Horoskop uke 34, 19. – 25. august 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop for uke 34, 19. – 25. august

Kjære leser!

Lørdag ankommer Mars Tvillingenes tegn, og den befinner seg i tegnet resten av året og helt frem til 25. mars neste år. Det indikerer at de som har Tvillingenes tegn sterkt fremtredende i sitt horoskop, vil få glede av denne kraftfulle Mars-energien. Krigeren x 2 (tvilling) er ekstra kraftfull og får dobbel virkning. Det blir enklere å mestre mange baller i lufta samtidig. Solen beveger seg fra Løvens til Jomfruens tegn tirsdag. Det flytter fokuset fra ferie og livsglede til plikter og ansvar. Det er tid for å høste fruktene av det som har skjedd de siste ukene, og det du har brukt tid og energi på i vår og sommer.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Vent litt før du handler

Nå er det naturlig å rette blikket mot undervisning, formidling og kommunikasjon. Det kan oppstå usikkerhet rundt hvordan du ønsker å uttrykke det du har på hjertet. Å perfeksjonere din kommunikasjonsmåte kan vise seg nødvendig. Solens tegnskifte  tirsdag bekrefter behovet for å legge merke til detaljene både i arbeidsmetoder, oppgave og livsstil. Det er naturlig å søke kunnskap og informasjon om det du ønsker å forbedre eller justere. Å avslutte prosjekter for å kunne åpne for nye er aktuelt.

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Suksess er i gjære

Fokuset rundt privatliv, bolig og familie de siste ukene avtar og tiden er inne for å rette blikket mot selvutfoldelse, livsglede og kreativitet. Mars’ tegnskifte retter energien mot inntekter, investeringer og personlige ressurser. Behovet for å styrke dine verdier,
kvaliteter, evner og talent øker. Det er naturlig å bruke kreftene på alt som kan økte inntektene nå. Fra tirsdag rettes søkelyset mot lidenskap og begjær. Vitaliteten, livskraften og energinivået øker – og det styrker selvtilliten, effektiviteten og fremdriften.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Stak ut en ny kurs

Mars ankommer ditt tegn lørdag og blir der til mars 2023. Det er uvanlig lenge og gir deg ekstra kraft, pågangsmot og viljestyrke. Solens posisjon viser at forholdet til søsken, foreldre og generasjoner eldre enn deg betyr ekstra mye nå. Det er naturlig å engasjere seg mer i familiemedlemmer, og minner fra fortiden kan dukke opp og styrke det gode for­holdet mellom dere. Din indre kraft styrkes og gjør deg tydeligere. Organisasjoner, grupper og likesinnede bidrar til å utvide ditt nettverk og å styrke din posisjon.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Ta ett steg om gangen

Frem til tirsdag belyser Solen området for økonomi og personlige verdier. Det har pågått noen uker, og det er naturlig å se tydeligere hvilke verdier som betyr aller mest for deg. Fra tirsdag er det tid for å prioritere tiden i alle gjøre­målene du engasjerer deg i. Ferien er over og det er på tide å sette i gang med de praktiske tingene som får hjulene til å gå rundt. Det krever planlegging, tilrettelegging og god dialog med dem du skal møte. God kommunikasjon, formidling og gjensidig respekt løser flokene.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Ha oversikt over verdiene

I tiden frem til tirsdag befinner Solen seg i ditt tegn, og de siste ukene har Solen gitt deg mye ekstra energi, livskraft og pågangsmot.
Selvtilliten styrkes og du blir lagt merke til. Nå kan du gjøre deg bemerket, vise hvem du er og hva du har å by på. Grip muligheten til å imponere noen på din vei. Solens tegnskifte tirsdag retter energien mot evner, talent og din personlige økonomi. Det øker interessen for å styrke dine eminente kvaliteter. Ny jobb er i sikte, og jobbsøkere har hellet med seg.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Inspirasjon krever åpenhet

De siste ukene ser ut til å fremme mange tanker, refleksjoner og funderinger. Mars’ ankomst i toppen av horoskopet lørdag øker viljestyrken og engasjementet i ambisjoner og livsmål. Det gjør at krigeren i deg våkner. Mange ideer kan dukke opp, og om ikke alle følger deg, gjelder det å kommunisere tydeligere. Solen ankommer ditt tegn tirsdag og øker livskraften, vitaliteten og handlekraften. Du blir synligere overfor deg selv og andre og kan gjøre deg bemerket. Vær konkret og tydelig, disiplinert og målrettet.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Ha et åpent sinn

I tiden frem til tirsdag belyser Solen området for grupper, organisasjoner og ditt engasjement i samfunnet. Mars, din planet for relasjoner, beveger seg inn i området for kunnskap og visjoner og utvider perspektivet i ditt sosiale nettverk den kommende tiden.
Du virker disiplinert, målrettet og dedikert for tiden. Samtidig er dette en tid for å trekke seg litt tilbake for å meditere og lytte til magefølelsen. Det er tid for å frigjøre seg fra noe for å bevege seg mot noe annet, og å være interessert i å lære noe nytt.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Vend blikket fremover

Mars’ posisjon øker engasjementet i nære relasjoner. Det indikerer at du er ekstra engasjert i samarbeid og i å møte betydningsfulle personlig­heter. Tiden er inne for å fordype seg i relasjoner som innebærer forpliktelse og dedikasjon. Forlovelse og bryllup er aktuelt, men det kan også bety jobbskifte eller at du er klar for å justere arbeidsoppgavene og ønsker å ta på deg mer ansvar. Solens tegnskifte belyser veien videre. Det er tid for å stake ut en ny kurs og sette seg nye mål. Å løfte andre gir ekstra mye nå.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Synliggjør det du vil vise

Nå har du hatt tid til å innhente kunnskapen, innsiktene og å gjøre de nødvendige forandringene og forbedringene som må til for å oppnå dine mål. Mars’ tegnskifte lørdag øker engasjementet i nære relasjoner og i samarbeidsforhold. Solens tegnskifte tirsdag retter lyset mot toppen av horoskopet og øker interessen for hva du kan utrette og prestere. Det er på tide å gjøre tiltak for å styrke resultatene og din posisjon. Nå kan du gjøre deg bemerket overfor sjefen, autoriteter, kolleger og samarbeidspartnere.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Alt kan forbedres

Solens posisjon retter lyset mot inntekter og forholdet til arbeidsgiver. Det øker engasjementet i hva du deler i forhold til hva du mottar i retur. Mars’ tegnskifte øker oppmerksomheten mot detaljer og perfeksjon. Merkurs gode aspekt til din planet Saturn øker behovet for å skaffe seg oversikt. Når du har oversikten, ser du også hvilke detaljer som er viktig. Du fristes til å utvide perspektivet og tenke i nye baner. Behovet for forbedring og fornyelse er stort. Sørg for å ta parforhold og verdier til et høyere nivå.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Blikket klarner

Mars’ ankomst i området for romantikk og kjærlighet øker lysten til å jakte på en partner og inspirerer til å ta initiativ overfor din kjære. Lidenskapen og begjæret øker. Disse energiene henger sammen. Når man søker det ene, dukker det andre opp samtidig. Gode ideer til hvordan du kan tiltrekke deg og øke lidenskapen, inntektene og verdiene bringes på banen. Single kan møte den rette, og lysten til å eksperimentere og gjøre mer spennende øvelser seksuelt forsterkes. Drivkraften til å oppnå det du setter deg fore, øker.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Detaljene styrer skuta nå

Har du hatt fokus på plikter, ansvar, arbeid og mange gjøremål, er tiden inne for å rette blikket mot kjærligheten og familien. Investeringer i hjemmet og i eiendom er aktuelt, og ny bolig er i sikte for noen. Oppussingsprosjekter er tema for andre. Fra tirsdag rettes blikket mot parforhold, romantikk og kjærlighet. Å finne balansen mellom egne interesser og partnerens ønsker er et tema i denne omgang. Det er tid for å være tilpasningsdyktig og tilpasse seg din kjæres behov. Vær en god lytter og medspiller.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: