Horoskop uke 38, 16 – 22 sept 22

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop for uke 38: 16. – 22. september

Kjære leser!

Solen og Venus beveger seg gjennom Jomfruens tegn og belyser det som sansene begjærer. Har du ennå ikke høstet det du har sådd, er tiden inne for å gjøre det. Hele seks planeter beveger seg bakover i denne perioden. Det viser en tid for å senke tempoet, vende blikket bakover og reflektere over avgjørelser som er tatt. Venus og Mars er i et utfordrende aspekt til hverandre. Det indikerer uenighet mellom viljestyrke og behov, handlekraft og begjær. Solens møte med Neptun påpeker også balansen mellom når man skal ivareta egne behov versus når skal man ofre seg for andre. Bli enig med deg selv.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Utvid perspektivet

Fokuset rundt detaljer i helse og livsstil øker. Det er en fin periode for å perfeksjonere livsstilen både når det gjelder rutiner, vaner, kosthold og fysisk aktivitet. Å unngå sukker og gjær og øke inntaket av basisk mat gjør godt. De fleste værer liker å engasjere seg i trening og morsomme aktiviteter. Det forsterkes nå. Med mange planeter på vei bakover er selvutvikling en naturlig reaksjon. Uansett hva du vil perfeksjonere, legger du merke til detaljene. Planlegging og prioritering må til.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Vær mer åpen og leken

Tiden er inne for å hengi seg til kjærlighet og romantikk. Det er naturlig å rette blikket mot lidenskap og nærhet. Selv om det kan oppstå uenigheter angående økonomi og eiendom, er det romantikken du bør rette blikket mot. Du er tilbøyelig til å overraske din kjære på en positiv måte nå. Svangerskap og bryllup er aktuelt. Du har overblikket og evnen til å prioritere mot suksess i denne perioden. Dine kreative sider er på topp og bidrar til flere gode ideer. Kjærlighet, kreativitet, lek og moro henger sammen.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Lad batteriene

Familie og privatliv har stor betydning for tiden. Det kan føre til skyldfølelse og dårlig samvittighet om du ønsker å fokusere på egne behov. Det gjelder å finne balansen mellom dine behov og familiens ønsker, enten det gjelder foreldre, kjæreste eller barn. Din planet Merkur på vei bakover øker behovet for å reflektere rundt dine ønsker i parforhold og vennskap. Misforståelser kan oppstå om du ikke er tydelig i kommunikasjonen. Noen trenger mer av deg enn du har mulighet til å gi. Husk å være din egen beste venn.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Velg dine ord med omhu

Forholdet til søsken og kolleger belyses denne uken. De gode samtalene rundt familie, røtter og bakgrunn har betydning. Fremtidsplanlegging er et tema til vurdering. Du har stor påvirkningskraft på dem rundt deg nå. Bestem deg for hvordan du ønsker å påvirke og hvilken innflytelse du ønsker å ha. Organisering og planlegging sammen med dine kjære bringer dere nærmere hverandre. Unngå å dominere eller overkjøre noen med dine bestemte meninger. Legg merke til detaljene i planleggingen og vær en god lytter.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Dyrk dine verdier

Solen belyser området for personlige verdier, økonomi, evner og talent. Det er naturlig å reflektere rundt verdiene du har og hvordan du kan øke inntektene fremover. Jobb­muligheter er i sikte for dem som søker det. Ønsker du å bruke flere av dine evner og talent, eller forbedre kvaliteten på det du gjør, er tiden inne for å gjøre tiltak. Detaljene rundt kvaliteten du leverer, er ekstra betydningsfull nå. Uventede positive endringer kan forekomme i ambisjoner og karriere i denne perioden. En prat med sjefen gir oversikt.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Sett deg i respekt

Med Solen gjennom ditt tegn har du ekstra stor utstråling og en utsøkt tiltrekningskraft for tiden. Du kan tiltrekke deg det du ønsker om du skrur på sjarmen. Du blir lagt merke til enten du vil eller ei og kan like godt gjøre det med bravur. Det er naturlig å rette blikket mot hvordan du fremstår og blir oppfattet av andre. Det gjør at du kan fristes til å ta deg godt ut. Med din planet Merkur på vei bakover er det naturlig å reflektere mer rundt din egen verdi. Behovet for å bli respektert og lyttet til forsterkes.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Vær tilbakeholden

Du er fremdeles i den kreative sonen og bør lytte til mage­følelsen. Øvelser som mindfulness, meditasjon og yoga vil gjøre stor nytte. Det vil også et kosthold som har en rensende virkning. Hodet vil mer enn kroppen for tiden, og det kan føre til at du er sliten i perioder. Selv om du har kontroll, kan du fristes til å handle før du har tenkt over konsekvensen i iveren etter fremgang. Gode ideer rundt hvordan du kan styrke din posisjon og øke inntekten kommer til deg nå. Muligheten for verdifull utveksling er stor.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Brikker må falle på plass

En gruppe, likesinnede og venner belyses i denne perioden. Du ser tydeligere hvem som betyr mest for deg. Nye innsikter kan dukke opp via eksperter eller autoriteter som viser veien videre. Det er tid for å stake ut en kurs og sette seg nye mål. Sørg for å jobbe sammen med noen og unngå å arbeide alene i denne perioden. Det er mange detaljer å forholde seg til og ingen grunn til å forhaste seg nå, spesielt med hele seks planeter på vei bakover. Sjekk alle detaljer før du handler. Unngå store innkjøp i denne perioden.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Strekk deg mot høyere mål

Solen befinner seg i toppen av horoskopet og belyser resultatene du har levert. Dine prestasjoner blir lagt merke til av sjefen eller andre betydningsfulle personligheter, og det har innflytelse på status og posisjon. Det er tid for å strekke seg mot høyere mål. Din planet for ambisjoner og nære relasjoner beveger seg på vei bakover frem til 2. september. Det kan føre til at fremtids­planene tar en annen vending enn forventet. Oppstår det uenigheter, kan det bety at det er naturlig å justere kursen forover.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Skaff deg oversikt

Solen belyser dine visjoner og øker interessen for å innhente mer informasjon og kunnskap om det du ønsker å bygge videre på. Du søker perfeksjon og blir dermed opptatt av detaljene som kan øke kvaliteten på dine prestasjoner. Driver du med foredrag, undervisning eller underholdning, er tiden inne for å skjerpe sansene og kvaliteten på det du gjør. Intensiteten øker i forbindelse med arbeidsoppgaver, jobb og karriere. Geniale ideer dukker opp og selvtilliten øker. Det øker muligheten for å prestere bedre.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Vær åpen for gode råd

Interessen for investeringer, inntekter og finansielle saker øker betydelig. Nå har du evnen til å tiltrekke deg verdier. Banken er villig til å gi gode betingelser om du søker om lån. Ønsker du å redusere utgiftene, kan det også gi noen ekstra kroner i kassen. Du kan motta gaver, arv, gevinster eller verdier som beriker deg nå. Det er tid for å ta sjanser du ikke trodde du ville gjennomføre. Å investere i eiendom, fritidsbolig, aksjer, valuta eller noe som øker verdiene på sikt, virker ekstra interessant.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Vær autentisk og oppriktig

Solen og Venus belyser par­forhold og nære relasjoner i denne perioden. Du virker spesielt interessert i å satse på din kjære og ønsker å tilpasse deg vedkommendes behov for tiden. Jo mer du gir av deg selv, desto bedre for forholdet – bare du ikke gir så mye at du mister deg selv på veien. Glem ikke at du også har egne behov å ta hensyn til. Definer hva du vil dele før du handler. Din kjærlighetsplanet Merkur beveger seg bakover. Det kan føre til misforståelser. Reduser tempoet, så ser du klarere.

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: