Horoskop uke 37, 9. – 15. september 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 37, 9. – 15. september

Kjære leser!

Merkur begynner sin ferd på vei bakover i Vektens tegn fra lørdag 10. september. Det kan føre til at man ombestemmer seg når det gjelder avgjørelser som allerede er tatt. Det er naturlig å reflektere rundt parforhold og nære relasjoner. Misforståelser kan oppstå. Med fullmåne i Fiskenes tegn samme dag kan det føre til en spesielt følsom periode. Det er tid for å senke tempoet, få uenighetene på bordet og revurdere veien videre. Solen befinner seg i Jomfruens tegn og retter søkelyset mot detaljer og perfeksjon. Det faller naturlig å analysere, sortere og eliminere det du ikke lenger ønsker å fortsette med, eller det du ønsker å forbedre.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Frigjør deg fra fortiden

Merkur vender bakover fra lørdag i området for nære relasjoner og fortsetter ferden resten av måneden. Det gir anledning til å ta et oppgjør med kjærligheten, skvære opp i uenigheter, prioritere de gode samtalene og reflektere rundt hva du ønsker å justere i forholdet. Det er en fin tid for å senke tempoet og komme tettere på din kjære. Fullmånen gir innsikt i emosjonelle saker du nå kan få klarhet i og gi slipp på. Alt som er usikkert, tvil og negative tanker, kan nå komme til overflaten og elimineres.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Sett deg nye mål

Solen og din planet Venus’ posisjon øker kreativiteten, vitaliteten og energinivået. Solens gode aspekt til Uranus i ditt tegn viser at du kan overraske deg selv og andre med impulsive avgjørelser i livsmål, ambisjoner og karriere i denne perioden. Din finansplanet Merkurs vending bakover viser at du kan ombestemme deg i saker som vedrører jobbsituasjonen og daglige rutiner. Disse aspektene kan føre til jobbskifte eller kursendring. Det er en fin tid for å satse på selvutfoldelse og kjærlighet. Stak ut en ny kurs.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Selvtilliten øker

Fokuset øker rundt familie og privatliv. Du inspireres til å tilbringe mer tid sammen med familiemedlemmer i denne perioden. Det er tid for å skape stemningen du ønsker i hjemmet. Din planet beveger seg bakover fra den 10. til ut måneden og øker behovet for
å gjennomføre de gode samtalene og planlegge detaljene sammen med din kjære. Du kan ombestemme deg i romantiske anliggender og kan involvere deg i en eks. Fullmånen lørdag belyser livsmålene og karrieren. Det øker behovet for å fullføre oppgaver.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Få oversikt før du handler

I denne perioden kan uenigheter med søsken eller nær familie oppstå. Fullmånen lørdag belyser forventninger og fremtidsvisjoner. Merkurs vending bakover viser at ikke alt går som planlagt. Solen belyser detaljene i kommunikasjon, formidling og planlegging. Denne ukens aspekter kan føre til endringer i planer som er lagt. Nye innsikter dukker opp fra en ekspert eller en som er høyere enn deg i rang. Det øker behovet for å kommunisere bedre og omprioritere aktiviteter. Skaff til veie alle nødvendige opplysninger.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Gi slipp på verdier

Fokuset øker rundt person­lige verdier, økonomi og inntekter. Du ser tydeligere hva som betyr ekstra mye for deg nå. Dine evner og kvaliteter bidrar til å styrke dine verdier. Det gjelder å være oppdatert når det kommer til kunnskap og innsikter i karrieren. Det er tid for å lære mer om detaljene i det du gjør. Trenger du ekstra utstyr, som nyere versjon av mobil, PC eller lignende utstyr, er tiden inne for å aksjonere. Behovet for å styrke dine verdier, økonomi og formidlingsevne er stor.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Skap fremgang

Med Solen gjennom ditt tegn øker fokuset rundt din person, imaget og hvordan du fremstår. Ettersom du også har Venus i ditt tegn, er din sjarm, utstråling og tiltrekningskraft ekstra sterk. Med fullmånen i tegnet overfor ditt ser du forholdet til en partner i et klarere lys. En fase er over og en ny begynner. Med din planet Merkur på vei bakover fra lørdag og ut måneden er det naturlig å reflektere rundt dine kvaliteter og personlige egenskaper. Behovet for å perfeksjonere livsstil og utseende øker.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Kjærligheten eskalerer

Nye innsikter kommer til deg nå. Fullmånen belyser detaljer du ikke har lagt merke til i den daglige dont. Det gjør at noen detaljer i plikter og ansvar ikke lenger stimulerer deg, og det er naturlig å gi slipp på visse oppgaver til fordel for noe annet. Overraskende verdier og finansielle muligheter kommer din vei i denne perioden. Merkurs vending bakover i ditt tegn og dens møte med Jupiter viser at nye muligheter for vekst og utvikling kan dukke opp via samarbeidspartnere eller andre nære. Kreativiteten bobler.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Inkluder vennskap

Solen og Venus’ posisjon belyser forholdet til en gruppe, organisasjon og til likesinnede. Ditt sosiale nettverk har stor betydning for dine avgjørelser og det du involverer deg i for tiden. Nå er det naturlig å rette blikket mot fremtidsplanene og det du ønsker å oppnå i den store sammenhengen. Du har stor påvirkningskraft og kan oppnå mer om du kommuniserer bedre. En nær relasjon kan overraske på en positiv måte, enten det er din kjære, en kollega eller samarbeidspartner. En fase er fullført og åpner for en ny.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Rydd vei for nye mål

Solen belyser toppen av horoskopet, og det er naturlig å se resultatene av det du har oppnådd i et klarere lys. Det er naturlig å prioritere ambisjoner og karriere nå. Din karriereplanet Merkur vender bakover fra lørdag, og det kan føre til at nye innsikter dukker opp. Betydningsfulle personligheter har innflytelse på dine fremtidsplaner. Tiden er inne for å fullføre og gi slipp på oppgaver til fordel for noe annet. Fullmånen lørdag viser at en fase er fullført og det er tid for å gi slipp, spesielt i privatlivet.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Løft blikket

Uranus’ gode aspekter viser at dine kreative sider er ekstra sterke for tiden. Nye innsikter åpner også for å se flere muligheter for utvikling og vekst. Har du behov for å presentere og dele kunnskap, er tiden inne for å gjøre det som skal til for å gjennomføre. Å kreere kurs, foredrag eller andre lignende aktiviteter som gjør at du kan dele innsikter, er en motiverende drivkraft. Ønsker du å utvide perspektivet, er tiden inne. Det er naturlig å søke perfeksjon og utvikling i denne perioden.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Se verdien i det som er

Hellet er med deg i finansielle saker. Solen belyser hva som viser seg lønnsomt og som kan gi ekstra påfyll. Enten du vurderer ny jobb, søker lønnsøkning, mottar arv, gaver eller gevinster, er det positive overraskelser på gang. Fullmånen belyser verdier og arbeids­oppgaver du er ferdig med og klar for å gi slipp på. Det kan føre til at du avslutter en arbeidssituasjon eller selger bolig, eiendom eller diverse materielle verdier. Andre verdier enn før kan bety mer for deg nå. Definer hva som stikker dypest.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Ærlige samtaler er viktig

Romantikk og kjærlighet er i søkelyset, og du ser dine nære relasjoner i et klarere lys. Fullmånen i ditt tegn viser at du kan ha behov for å se noen av dine negative sider i et klarere lys. Det er tid for å studere nærmere motiver og intensjoner. Behovet for å innse hvorfor du har tatt dine valg og gi slipp på feil motivasjon for dine avgjørelser er ekstra sterk. Avvent beslutninger til detaljene er avklart. Din kjærlighetsplanet Merkurs vending bakover øker behovet for å utvikle tettere bånd til din kjære.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: