Horoskop uke 35, 26. august – 1. september 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop for uke 35: 26. august – 1. september

Kjære leser!

Solen befinner seg i Jomfruens tegn, og det er nymåne i samme tegn lørdag. En fase er over og en ny begynner. Jomfruens tegn er forbundet med naturen. Tegnet har talent for å legge merke til detaljene og søker perfeksjon. Det er tid for å skille klinten fra hveten og høste det man har sådd. Ønsker du å sette i gang med nye prosjekter, er tiden inne for å gjøre det ved nymåne. Lag en detaljert plan før du setter i gang. Merkurs inngang i Vektens tegn i begynnelsen av uken øker engasjementet i kreativitet og sosiale engasjement. Inkluder andre i dine planer.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Tankene skjerpes

Nymånen lørdag åpner for nye oppgaver, plikter og ansvar. En fase er over og en ny begynner i oppgaver du har. Det er naturlig å rette blikket mot livsstil og daglige rutiner. Din planet Mars’ gode møte med Jupiter i ditt tegn øker intensiteten i kommunikasjon, opplæring, utvikling og vekst. Driver du med undervisning, er dette en strålende periode. De gode ideene kommer lett til deg, og kommunikasjonen med samarbeidspartnere og andre nære går fint. Vær fleksibel og mottagelig før du aksjonerer.

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Vær kreativ

Nymånen i området for romantikk og kjærlighet inspirerer til å leke, le og elske mer. Livsgleden øker og lidenskapen eskalerer. Det er tid for romanser og kurtisering. Single kan møte den rette, og svangerskap er aktuelt for de fruktbare. Forlovelse og bryllup er også tema. Intuisjonen er sterk, og hellet er med deg i økonomi og finanser. Du krever ekstra mye av deg selv, og viljestyrken og pågangsmotet øker. Du kan oppnå det du vil. Det er de små tingene som avgjør om det blir suksess eller middelmådig.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Vær målrettet og tydelig

Nymånen i bunnen av horoskopet belyser privatlivet og åpner for en ny begynnelse. Det kan føre til investering i ny bolig eller eiendom. En fase er over og en ny begynner. Det er tid for å gi slipp på fortiden. Legg merke til gode minner og erfaringer du kan benytte deg av i privatlivet i dag. Kjærligheten betyr ekstra mye i denne perioden. Det er ved å inkludere din elskede i dine planer du kan oppnå det dere begge ønsker. Det er tid for å sette seg nye mål og stake ut kursen for veien videre i privatlivet.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Bruk ord med omtanke

Månen er involvert i din følelse av trivsel, og lørdag er det nymåne i Jomfruens tegn. Det har innflytelse på dine prioriteringer, planlegging og organisering. God kommunikasjon er nødvendig for å kunne legge planer som involverer andre. Søsken og naboer er inkludert i det som skjer i denne perioden. Det er tid for å gi slipp på tidkrevende engasjement og gire opp et hakk mot det du ønsker skal utvikle seg. Ønsker du å selge noe, har du hellet med deg. Ditt sinn er skjerpet og tankene er kjappere enn ellers.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Nye verdier dukker opp

Solen belyser området for økonomi og personlige verdier. Nymånen i samme området indikerer investering i noe nytt og verdifullt. Enten det gjelder bolig, eiendom, aksjer, fond eller valuta er det noe nytt på gang. Sjekk alle detaljer med små skrift før du handler. Fristes du til å shoppe, er det naturlig. Interiør og møbler kan styrke følelsen av luksus. Ny bolig er aktuelt for noen, og ny jobb er tema for andre. Du har hellet med deg i begge områdene. Vis hva du har å by på av evner og kvaliteter.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Du har medgang nå

En ny fase begynner i forholdet til deg selv, til din kropp, image og utseende i denne perioden. Med nymånen i ditt tegn øker vitaliteten, tiltrekningskraften og magnetismen. Du kan få det som du vil om du er tydelig og målrettet i denne omgang. Noe tyder på at du kan være uenig med deg selv, men beslutningene går i raskeste laget, så du rekker ikke å tenke før du har handlet. Din planet Merkurs tegnskifte viser at du har fornuften med deg i finansielle saker, og mulighetene for suksess kommer din vei. Hellet er med deg.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Vær engasjert

Magefølelsen og intuisjonen er ekstra sterk for tiden. Du vet instinktivt hva du skal gjøre og hvordan du skal gjøre det for å styrke dine verdier. Du virker klar for å gi slipp på fortiden for å bevege deg mot fremtiden. Det kan vise seg at det er mye å kvitte seg med til fordel for det du beveger deg mot. En forvandlingsfase er i gjære, og dine kreative sider kommer til sin rett. En ny fase begynner og rettes mot dine åndelige og spirituelle sider. Nye kontakter kommer din vei og styrker dine innsikter og kunnskaper.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Lytt til magefølelsen

Det er høyt aktivitetsnivå denne uken, og mye av det som skjer, utspiller seg på lørdag. Jakten på respons og bekreftelse fra dem du sam­arbeider med, er ekstra stor. Du virker intens og villig til å engasjere deg ekstra mye for å oppnå det du ønsker. Med fokus på detaljer og perfeksjon kan du lykkes med å være effektiv og løsningsorientert. Nymånen i området for venner, kontakter og sosiale nettverk åpner for en ny begynnelse i denne arenaen. Det kan føre til at du distanserer deg fra noen.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Hellet er med deg

Nymånen i toppen av horo­skopet lørdag åpner for en ny fase i området for livsmål, ambisjoner og karriere. Det du gjør, blir lagt merke til av autoriteter og noen som er høyere enn deg i rang. Det er naturlig å se klarere hvilke bragder du har gjort, og sole seg i glansen av anerkjennelse og bekreftelse. Det er tid for å gjøre det som skal til for å heve din status og posisjon. Til det kreves det planlegging og organisering av tid og avtaler, samt å ta kontakt med de rette personene som kan bidra til å styrke ditt renomme.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Vær lyttende

Nymånens posisjon åpner for nye innsikter og kunnskaper. Er du student eller ønsker å studere, kan glimrende ideer dukke opp nå. En reise kan gi innblikk i noe du ikke har sett så tydelig den siste tiden. Du kan tiltrekke deg verdier du ønsker skal utvikles og dyrkes fremover. Du er villig til å engasjere deg mer i detaljene som bidrar til å perfeksjonere det du driver med. Det øker selvtilliten og styrker fundamentet. Nye kontakter og eksperter på sitt felt kan føre deg videre til neste nivå i din utvikling disse dagene.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Lidenskapen øker

Lidenskapen og romantikken er intens, og det gir en strålende periode for å komme tettere på din elskede. Felles investeringer i bolig eller eiendom er av interesse og virker styrkende på samholdet. Samboerskap og fordeling av utgifter er også et betydningsfullt tema. Bryllup er i sikte for dem som er i den sonen. Å motta gaver, arv eller gevinster, så vel som bedre betingelser i bank og forsikring, er aktuelt. Engasjementet i felles verdier er stor, og behovet for å intensivere aktiviteten eskalerer.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Vær tydelig

Nymånen i området for parforhold og samarbeidsforhold åpner for en ny fase. Det viser at en fase er over og en ny begynner. Det er tid for å gi slipp på fortiden og vende blikket forover. Investering i felles bolig eller i fritidsbolig er tema for noen. Du er aktiv og pågående og kan skape suksess ved å ha papirene og dokumentene i orden. God og tydelig kommunikasjon har også stor betydning for resultatene. Hellet er med deg i nære relasjoner om du vet hva du ønsker å oppnå. En langsiktig plan må til.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: