Horoskop uke 30 28. juli – 3. august 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop for denne uken og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om de kommende dagene?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

HOROSKOP for hele året 2023 finner du her.

Horoskop uke 30 28. juli – 3. august 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen og Venus befinner seg i Løvens tegn. Løven er et fast ildtegn som regnes for å være lidenskapelig, kjærlig, beskyttende, stolt og bestemt. Løven forbindes med kjærlighet, nytelse og å elske noe eller noen med hele sitt hjerte. Dette er en fin tid for å kjenne på hva man begjærer. Venus beveger seg bakover og minner om å studere kjærligheten i livet. Å tenke på og uttrykke hva man trenger mer eller mindre av når det gjelder kjærlighet kan åpne for å gjøre noe med det. Tiden er inne for å ta en samtale med seg selv eller med sin kjære om hva som trengs for å føle seg elsket og for å elske mer. Egenpleie og kjærlighet til deg selv er like viktig som kjærligheten du gir. Det er fullmåne i Fiskenes tegn 31. juli. Det forsterker emosjonene. Observer følelsene og unngå viktige avgjørelser midt i følelsesflommen.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Vær lidenskapelig

Du er lidenskapelig og søker kjærlighet, romantikk og ønsker å føle deg elsket. Du kan være svært så romantisk denne uken. Behovet for å elske mer forsterkes. Men siden din kjærlighetsplanet Venus beveger seg bakover, kan du ha en følelse av ikke å motta den kjærligheten du fortjener eller drømmer om. Noen kan møte en eks i perioden Venus beveger seg bakover fra 23. juli til 4. september, og kan fristes til å nøste opp i trådene og knytte tettere bånd til din kjære. Single kan innlede et nytt forhold nå.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Stak ut en ny kurs forover

Solen befinner seg i området for privatliv og familie. Det øker fokus rundt forholdet til foreldre og familiemedlemmer. Boligsituasjonen er også et tema for mange tyrer. Din planet Venus beveger seg på vei bakover i samme området, og det indikerer at reparasjoner, justeringer og forbedringer kan være nødvendig. Familiemedlemmer kan ha behov for ekstra oppmerksomhet fra deg. Fullmånen 31. juli belyser dine fremtidsplaner og indikerer at en fase er fullført. Det kan føre til at du ønsker å endre dine planer.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Vurder dine prioriteringer

Nå belyses området for prioriteringer, kommunikasjon og formidling. Uken starter med din planet Merkurs møte med Venus. Det gjør at du ser din kjære i et klarere lys. Nye innsikter kan dukke opp i kjærlighetsanliggender som kan føre til misforståelser eller uenigheter. Det kan dreie seg om organisering av tiden eller hvordan man kommuniserer. Å være tilpasningsdyktig betyr ikke at man må være enig. Nå gjelder det å argumentere for egne ønsker og behov og lytte til kroppens signaler. Hva trenger du for din egen del?

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Tid er en viktig verdi

Solens posisjon retter lyset mot personlige verdier, økonomi, evner og talent. Venus på vei bakover i dette området kan føre til at du revurderer investeringer, eller vurderer å selge noe av det du eier, for å frigjøre verdier og økonomi til andre ting. Fullmånen 31. juli åpenbarer forventninger som kan vise seg ikke å bli noe av. Det er tid for å innse realitetene og sette en strek over drømmer og fantasier. Skaff deg oversikt over økonomiens tilstand med alle inntekter og utgifter, så vil valgene bli tydeligere

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Unngå å ta for mye hensyn

Solen og Venus befinner seg i ditt tegn denne uken. Det indikerer at du liker å bli lagt merke til. Møtet mellom Merkur og Venus i begynnelsen av uken antyder at du kan ha lett for å diskutere med deg selv rundt hvilke verdier du ønsker å engasjere deg i. Med Venus på vei bakover kan du ombestemme deg i avgjørelser som er tatt. Nye muligheter for vekst og utvikling ser ut til å dukke opp i karrieresammenheng, og det kan føre til omprioriteringer og nye valg. Behovet for å bruke flere sider av deg selv forsterkes.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Vær årvåken!

Fullmånen mandag den 2. denne måneden kalles blåmåne. Det gjør at du ser deg selv og nære relasjoner i et klarere lys. Din planet Merkurs ankomst i ditt tegn i begynnelsen av uken – og møtet med Venus – belyser egenverdi og selvfølelse. Det gir mulighet til å bli ekstra engasjert i personlige kvaliteter, evner og talent. Aha-opplevelser gir innsikter som påvirker dine avgjørelser. Føler du deg avvist, er det ikke nødvendigvis noen som avviser. Du kan ubevisst virke avvisende selv. Nye åpenbaringer åpner dører i og rundt deg.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Stak ut en ny kurs

Din rolle i en gruppe eller organisasjon er ekstra betydningsfull nå. Merkurs møte med din planet Venus som er på vei bakover, øker behovet for å reflektere rundt din rolle og påvirkningskraft i en gruppe. Ny kunnskap kan komme til deg og lede deg inn i en ny retning i denne perioden. Du inspireres til å innlede kreative samarbeid som kan bidra til å øke inntekten. Behovet for å skape noe sammen med noen forsterkes og leder deg inn i nye prosjekt. Fullmånen belyser plikter og ansvar. Du ser tydeligere hva du vil dyrke.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Lytt til intuisjonen

Solen belyser toppen av horoskopet og øker engasjementet i ambisjoner og karriere. Du ser tydeligere resultatene du har skapt, og kan ende med å innse at du ønsker å gjøre justeringer eller forbedringer. Noen kan også ombestemme seg og søker å trekke seg ut av et engasjement til fordel for å gjøre noe annet. Interessen for å skape gode resultater er ekstra sterk for tiden. Men det kan vise seg å komme hindringer i veien for det du ønsker å oppnå. Fullmånen mandag og Venus’ posisjon minner om å gi slipp på fortiden.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Det er en tid for alt

Behovet for forandring forsterkes i denne perioden. Nå kan du fristes til å trekke deg ut av daglige plikter og ansvar og gjøre noe du vanligvis ikke gjør. Lysten til å tilbringe mer tid med fritidsaktiviteter og i naturen øker. Driver du med noe som krever at du står på scenen, krever det mer av deg enn ellers. Nå er det naturlig å reflektere mer rundt hva som gir mening i livet. Noe som tidligere ble oppfattet som meningsfylt, trenger ikke lenger å være det. Lag en oversikt over alternativene du vurderer.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Ha tydelig kommunikasjon

Nå er det naturlig å rette blikket mot inntekter, investeringer og det du har satt penger og interesser i. Selv om det er ferietid, er det naturlig å se nærmere på hva som gir og har verdi. Du kan få følelsen av at du har for lav inntekt eller at utgiftene er for store. Det er naturlig å vurdere å selge noe for å frigjøre midler til noe annet, eller for å redusere kostnader. Fullmånen mandag belyser dine prioriteringer og åpenbarer det du trenger å planlegge og organisere for å bli mer effektiv.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Vær objektiv

Nære relasjoner er tema i denne perioden. Din kjærlighetsplanet Solens møte med Venus som beveger seg bakover i området for parforhold, indikerer at det kan oppstå knuter på tråden eller verdispørsmål som ikke er i balanse. Hvis det er utfordrende å komme til et kompromiss, er dette en krevende periode. Det gjelder å ta seg tid til de gode samtalene uten å havne i samme spor som man alltid gjør. Å søke en megler eller coach kan være et alternativ for å finne gode løsninger. Du vet hva du vil oppnå.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Vær nøyaktig og grundig

Fullmånen i ditt tegn mandag belyser forholdet til deg selv, til livsstil, uvaner og holdninger. En fase er fullført, og det er naturlig å gi slipp på noe, spesielt når det gjelder livsstil og rutiner. Økt fokus rundt detaljer, plikter og ansvar er tema som påvirker dine forhold. Nå kan du bruke ekstra tid på å fordele oppgaver og forklare hvordan du ønsker å løse hverdagens kjas og mas. Det er naturlig å rette fokus mot din partners behov. Analysering, evaluering, detaljer og kommunikasjon krever tålmodighet.

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: