Horoskop uke 36, 2. – 8. september 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop for uke 36, 2. – 8. september

Kjære leser!

Solen befinner seg i Jomfruens tegn og retter lyset mot alt som kan analyseres, sorteres og settes i bås. Det er tid for å rydde i alle saker og ting slik at man kan få oversikt over detaljene i det man har. Dersom det er vanskelig å kvitte seg med det overflødige på grunn av affeksjonsverdi eller gode minner, gjelder det å se hvilken nytteverdi det har eller plassen det tar fremover. Behovet for å dele informasjon om verdier, eiendeler og ønsket om å selge noe, forsterkes. Tiden er inne for å realisere planer om å skape orden i kriker og kroker, skuffer, skap, dokumenter og avtaler.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Ta deg tid til å absorbere

Solen belyser livsstil, helse og daglige rutiner. Det er naturlig å legge merke til hva du kan fullføre, forbedre og perfeksjonere. Et renere og sunnere kosthold kan interessere. Arbeidsmetoder og oppgaver er i søkelyset, og du ser klarere hvordan du kan effektivisere. Venus’ tegnskifte mandag øker interessen for å skape mer harmoni og balanse i alle detaljene både i hjemmet og på jobben. Sansene skjerpes og gjør at både smak, lukt, hørsel og syn legger merke til de små tingene som stimulerer og beriker deg.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

La kreativiteten blomstre

Solens posisjon belyser dine kreative og vitale sider. Det øker interessen for romantikk, kjærlighet og seksuell utfoldelse. Din planet Venus ankommer samme område mandag og forsterker lidenskapen og interessen for å flørte og elske mer. Det kan føre til svangerskap og bryllup for noen. Dine sensuelle sider er alltid sterkere enn mange andres, og det øker behovet for å føle mer på elskov og nærhet. Har du barn eller barnebarn, er tiden inne for å tilbringe mer tid sammen og prioritere å leke og le mer med dem.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

En venn betyr mye nå

Familie, røtter og bakgrunn er tema i denne omgang. Solen belyser bunnen av horoskopet og øker interessen for å tilbringe mer tid sammen med familiemedlemmer, foreldre og besteforeldre. Når Venus ankommer samme område, er det naturlig å søke mer av det sosiale liv og invitere til sammenkomster, gode middager og felles hyggelige opplevelser. Med Mars i ditt tegn har du lett for å ta initiativet. Kjærlighet, lidenskap og vennskap betyr ekstra mye for tiden. De gode samtalene styrker fellesskap og vennskap.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Lytt til intuisjonen

denne perioden er det naturlig å rette blikket mot planlegging, organisering og prioriteringer. Muligheten for å satse på flere aktiviteter i ambisjoner og karriere er stor. Men det krever også god organisering av tiden. Unngå tidstyver og spennende engasjement som ikke gir noe i retur. Det er tid for å rette blikket mot dine intensjoner, målsettinger og sette grenser overfor alt og alle som trekker deg bort fra målene. Unngå å la deg avlede i emosjonelle situasjoner. Sørg for å skape gode rammer for deg selv.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Gode samtaler er løsningen

Personlige verdier er et betydningsfullt tema og gjør at du ser dine verdier og kvaliteter i et klarere lys. Din finansplanet Merkurs møte med Jupiter
antyder ideer om spennende eventyr i finansielle saker. Det kan friste til å investere i aksjer, fond, valuta eller andre fremtidsrettede saker som kan virke lukrative. Unngå å handle raskere enn at du rekker å undersøke bakenforliggende grunnlag for dine mål. Vær årvåken overfor forretningspartnere. Forsikre deg om at deres fundament er solid og grundig.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Frigjør deg selv

Med Solen gjennom ditt tegn er det naturlig å se nærmere på hvordan du fremstår overfor andre. Du blir lagt merke til og kan gjøre deg bemerket. Din planet Merkurs møte med Jupiter kan føre til at du må ta noen avgjørelser i finansielle saker og i verdispørsmål. Du kan la deg inspirere av investeringsmulighetene som dukker opp, eller av muligheten til å styrke dine kvaliteter. La deg ikke skremme av at alt må være perfekt. Det kan hindre din fremgang nå. La skepsisen fare og ta sjanser. Fremstå i din beste utgave.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Lytt til ditt indre

Dette er en fin periode for å trekke seg litt tilbake og meditere og drive med det indre arbeidet. Det kan øke interessen for yoga, utrenskning, sunnere kosthold, turer i naturen og alt som fører til bedre kontakt med deg selv. Kontakten med samarbeidspartnere kan få deg til å tenke mer rundt hva du kan tilby og hvem du er. Gode, nære relasjoner bidrar til din vekst i denne perioden. Din planet Venus’ posisjon øker behovet for å stake ut en ny kurs og sette deg nye mål. Du virker disiplinert og målrettet nå.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Del dine erfaringer

Nå er det naturlig å vende blikket forover og tenke på hva som skal skje. Kontakten med dem du forholder deg til, som likesinnede, grupper, organisasjoner og venner, er tema. Å konferere med eksperter og betydningsfulle personligheter bidrar til å klargjøre målene. Behovet for å prestere, tiltrekke seg andres oppmerksomhet og styrke din posisjon er ekstra stor. Å alliere seg med noen som skjønner hva du har å by på, er smart. Å arbeide alene er ikke det beste nå. Teamarbeid og sosiale nettverk bringer deg lengst.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Vit hva du vil

Solen belyser toppen av horoskopet i denne perioden. Det gjør at du ser dine ambisjoner og livsmål i et klarere lys. Det er også naturlig å legge merke til resultatene du har oppnådd. Du kan motta ros, anerkjennelse og bekreftelse for tidligere bragder i denne perioden. Samtidig er det viktig å bli bevisst dine intensjoner. Det er de som påvirker resultatene du skaper fremover. Hva vil du oppnå med det du gjør? Hvis intensjonene er å skape resultater, kan du inspireres til å yte mer. Du kan påvirke dem rundt deg nå.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Ha et åpent sinn

Driver du allerede med studier, eller ønsker du å studere, er tiden inne for å utvide perspektivet. Enten du gjør det via en reise, eller via sosiale medier, er det berikende. Du kan også la deg inspirere av møter med eksperter på ulike områder. Å utveksle informasjon inspirerer deg til å tenke nytt. Fundamentet styres og øker selvtilliten. Du kan fristes til å dele av din kunnskap, visdom og erfaring via foredrag, kurs eller andre lignende aktiviteter. Formidling på en eller annen måte gjør deg godt.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Hellet er med deg

Verdier du deler med noen, er et betydningsfullt tema i denne omgang. Nå kan du vurdere å justere betingelsene i forholdet til bank eller forsikring. Å sjekke rentenivå og forsikringssum mot hva du får dekket kan være lurt. Inntekter fra arbeidsgiver eller i andre sammenhenger er også et tema til vurdering. Det er tid for å skaffe seg oversikt over hvilke utgifter du har i samlivet, og hva du ikke lenger anser som viktig å betale på. Investeringer er også et aktuelt tema. Du kan motta gaver, arv og premier fra sjansespill nå

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Viljestyrken er på topp

Solens posisjon retter lyset mot nære relasjoner. Venus’ tegnskifte mandag øker interessen for å engasjere deg i din kjære. Det er tid for å være hengiven og gi av deg selv nå. Det du gir, kan du også motta i retur. Jupiters posisjon viser at du har sjansen til å tiltrekke deg muligheter som kan øke dine verdier i denne perioden. Å gå til innkjøp av eiendom, bolig eller andre verdier som bil og båt, er av interesse for noen, mens interiør og møbler er det for andre. Det er mulig du vil bevise noe for noen.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: