Horoskop uke 35 1.–9.9. 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop for denne uken og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om de kommende dagene?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

HOROSKOP for hele året 2023 finner du her.

Horoskop uke 35 1.–9.9. 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Denne uken befinner Solen seg i Jomfruens tegn, og det er en fin tid for å høste av markens grøde. Det som har vokst i løpet av sommeren bærer frukter, og tiden er inne for å analysere og sortere. Merkur bakover frem til 15. september indikerer en tid for å senke tempoet, reflektere og revurdere avgjørelser. Venus vender forover fra mandag 4. september etter ca. seks uker på vei bakover. Det indikerer at åndelige og materielle verdier er et tema å forholde seg til. Fra tirsdag kan noe ta en ny vending og forløses. Dette er en tid for å fokusere på detaljer og perfeksjon, samt dedikere seg til kvalitet og nøyaktighet fremfor hastighet og store kvanta.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Innsikter åpenbares

Solen og Merkurs møte indikerer at du med fordel kan stoppe opp et øyeblikk og tenke over dine planer og prioriteringer. Nye opplysninger kan komme inn i bildet og åpenbare innsikter som påvirker veien videre i plikter, ansvar, jobb, vaner og rutiner. Du kan ende med å ombestemme deg i finansielle saker så vel som i kjærlighetsanliggender. Har det vært utfordringer i romantikkens arena de siste ukene, kan du snart se en forløsning. Rett blikket mot detaljene, og sørg for engasjement i karrieren og kjærligheten.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Lek og moro inspirerer

Solen belyser romantikken og lidenskapen. Behovet for intimitet og nærhet øker. Har du barn, kan de også involveres i samtalene nå. Er det uenighet rundt barneoppdragelse eller svangerskap, er det forståelig. Svangerskap er tema for de fruktbare. Din planet Venus vender forover etter ca. seks uker på vei bakover i området for privatlivet, og det indikerer at kaos fordufter i familien. Uenigheter og undertrykte emosjoner trenger å komme på bordet for å avklares før brikkene faller på plass.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Du får det du ber om

Din planet Merkur på vei bakover tyder på at du har mye å tenke på for tiden. Det er naturlig å reflektere mer enn ellers rundt familie og privatliv. Forholdet til foreldre kan kreve oppmerksomhet og føre til at du har mange baller i luften. Det kan være utfordrende å strekke til. Dine kreative og åndelige sider eskalerer og kontakten med intuisjonen forsterkes. Din kjærlighetsplanet Venus vender forover etter seks uker på vei bakover, og det indikerer at du kan oppnå mer av det du lengter etter. En eks kan komme på banen.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Ta ikke alt for gitt

Ditt sosiale nettverk eskalerer, og det er mye å tenke på for tiden. Nå gjelder det i all travelheten å velge dine ord med omhu. Unngå misforståelser eller forhastede avgjørelser. Det kan du angre i etterkant. Lytt til intuisjonen og vær føre var. Hellet er med deg om du griper tak i situasjonen. Kontakt med betydningsfulle personligheter, venner, grupper, organisasjoner eller likesinnede gir nyttig informasjon som kan bidra til å stake ut en ny kurs. Det er tid for å lære noe nytt. Sjekk informasjonen du mottar.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Vit hva du vil dyrke

Solen og Merkur retter energien mot personlige verdier, økonomi og finanser. Du ser din økonomiske situasjon i et klarere lys, og uforutsette utgifter eller kostnader kan dukke opp. Det er tid for å reparere, fikse og forbedre verdier du har. Det er også naturlig å reflektere rundt dine evner, talent, kvaliteter og hva du ønsker å utvikle. Å bruke flere sider av deg selv er en drivkraft. Muligheter for vekst og utvikling kommer din vei. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Å skape gode resultater er lønnsomt.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Elsk betingelsesløst

Solen beveger seg gjennom ditt tegn, og din planet Merkur beveger seg bakover i samme område. Det indikerer at du reflekterer mer rundt din livsstil, dine holdninger, vaner, rutiner og hvordan du fremstår. Nå er det naturlig å senke tempoet og revurdere veien videre. Justeringer som påvirker image, utseende og stil er aktuelt. Du ser deg selv i et klarere lys og er villig til å gjøre det som skal til for å søke perfeksjon på alle måter. Dine kritiske tanker trenger kanskje en renselse. Unngå å dømme.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Stol på deg selv

Behovet for å skape noe øker betydelig. Du trenger mye alenetid for å komme i kontakt med ditt indre. Det øker interessen for å lytte til magefølelsen og kreere noe. Dette er en fin tid for utrenskning av avfallsstoffer og skille seg av med overflødigheter. Du er i en forvandlingsfase, og det er tid for å gi slipp på det du ikke lenger trenger. Blikket klarner. Dine kreative talent åpner for at ny jobb og økte inntekter er i sikte for dem som søker det. Hellet er med deg i finansielle saker, spill og investeringer.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Stak ut en ny kurs

En gruppe, organisasjon og likesinnede har stor innflytelse på deg denne uken. Møter med nære kontakter har positiv påvirkning. Merkurs møte med Solen indikerer at nye innsikter og kunnskaper inspirerer til å se flere muligheter. Samtidig kan dens ferd på vei bakover føre til at du ombestemmer deg i avgjørelser som involverer noen som påvirker dine fremtidsplaner. Jupiters posisjon indikerer berikende møter med nye kontakter. Sett deg nye mål, og definer hvem du ønsker å involvere.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

God planlegging er tingen

Livsmål, ambisjoner og karriere er tema for mange skytter nå. Du fristes til å trekke deg ut av oppgaver eller ansvar som ikke går den veien du ønsker. Forsinkelser eller misforståelser kan oppstå og gjør at du ikke får resultatene du forventer. Men det gjelder å være tålmodig og sjekke alle detaljene grundig. Nøyaktighet, perfeksjon, god kommunikasjon og formidling er nødvendig. Flere oppgaver kommer din vei, og det er lurt å skille mellom det som beriker og det som tar energi. Unngå tidstyver.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Vent før du haster videre

En gruppe, organisasjon og likesinnede har stor innflytelse på deg denne uken. Møter med nære kontakter har positiv påvirkning. Merkurs møte med Solen indikerer at nye innsikter og kunnskaper inspirerer til å se flere muligheter. Samtidig kan dens ferd på vei bakover føre til at du ombestemmer deg i avgjørelser som involverer noen som påvirker dine fremtidsplaner. Jupiters posisjon indikerer berikende møter med nye kontakter. Stak ut en ny kurs og sett deg nye mål. Definer hvem du ønsker å involvere.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Tillit åpner dører

Verdier som involverer hjemmet, røtter og bakgrunn, er tema i denne omgang. Driver du med salg av bolig eller eiendom, og ikke oppnår det du ønsker, er det naturlig å tilpasse seg markedet. Er du på jakt etter ny bolig, er det naturlig å søke det som faller i smak. Er du usikker, vil klarhet komme innen kort tid. Mot slutten av uken kan noe løsne og brikker falle på plass. Venus’ vending forover fra 4. september indikerer at knuter på tråden kan forløses og harmoni opprettes. Tingene klarner spesielt i parforhold.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Velg ordene med omhu

Nære relasjoner trenger ekstra oppmerksomhet i denne perioden. Single kan møte den rette eller en ekspartner, mens eksisterende forhold kan ha behov for en oppklaring eller forsoning. Klare planer og god kommunikasjon har avgjørende betydning for forståelsen mellom deg og din kjære. Mange aktiviteter pågår og flere møter kan skape stress. Å inngå avtaler og kontrakter eller å drive med diplomatisk megling er aktuelt. Unngå for mange baller i luften samtidig, da kan det balle på seg. Nå er det tid for å nøste i trådene.

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: