Horoskop uke 39, 23. – 29. september 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 39, 23. – 29. september

Kjære leser!

Solen ankommer Vektens tegn fredag, og søndag er det nymåne i samme tegn. Det er høstjevndøgn og dag og natt er like lange. Hele seks planeter beveger seg bakover og fører til ekstra sakte fremgang. Vektens arketyp søker skjønnhet, balanse, fred og harmoni. Nymånen åpner for en ny begynnelse i slike tema. Det vil si at fredsforhandlinger kan være tema for noen. Etter tøffere tider gjelder det å bruke krefter for å gjenskape balansen mellom deg og dem du forholder deg til. Du kan selv være den som bidrar til å skape freden du ønsker i omgivelsene rundt deg. En ny fase begynner nå. Grip muligheten til å gjøre noe med din situasjon.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Prioriter riktig

Nymånen i området for nære relasjoner åpner for en ny begynnelse i parforhold. Single kan møte den rette, og det øker muligheten til å utvikle et langsiktig forhold. For dem som lever i eksisterende forhold, kan det føre til forlovelse eller bryllup om du er åpen for det. Legg planer som styrker dine fremtidsvisjoner sammen med din kjære. Unngå misforståelser eller uenigheter da det kan begrense fremgangen. Gode dialoger og planlegging rundt felles mål med din kjære bringer dere nærmere hverandre.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Ha tydelig kommunikasjon

Din evne til å organisere og forbedre ditt engasjement kommer til sin rett i denne perioden. Har du allerede investert i eiendom eller store verdier, er tiden inne for å forbedre og perfeksjonere dine investeringer. Fokuset rundt detaljene øker og frister til å forbedre kvaliteten ytter­ligere. Finishen markerer forskjellen på høy og lav standard. Dine serviceinstinkter er velutviklet i denne perioden. Det kan føre til at du har lett for å gi av deg selv uten å kreve noe i retur. Unngå å la deg utnytte.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Lek øker vitaliteten

Din planet Merkurs vending bakover kan føre deg tilbake til fortidens romanse. Nymånen i kontakt med din kjærlighetsplanet Venus og din planet Merkur i området for romanser åpner for en ny fase i romantiske anliggender. Single kan møte den rette nå. Forlovelse og bryllup er aktuelt. Svangerskap er tema for de mest fruktbare. Forholdet til barn inspirerer deg i denne perioden. Med Mars gjennom ditt tegn øker viljestyrken, engasjementet og evnen til å sette deg mål og nå dem. Sørg for å la lidenskapen blomstre.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

En grense er nådd

Nymånen i bunnen av horoskopet åpner for en ny begynnelse i familie og privatliv. Har du allerede kjøpt ny bolig eller leilighet, er tiden inne for å nyte investeringen. Er du klar for å investere i fritids­bolig eller flere boliger, er det naturlig. Merkur beveger seg på vei bakover og minner om noe fra fortiden, barndom og oppvekst, og som med fordel kan ordnes opp i. Det er tid for å bringe opp i lyset det som ulmer og er undertrykt, slik at du kan få det ut av veien og starte på ny frisk. Tilgi og gi slipp på fortiden.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Vær grundig

Denne uken øker fokuset rundt prioriteringer, sosiale medier og kommunikasjon. Driver du med kjøp og salg, er det mye å tenke på. Planlegging og organisering kan plutselig ta en ny vending. Det du har forberedt, kan vise seg ikke å holde når de du samarbeider med, endrer planene eller har misforstått dine ideer. Det gjør at du med fordel kan avvente konklusjoner til Merkur vender forover etter 2. oktober. Det er ingen grunn til å forhaste seg med seks planeter på vei bakover. Det er tid for å innhente opplysninger.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Din egenverdi styrkes

Nymånen i kontakt med din planet Merkur i området for personlig økonomi og verdier viser at en ny fase er i emning. Det kan føre til ny jobb der muligheten til å bruke flere av dine evner og talent forsterkes. For noen kan det åpne for nye oppgaver. Behovet for å bruke flere sider av deg selv og skape noe eget øker. Investering i ny bolig eller eiendom er aktuelt. Din planet Merkur beveger seg bakover, og det indikerer at det er lurt å avvente beslutninger til etter 2. oktober. Da vil du se klarere hva som betyr mest.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Stol på deg selv

Med nymånen i ditt tegn er dette en spesiell periode. En fase er over og en ny begynner i forholdet til deg selv. Det kan føre til at du ser deg selv og dine relasjoner i et nytt perspektiv. Du kan oppleve å bli lagt merke til på en annen måte enn før. Ny jobb er i sikte for dem som søker det. Med Merkur og Jupiter involvert i nymånen er kommunikasjon og formidling et betydningsfullt tema. Du kan bli overrasket over samarbeidspartnere, og det kan føre til at du reflekterer mer enn ellers. Ny informasjon kan belyse saken.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

 Vær mottagelig nå

I denne perioden er det naturlig å bli bevisst det du har undertrykt og ikke ønsker å erkjenne. Aha-opplevelser kan dukke opp fra intet og belyse noe du ønsker å gjøre noe med. Du kan også drømme mer enn ellers og bli mer oppmerksom på dine åndelige sider og dine lengsler. Det kan påvirke fremtidsplanene. Turer i naturen, yoga, meditasjon og mindfulness er aktuelle øvelser som kan bringe åpenbaringer og nytelse i denne perioden. Lengselen etter ubetinget kjærlighet forsterkes. Elsk deg selv, så vil du føle deg elsket.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Vend blikket forover

Nymånen i området for venner og sosiale nettverk åpner for en ny begynnelse. En fase er over og en ny er i emning. Det er tid for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs for veien videre. Det er naturlig å reflektere mer rundt hvilke metoder du kan benytte for å øke inntekten nå. Vurderer du å skifte retning eller søke andre kontakter og sosiale nettverk for å sprite opp til­værelsen? Gode vennskap blir tydeligere, og din rolle i en gruppe har stor betydning for dine veivalg. Unngå å forhaste deg i avgjørelser.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Du har hell i karriere

Nymånen i toppen av horo­skopet indikerer begynnelsen på et nytt kapittel i ambisjoner og karriere. En ny fase begynner. Nye jobbtilbud er i gjære. Dine prestasjoner og ambisjoner blir lagt merke til av autoriteter. Du kan oppnå anerkjennelse og bekreftelse for utført arbeid. Merkurs vending bakover antyder at det er nødvendig å presentere gode resultater og overbevise om dine målsettinger. Dine ambisjoner utvides, og mulighetene vokser med det du ser for deg. Perfeksjon og god kvalitet er nødvendig.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Gi slipp på hindringene

Nå ser du situasjonen i et bredere perspektiv. Nye visjoner og innsikter åpenbares og gjør at du ser flere muligheter enn før. Din kjærlighetsplanet Merkur beveger seg bakover og øker behovet for å disku­tere felles interesser og vekstmulig­heter. Det er tid for å se det store bildet fremfor de små tingene i denne perioden. Ved å sette grenser for deg selv, være disiplinert og målrettet kan du oppnå mer enn du vanligvis gjør. Har du tiltrukket deg verdier den siste tiden, kan du nå vurdere hva du vil gjøre med dem.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Du lykkes i finansielle saker

Nymånen åpner for muligheter i investeringer og verdier du deler med noen. Investering i bolig og eiendom er aktuelt. Merkur, din planet for nære relasjoner, beveger seg bakover frem til 2. oktober i området for investeringer. Det indikerer at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves. Det er tid for å investere eller for jobbskifte for dem som søker det. Vent til all informasjonen er på bordet før du aksjonerer. Sørg for å oppklare misforståelser eller uenigheter før nye avtaler inngås.

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: