er det ekstra fokus rundt dem du omgås. Du har stor påvirkningskraft og kan velge å styrke eller svekke dem du omgås i disse dagene. Husk at det du sender ut, kom­mer tilbake til deg på en eller annen måte. Du vil dermed ha mer igjen for å gi, dele og hjel­pe andre enn å fokusere på egne behov. Single kan møte den rette, og forlovelse eller bryllup er i sikte for dem som søker det. Vær hengiven og dedikert til å hjelpe din kjære, så får du mer i retur.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Analyser og sorter

Det er tid for å rette blikket mot detaljene i hverdagen. Det kan dreie seg om alt fra livsstil, helse, kosthold, fysisk aktivitet og daglige rutiner, til rydding i skuffer og skap og i kjeller eller loft. Det kan også dreie seg om å perfeksjonere arbeidsopp­gaver og metoder i den for­bindelse. Du ser klarer hva som skal til for å forbedre ditt liv generelt nå. Interes­sen for å hjelpe andre, å være en forelder, besteforelder eller rett og slett yte tjeneste til noen svakere enn deg selv, inspirerer.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

La lidenskapen strømme

Ditt kjærlighetsliv blomstrer for tiden. Det er tid for forel­skelse, romantikk, amorøse øyeblikk og mer lidenskap. Single kan møte den rette. Svangerskap og bryllup er aktuelt. Har du barn eller barnebarn, er tiden inne for å fokusere mer på dem. Behovet for å være i en forelskelses rus inspirerer, motiverer og øker kreativiteten og livsgleden. Tillat deg å være mer seksuell; eksperimenter og prøv ut spennende situasjoner sammen med din kjære. La deg inspirere av andres ideer om du ikke har noen selv.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: