Horoskop uke 32, 5. – 11. august 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i stjernene for deg og din kjære? Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 32, 5. – 11. august

Kjære leser!

Solen befinner seg i Løvens tegn, og det er mange planeter i jordtegn og i faste tegn i denne perioden. Det styrker lidenskapen, optimismen og interessen for å organisere og ordne opp i praktiske ting. For dem som allerede vet hva de skal gjøre fremover, er dette en oppløftende periode. For deg som er usikker, gjelder det å sette grenser og eliminere det du ikke vil gjøre og det som hindrer din fremgang, før du retter blikket mot mulighetene som gjenstår. Sjekk realiteten i dine planer, vær realistisk og innse hva som ikke vil fungere eller la seg gjennomføre. Finn balansen mellom drøm og virkelighet.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

La kjærligheten blomstre

Solens posisjon forsterker din karisma og øker interessen for flørting, lek og moro. Potensi­elle beilere kommer din vei og single kan møte den rette. Lever du i eksisterende for­hold, øker lidenskapen og lys­ten til å være mer intim og nær. Viriliteten og vitaliteten forsterkes, og det kan føre til økt sexdrift og utprøving av nye og spennende metoder. En forelskelse er naturlig, og svangerskap kan komme ut av det. Forlovelse og bryllup er aktuelt for eksisterende par. Å styrke verdiene og inntektene motiverer.

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Ta vare på deg og dine

Familien og privatlivet enga­sjerer mest for tiden. Investe­ring i bolig og eiendom er tema for noen, mens oppus­sing og detaljer i interiør er tema for andre. Familiemed­lemmer har også innflytelse på det du engasjerer deg i, og du kan ha behov for å vie mer tid og oppmerksomhet til dem. Du er ivrig på å få tingene unna og ønsker fremgang nå. Din planet Venus’ møte med Pluto gir plutselige innsikter som kan få deg til å ompriori­tere. Dine rebelske sider tren­ger seg på og gjør at du er vil­lig til å tenke utenfor boksen.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Lytt til magefølelsen

Solen belyser området for kommunikasjon, formidling og prioritering. Tankene klar­ner og blikket skjerpes. Ferie­tiden er over, og det er tid for å komme tilbake og organisere hverdagens timeplaner og sosiale relasjoner. Forholdet til autoriteter, foreldre og genera­sjoner eldre enn deg er ekstra betydningsfull nå. Behovet for å ivareta egne interesser og rydde i saker som trenger å ordnes opp i på det familiære plan, er et aktuelt tema. Lysten til å frigjøre tid til å være alene og bare være deg selv, forsterkes.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Frigjør deg fra hemninger

Solens posisjon belyser dine verdier og finanser i denne perioden. Spørsmålet rundt hvilke verdier som betyr aller mest for deg, trenger seg på i denne perioden. Det kan opp­stå usikkerhet rundt hvem du vil prioritere og tilbringe tid sammen med når det kommer til vennskap, grupper og like­sinnede. Det kan koste deg mer enn det smaker å være stolt, sta eller egen i denne perioden. Du kan vinne frem via kontakten med likesinnede og betydningsfulle personlig­heter som kan bidra til å styr­ke din posisjon.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Viktige avgjørelser må tas

Med Solen gjennom ditt tegn er det naturlig å rette blikket mot kropp, helse, image og utseende. Det er naturlig å ten­ke på hvordan du fremstår overfor andre. Interessen for å se bra ut kan føre til at du vur­derer å investere i nye antrekk, frisyre og makeup. Med Mars i toppen av horoskopet sammen med Uranus øker behovet for å frigjøre seg fra livsmål du ikke lenger ønsker å strekke deg mot. Noe påvir­ker deg til å justere kursen forover og gi slipp på noe du har holdt fast på. Løs opp kon­trollbehovet.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Turer ute frigjør sinnet

Solen befinner seg i området for drømmer og ditt indre liv. Tar du deg tid til å sette ord på drømmer du ønsker å realise­re, kan du oppnå mer av det. Drømmer du mer om natten, eller ser «syner» og fanger åndelige opplevelser med side­blikket, er dette tiden for å sette ord på alle disse tingene. Å drive med åndelig utvikling betyr ekstra mye for deg nå. Frigjør deg fra plikter, ansvar og detaljer i dine daglige gjø­remål. Det øker muligheten for å tenke større og strekke seg lenger. Vend blikket for­over.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Vis dine kunstneriske sider

Solens posisjon belyser din rolle i sosiale nettverk og overfor likesinnede. Du får mulighet til å by på deg selv og til å vise hva du kan tilby av evner, talent og egen­skaper. Du krever mye av deg selv for tiden og virker disi­plinert, målrettet, seriøs og utholdende. Det er tid for å frigjøre seg fra frykten, tørre mer og gjøre noe du vanligvis ikke gjør. Hellet er med deg og du kan gjøre deg bemerket på en positiv måte. Din imø­tekommende sjarm og utstrå­ling har en behagelig virk­ning på andre.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Vend blikket forover

Solen belyser toppen av horo­skopet. Resultatene av dine aktiviteter og bragder blir tydeligere, og det du gjør, blir lagt merke til. Det kan oppstå uenigheter med kolleger eller andre du regelmessig har kon­takt med. Mars’ og Uranus’ posisjon øker engasjementet i detaljer i relasjoner. Single kan møte den rette, og en forel­skelse er i gjære. Du kan lett idealisere noe nå. Uenighet kan dukke opp i forholdet til søsken, kolleger eller noen høyere enn deg i rang. Det er tid for å ta ansvar for deg selv og sette grenser.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Helsen bestemmer

Livsstil og helse er tema i denne perioden. Du har fugle­perspektiv og kan se det store bildet samtidig som du ser detaljene i et klarere lys. Du virker mer effektiv enn ellers, og kan ha lett for å grave deg ned i de små tingene for å se klart hva du kan kvitte deg med. Å eliminere det du ikke lenger bruker eller trenger, er nødvendig. En reise kan friste. Å komme ut av den daglige dont og de kjedelige, rutine­pregede gjøremålene er aktu­elt. Gi slipp på hindringene slik at du føler deg lettere både til sinns og fysisk.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Ta sjanser du vet er trygge

Solen befinner seg i området for verdier og ressurser du deler med noen. Det kan dreie seg om arbeidsgiver, leiefor­hold, bank, forsikring eller investeringer. Du ser tydeli­gere hva du kan perfeksjonere og forbedre for å kunne til­trekke deg flere verdier og eventuelt øke verdiene. Det er tid for å tilpasse seg ønsker og behov hos dem du samarbei­der med eller er verdimessig involvert i. Å dele bolig eller økonomi med noen er et alter­nativ nå. Å investere i felles verdier og se på felles utgifter er aktuelt.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Noen stoler på deg

Med Solen i området for nære relasjoner er det naturlig å ret­te blikket mot parforhold i denne perioden. Å hengi deg til din kjæres ønsker og behov – og strekke deg mot det du ønsker å gjennomføre – er aktuelt. Du kan by på mye verdifullt for din partner bare ved å være til. Å si noen hyg­gelige ord kan vise seg å være gull verd. Å gi en gave, eller å tilbringe tid sammen, har også stor verdi. Single kan bli truf­fet av Amors piler, og bryllup er aktuelt. Du vet hva du står for og virker klarsynt, auten­tisk, sterk og klok.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Vær konkret

Solen belyser detaljer du van­ligvis ikke legger merke til eller ignorerer. Nå kan du se tydeligere hva du trenger å kvitte deg med for å oppnå videre vekst. Det er naturlig å se klarere hva som holder deg tilbake og virker tyngende. Behovet for å formidle eller dele informasjon og kunnskap forsterkes. Det blir en driv­kraft i prioriteringene. Ønsker du å selge, eller bevise noe, er tiden inne for å gjøre noe med det. Legg til rette for de praktiske tingene som må til for å gjennomføre både orga­nisering eller publisering.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: