Horoskop uke 30, 22. – 28. juli 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 30, 22. – 28. juli

Kjære leser!

Solen beveger seg inn i Løvens tegn fredag og passerer tegnet gjennom de neste fire ukene. Det er nymåne i Løvens tegn i slutten av uken og en ny fase begynner. Det er en fin anledning for å sette i gang med nye prosjekter som kan inspirere og spre latter og glede.
Siden det er ferietid for mange, er det fritidsaktiviteter som kan gi mest glede nå. Med mange planeter i faste tegn er det naturlig å gjøre som man alltid har gjort. Å følge tradisjoner og skape forutsigbarhet gir trygghet, kontroll og mestringsfølelse. Konkurranseinstinktet øker og trigger lidenskapen.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Følg lidenskapen

Solen og nymånen belyser alt som har med kreativitet og lidenskap å gjøre. Du ser klarere hva du brenner for og inspireres av. Single kan møte den rette i denne perioden. Det er tid for flørt og romanser. Siden du er en innovatør, kan du fristes til å eksperimentere seksuelt. Nye, spennende erotiske hjelpemidler kan inspirere til å utforske flere av dine lidenskapelige fantasier. Bryllup, svangerskap og barn er aktuelle tema for noen. Du kan risikere å handle raskere enn du rekker å tenke nå. Unngå å være for impulsiv.

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Uttrykk det du ønsker deg

Solen belyser privatlivet og øker interessen for å tilbringe tid sammen med familien. Du er midtpunktet i familiesamlinger i denne perioden. Det er tid for å invitere til samvær. Nymånen i dette området indikerer en ny begynnelse. Det kan føre til innkjøp av ny bolig eller fritidsbolig. En fase er over og en ny begynner i privatlivet. Om du ønsker å investere i bolig eller eiendom, vil du se tydeligere hva som skal til for å oppnå stemningen du ønsker. Du har ekstra viljestyrke og pågangsmot for tiden.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Legg en klar plan

Tiden er inne for å sosialisere og kommunisere med søsken, familie, naboer og andre nære. Er du på reise, er det også nødvendig å planlegge og organisere slik at du kommer dit du skal når du vil. Det kan oppstå køer og forsinkelser om du ikke er nøyaktig. Om ikke alt går som du vil, kan det komme av at du ikke har lagt en god nok plan eller undersøkt detaljene godt nok på forhånd. Solens posisjon belyser alle detaljene i planlegging, kommunikasjon og formidling. En ny fase begynner i prioriteringer.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Presenter dine kvaliteter

I denne perioden øker fokuset rundt din personlige økonomi og dine finansielle saker,
evner og talent. Nymånen i samme område i slutten av uken øker interessen for å investere i noe nytt. Ny jobb som gjør at du kan bruke flere av dine eminente kvaliteter, kan også friste for noen. Jobbsøkere har hellet med seg. Jupiters posisjon bringer nye jobbmuligheter på banen. Grip mulighetene som kommer til deg i denne perioden. De siste ukene har du selv hatt en betydningsfull energiboost. Solen gjør deg godt. Presenter dine kvaliteter.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Gi slipp på hemningene

Solen har akkurat ankommet ditt tegn og gir deg ekstra energi, pågangsmot og viljestyrke nå. Selvtilliten øker, og din sjarm og tiltrekningskraft gjør at du har positiv innflytelse på noen rundt deg. Det du brenner for, eskalerer i denne perioden. Geniale ideer kommer til deg, og ditt sinn er kjappere enn ellers. Ordene kommer som perler på snor, og du får sagt det du ønsker. Nymånen i ditt tegn åpner for en ny fase hva angår image, utseende, kropp og livsstil. Frigjør deg fra egne begrensninger og lev sunnere.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Mer nytelse er stikkord nå

I denne perioden øker behovet for å trekke seg litt tilbake og tilbringe mer tid i naturen og i fredelige omgivelser. Å være litt alene uten forstyrrelser bidrar til å lade batteriene. Nymånen retter lyset mot ubevisste lengsler og følelser du ikke har satt ord på. Nå kan du bli mer oppmerksom på dine kreative sider og lytte mer til ditt indre. Meditasjon og mindfulness kan styrke kontakten med magefølelsen i denne perioden. Ta deg tid til ferie og bare være til uten å prestere eller å gjøre noe som helst.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

En ny fase begynner

Ambisjoner og prestasjoner har vært et viktig tema en stund. Nå rettes lyset mot
fremtidsplanene. Ideer om hva du kan skape er aktuelt. Det er tid for å stake ut en ny kurs og sette seg nye mål. Din rolle i en organisasjon, i en gruppe og med likesinnede har innflytelse på veien videre. Hellet er med deg. Hvordan du kommuniserer og sosialiserer, har betydning for resultatene. Vennskap betyr ekstra mye og vice versa. Det er endringer i gjære i finansielle saker og i verdier du deler med noen.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Vend blikket forover

Solen belyser toppen av horoskopet og øker oppmerksomheten rundt ambisjonene. Nymånen i slutten av uken åpner for en ny begynnelse. I dagene før torsdag er det naturlig å se nærmere på hva du ønsker å gi slipp på, før du ønsker å skape resultater i nye prosjekt. Det er tid for å innse hvem du ønsker å frigjøre deg fra og hvem som gir deg de gode ideene som øker muligheten til å oppnå målene du setter deg. Forholdet til foreldre og barn kan ta en ny vending. Din rolle har stor betydning. En ny fase begynner.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Den gode følelsen kommer

Frihetstrangen øker betydelig i denne perioden. Du fristes til å reise av sted og være fri til å gjøre som du selv vil. Du trenger luft under vingene og trives med å være eventyreren som er på oppdagelsesferd. Det beste du kan gjøre for deg selv, er å reise et sted du ikke har vært tidligere, eller et sted det er lenge siden du har vært. Venus’ gode aspekt til din planet Jupiter øker kjærlighetskraften og forsterker lidenskapen mellom deg og din partner. Felles verdisystem styrker samholdet mellom dere.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Vær åpen for mulighetene

Solens posisjon belyser verdier du deler med noen. Det inkluderer forholdet til arbeidsgiver, bank og forsikring så vel som samboer og leieforhold. Nymånen åpner for noe nytt i den forbindelse. Investering i bolig, eiendom eller aksjer kan friste. Noen kan oppleve å få gaver i form av flere oppdrag, gevinster, arv, eller bedre betingelser i bank og forsikring. Du har hellet med deg i finansielle relasjoner. Ny jobb er aktuelt for dem som søker det. Å tenke på egne behov er naturlig. Ivareta også andres behov.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Ta initiativ til det du ønsker

Solens posisjon belyser nære forhold i denne perioden. Det indikerer at du ser din kjære med nye øyne og i et klarere lys. Det er tid for å være hengiven, sjenerøs og oppmerksom i forhold. Din hjerne er skjerpet og du kommer langt med dine kjappe og skarpe replikker nå. Single kan møte den rette i denne perioden. Kommunikasjon, planlegging og prioritering har innflytelse på forhold du er involvert i for tiden. Nymånen i slutten av uken åpner for en ny fase i parforhold. Vær inkluderende og innovativ.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Skjerp dine sanser

De siste ukene har du hatt mulighet til å styrke dine romantiske forhold, eksperi mentere seksuelt og flørte generelt. Nå er tiden inne til å se nærmere på de praktiske
sidene og de daglige rutinene. Å sette i gang nye vaner som er mer effektive og inspirerende er tema. Å skape orden i huslige plikter, rutiner og ansvarsoppgaver er noe som engasjerer. Helse og livsstil er også viktig å fokusere på. Å leve sunt og
miljøvennlig er nødvendig om du ønsker å gjøre et godt inntrykk. La det ikke flyte, men vit hva du vil.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: